This version of the page http://www.bgt.in.ua/uk/potrebitelskiy-kredit.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-14. The original page over time could change.
Споживчий кредит Кредит готівкою Гроші в кредит Гроші готівкою Беззалоговий кредит - BGT Consulting

+3 8(044) 229-21-25
14.07.2009
Головне меню
Головна
Кредитний брокер
Лізинг
Депозити та депозитні вклади
Експертна оцінка
Страхування
Маркетингові дослідження
Інвестиції
Нерухомість в Україні
Нерухомість за кордоном
Новини нерухомості
Реклама на сайте
Законодавство
Корисні ресурси
Каталог посилань
Вакансії
Контакти
Продажа торгово-офисного центра «Юбилейный» г. Запорожье, пр...
Дом на Кипре, в районе Akrotiri Area
Аренда нежилого помещения под магазин, офис на ул. Прорезная
Квартиры (апртаменты) в Турции в жилом комплексе Paradise ho...
Аренда виллы в Турции (Белек)
RSS

Квартира у кредитАвтомобіль в кредитБудинок в кредитЗемельна ділянка в кредитЯхта в кредит
Споживче кредитування Кредити для юридичних осібРефінансуванняСтатті по кредитному брокеруПерелік банків

Споживче кредитування

Кредитный брокер
Кредит готівкою, гроші в кредит, гроші готівкою, беззалоговий кредит - все це є формою споживчого кредиту.

ТОП – 7 банківських продуктів за програмою «Споживчий кредит (без застави)»
Пропоновані варіанти

Ефективна процентна ставка %*

Процентна ставка (річна) %

Разова комісія %

Щомісячна комісія %

Довідка про доходи

Максимальний термін кредитування

Час ухвалення рішення

Варіант 1
23,76
9,99
4,0
1,19
+
до 4 років
1 день
Варіант 2
26,00
26,0
0,0
відсутня
+
до 1 року
3 дні
Варіант 3
28,0
24,0
4,0
відсутня
+
до 1 року
3 дні
Варіант 4
26/29
40,0/47,4
6
відсутня
+
до 3 років
1 день
Варіант 5
38,6
38,6
0,0
відсутня
+
до 7 років
3 дні
Варіант 6
38,64
36,0
6,0
0,4
+
до 3 років
1 день
Варіант 7
44,58
37,2
4,0
відсутня
+
до 4 років
3 дні

*Ефективна процентна ставка розрахована з врахуванням терміну кредитування 1 рік у Національній валюті.
Різноманінті переваги при роботі з «BGT consulting» від банків-партнерів
  • продовження терміну кредитування
  • зниження процентної ставки до 7%
  • різноманітні подарунки (побутова техніка)
Хочу DVD, хочу ігрову приставку, хочу новий плеєр, хочу новий телевізор, пральну машину – це може продовжуватися до безкінечності. Чи є щось ганебне в таких бажаннях? Абсолютно нічого. Людина —така істота, у якої щоб не було, вона все одно хоче більшого. І в цьому немає нічого поганого, якби ми не прагнули отримати більшого, то так би і залишилися в кам'яному столітті з палицею біля багаття. Саме такі бажання стимулюють до розмови з шефом про підвищення з/п, до стараннішої і продуктивнішої роботи, нарешті до переходу на нову роботу з більш високооплачуваною посадою.

Наші бажання рухають прогрес вперед. Але із з/п, що виросла, зростають і бажання, і витрати. Витрати переслідують нас на кожному кроці. Купили квартиру – потрібен ремонт, зробили ремонт – потрібно купити нові меблі, купили меблі – потрібенновий хороший телевізор і так може продовжуватися до безкінечності. А як відомо грошей на все не вистачає, в якийсь період, якусь частину можна зайняти у друзів, родичів, батьків, але це як правило не надовго і не великі суми. Є правда люди які кожного місяця частину з/п відкладають на якусь покупку, але на щастя банків таких людей дуже мало. У результаті ми прийшли до висновку, що грошей іноді не вистачає, а, як кажуть: «хочеться - більше, ніж болить».

Але є вихід з ситуації, що склалася, ми живемо не в кам'яному столітті і все навколо нас просто рябить ДАМО КРЕДИТ, тут найголовніше вибрати оптимальний банк з найкращими умовами кредитування, а якщо Ви працюєте, на Вас домашнє господарство, діти і Ваші домашні вихованці вимагають турботи, у Вас просто немає часу на вибір банку. Тому не варто кидатися на перше оголошення, що потрапило на очі.

Довірте вибір банку і банківського продукту «BGT consulting», ми допоможемо в цьому Вам. Ми підбираємо Вам банк, вибираємо оптимальну програму кредитування, при необхідності, вибираємо так само для Вас відповідну страхову, оціночну компанію з компаній, які мають акредитацію в банку. Все, що потрібно зробити Вам - це заповнити документи в нашому офісі - все інше беремо на себе ми. Вам не потрібно самим їздити в банк, цим займаємося ми, економлячи Ваш час. Ми проводимо переговори від імені свого клієнта з менеджером банку і довозимо при необхідності документи, яких не вистачатиме.

Переговорний процес і оформлення договорів з оціночними і страховими компаніями Ви так само можете перекласти на наші плечі. Фактично ми беремо всі Ваші проблеми, пов'язані з отриманням кредиту, на себе.

Оскільки ми цінуємо свою репутацію і високий ступінь лояльності банків до нашої компанії - ми надаємо тільки якісні послуги своїм клієнтам.

Нижче наданий мінімальний список необхідних документів для отримання споживчих кредитів в українських банках:
  • Ксерокопія паспорту(чоловіка/дружини)
  • Ксерокопія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (чоловіка/дружини)
  • Довідка з місця роботи за останні 6 місяців, оформлена відповідним чином (із щомісячною розбивкою, з наявністю дати і вихідного номеру, підписом директора і гол. бухгалтера підприємства, номером телефону і адресою).
Якщо Ви є суб'єктом підприємницької діяльності, Вам необхідно мати наступний мінімальний пакет документів:
  • Ксерокопія свідоцтва про державну реєстрацію СПД, свідоцтво про реєстрацію підприємця або свідоцтво про право займатися нотаріальною і адвокатською діяльністю;
  • Ксерокопія довідки про взяття на облік платника податків (форма 4-ОПП);
  • Ксерокопія свідоцтва про виплату єдиного податку - при використанні спрощеної системи оподаткування;Ксерокопія звітів фізичної особи - СПД (форма 3) за останні 3-4 квартали (залежно від банку).
Це мінімальний пакет документів, необхідний для розгляду Вашої справи, повний пакет документів визначається після вибору відповідного банку, згідно з його вимогами до надання документів.

Тепер розглянемо хто, на думку наших банків, може бути позичальником:
  • Громадянин/громадянка України
  • Вік громадянина України може коливатися від 21 до 60 років, але якщо позичальникові немає 21 року, деякі банки все-таки видають кредит під індивідуальні програми
  • Відповідність основним вимогам банку – наявність стабільного доходу, достатнього для погашення суми кредиту і відсотків за ним.
Термін кредитування — від 1 року до 5 років (кредит без застави) і від 1 року до 7 років у разі забезпечення майном. Забезпеченням кредиту є транспортний засіб, майнові права на депозит, в окремих випадках нерухомість.

Валютою кредиту може бути гривня, долар США і ЄВРО за умов забезпечення кредиту майном, якщо ж кредит «без застави», то гривня.

Максимальна сума кредиту «без застави», який видається українськими банками — до 30 000 гривень, частіше максимальна планка банків знаходитися в діапазоні 20 000 – 25 000 гривень.

Після повного отримання документів час відповіді банку по видачі або не видачі кредиту складає від 1 до 2 днів залежно від суми кредиту і вибраного банку.

Погашення кредиту і відсотків за ним відбувається або щомісячно рівними частинами (ануїтет) або згідно з графіком погашення платежів (простий).

Також потенційним позичальникам слід враховувати, що видача кредиту справа далека не безкоштовна і за це потрібно заплатити:
  • Комісію банку за видачу (залежно від банку і вибраної схеми кредитування)
  • Оплату послуг страхової компанії (згідно з тарифами страхових компаній акредитованих в банках).
Компанія «BGT consulting» сприятиме Вам не тільки у виборі банку, а за бажанням клієнта, - і в підборі страхової та оціночної компанії з найбільш вигідними умовами. При цьому вартість наших послуг складає 3% від суми виданого кредиту, які оплачуються тільки після ухвалення позитивного рішення про видачу кредиту.

Отримання кредиту справа не дуже важка, але досить клопітка і займає чимало часу. Враховуючи, що в банківських продуктах досить багато різних нюансів, та й сама їх кількість доволі велика, українські банки все ж таки не можуть поки порівнятися з європейськими або американськими банками, які можуть запропонувати до декількох сотень різних продуктів з незліченною кількістю нюансів. Так в Італії, наприклад, можуть не видати кредит, на підставі того, що потенційний позичальник на 2 тижні прострочує виплату комунальних платежів. На щастя, наші вітчизняні банки не такі категоричні і лояльніші по відношенню до клієнтів. Тому, якщо хочете прискорити процес отримання кредиту, і Ви ділова людина, у якої немає стільки вільного часу, щоб бігати по банках – звертайтеся до нас. Ми задовольнимо Ваші запити і побажання настільки, що кращою рекламою для нас в майбутньому стануть Ваші рекомендації.

Бажаємо успіхів у виборі і фінансового процвітання.
З повагою
BGT consulting
 

Інші послуги
Акредитив
Грошовий акредитив
Товарний акредитив
Безвідзивної акредитив
Підтверджений акредитив
Непідтверджений акредитив
Відзивний акредитив
Ділимий акредитив
Документарний акредитив
Циркулярний акредитив
Новини
Элитная недвижимость в Подмосковье подешевела как минимум вдвое!
Аудиторы обелили Нацбанк
Бизнес-кредиты в июле: желание и возможности
Долги банка «Надра» - Минфин умывает руки. С «Укрпромбанком» не лучше...
Депозиты в проблемных банках: "выбивать" или обменивать?
Голосування
Який вид кредиту Вас більше всього цікавить?
 
Індекс інфляції
Індекс інфляції
Облікова ставка НБУ
Облікова ставка НБУ
Нотаріуси України
Нотаріуси Дніпропетровська
Нотаріуси Донецька
Нотаріуси Запоріжжя
Нотаріуси Одеси
Нотаріуси Севастополя
Нотаріуси Ужгороду
Нотаріуси Харкова
Нотариусы Чернигова
Нотариусы Киева
Курси валют


| Кредитний брокер | | Експертна оцінка | | Нерухомість за кордоном | | Заява на кредит | | Лизинг | | Контакти |
2007 © BGT Consulting