This version of the page http://www.asta.edu.ua/arhiv/2007-10.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-14. The original page over time could change.
Національний університет ДПС України Національний університет ДПС України - Національний університет ДПС України
Авторизация





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація







  
Відбулась зустріч студентів та викладачів вузу з Головою ДПА України Брезвіним Анатолієм Івановичем

     30 жовтня 2007 року у Національному університеті державної податкової служби України відбулась зустріч студентів та викладачів вузу з Головою державної податкової служби України Брезвіним Анатолієм Івановичем та директором Департаменту персоналу державної податкової служби України Романченком Сергієм Григоровичем.
     Зустріч розпочалася зі вступного слова ректора університету, доктора економічних наук, професора Петра Володимировича Мельника.
Детальніше...
 
Відбулось урочисте приведення до присяги курсантів нового набору

     27 жовтня 2007 року в Національному університеті державної податкової служби України відбулось урочисте приведення до присяги курсантів нового набору факультету податкової міліції.
     Урочистості розпочались з доповіді начальника факультету Андруліса Йонаса Юозовича ректору університету Мельнику Петру Володимировичу про готовність першого курсу до прийняття присяги. У супроводі маршу податкової міліції, на сцену винесли прапори факультету податкової міліції та Національного університету державної податкової служби України. Потім старші офіцери прийняли клятву на вірність Батьківщині та народу України від майбутніх податківців.
Детальніше...
 
Міжнародна науково-практична конференція «Європейський вимір української полоністики»

     З 11 по 13 жовтня проходила Міжнародна науково-практична конференція «Європейський вимір української полоністики», організаторами якої виступили Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка, інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, Уманський педагогічний університет ім. П. Тичини та Національний університет державної податкової служби України.
     11 жовтня учасників міжнародного зібрання приймав інститут філології Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Науковців привітав Генеральний консул Республіки Польща в Києві Гжегож Опалінський. Після чого, присутні заслухали директора Польського інституту в Києві, радника Посольства Республіки Польща в Україні Єжи Онуха, який у своєму виступі зупинився на діяльності польських національних організацій в Україні, активізації українсько-польських культурних зв’язків та їх значенні у розвитку дружніх держав.
Детальніше...
 
Фотовиставка “Осіння ікебана”

     У центральному корпусі університету відбулось відкриття фотовиставки “Осіння ікебана”, приуроченої до свята Покрови Пресвятої Богородиці.
     На відкриття заходу завітав ректор університету Петро Володимирович Мельник.
     Відвідувачів виставки приємно вразило розмаїття представлених робіт. При цьому найактуальнішими темами для студентських фотографій залишаються подорожі та туризм, натомість більш зрілі митці у своїх роботах відображають красу природи, характери та долі людей.
     Довершеності події додало незвичне оформлення інтер’єру виставки. Особливу увагу присутніх привертали раритетні фотоапарати в оточенні сучасних цифрових фотознімків.
 
Відбувся Міжнародний науково-практичний семінар

     В Національному університеті ДПС України відбувся Міжнародний науково-практичний семінар на тему «Взаємодія оперативних та слідчих підрозділів при розслідуванні злочинів у сфері господарської діяльності», організований кафедрою фінансових розслідувань факультету податкової міліції спільно з Слідчим управлінням податкової міліції ДПА України та Головним управлінням податкової міліції ДПА України.
     Роботу семінару розпочала проректор університету з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Людмила Тарангул. Вона наголосила на актуальності теми, винесеної на обговорення, та зосередила увагу присутніх на прогалинах в законодавчих актах, насамперед пов’язаних з відсутністю механізму практичної їх реалізації.
Детальніше...
 
День юриста
     На юридичному факультеті університету протягом кількох тижнів тривають заходи по відзначенню професійного свята – Дня юриста, які включають тематичні виховні години для першокурсників, конкурси стін-газет, а також олімпіади та вікторини, в рамках декад кафедр. Так, з 8 по 12 жовтня триватиме декада кафедри цивільно-правових дисциплін, з 15 по 19 жовтня - кафедр фінансового та адміністративного права, з 22 по 26 жовтня – кафедри кримінального права, процесу та криміналістики, а з 29 жовтня по 2 листопада – декада кафедри господарсько-правових дисциплін.
Детальніше...
 
День працівника освіти
     Традиційно у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти.
     Урочистості з нагоди свята відбулися і в нашому навчальному закладі.
Детальніше...
 
Міжнародний день людей похилого віку
     З нагоди святкування Міжнародного дня людей похилого віку на гостину до університету запрошено понад 200 ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці, дітей війни м. Ірпеня та Приірпіння.
     Для гостей було влаштовано святковий концерт, який розпочав словами привітання і найкращих побажань Петро Володимирович Мельник, ректор Національного університету державної податкової служби України, доктор економічних наук, професор.
     Учасники свята щиро ділилися своїми печалями і радощами.
     Присутніх також привітав Олександр Галуненко, Герой України, льотчик-випробувач.
     Наприкінці зустрічі гості подякували за надану їм можливість поспілкуватися з однолітками та знайомство із «прекрасним храмом науки», де «зустрілися» старість і молодість.
 
Назад
Всі новини
Випуск магістрів за спеціальністю «Фінанси»!
17.06.2009
 
Студентський вальс завжди звучить для нас
08.06.2009
 
«Студія Квартал - 95» в гостях у майбутніх податківців
05.06.2009
 
Відкриймо для себе новий світ слова
04.06.2009
 
Архів новин
  • Травень, 2009
  • Квітень, 2009
  • Березень, 2009
  • Лютий, 2009
  • Січень, 2009
  • Грудень, 2008
  • Листопад, 2008
  • Жовтень, 2008
  • Вересень, 2008
  • Липень, 2008
  • Червень, 2008
  • Травень, 2008
  • Квітень, 2008
  • Березень, 2008
  • Лютий, 2008
  • Січень, 2008
  • Грудень, 2007
  • Листопад, 2007
  • Жовтень, 2007
  • Вересень, 2007
Який факультет Національного університету ДПС України Ви обираєте для вступу?

З яких джерел Ви дізнались про Національний університет державної податкової служби України?

Що обумовило ваш вибір вступу до Національного університету ДПСУ?

Copyright © 2003–2009 Національний університет державної податкової служби України
Cупроводження – відділ супроводження Web-сайту
Видавничо-інформаційного центру
Національного університету державної податкової служби України
Web-майстер: webmaster@asta.edu.ua