This version of the page http://www.dps.km.ua/?skip=150 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-12. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області
Неділя, 12 липня 2009
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
у Хмельницькій області
/www.dps.km.ua/
УВАГА! ДПА У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ З ПРОХАННЯМ ПРО ВІДОМІ ВАМ ВИПАДКИ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В "КОНВЕРТАХ" ПОВІДОМЛЯТИ НАМ НА ІНТЕРНЕТ ПРИЙМАЛЬНЮ АБО ЗА ТЕЛ. ДОВІРИ 70-18-39
Консультаційний центр Реєстрація Форум Вакансії
WEBMASTER
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області
МЕНЮ САЙТУ
Увага!

Увага!

Увага!

Актуально!

ЦЕ КОРИСНО!

АКТУАЛЬНО!
ПІЛЬГИ
Довідник №49 пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів СТАНОМ НА 01.04.2009
УЧНЯМ ПРО ПОДАТКИ
Інформаційно - навчальні матеріали
ІНТ. КОНФЕРЕНЦІЇ
Інтернет-конференції
КОРИСНІ ЛІНКИ
Головна
Презентація Податкового кодексу України (zip)
Інформація про підрозділи в органах ДПС Хмельницької області, які надають практичну допомогу по користуванню програмним забезпеченням Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді
ОСТАННІ НОВИНИ
________________________
17.04.09 Щодо постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2009 року № 291

17.04.09 Керівництво Головного управління податкової міліції ДПА України провело нараду для начальників УПМ в областях, АР Крим, мм. Києві та Севастополі
Учасниками були обговорені питання стану оперативно-службової діяльності у першому кварталі поточного року, зокрема забезпечення надходження коштів до бюджету за рахунок посилення боротьби з тіньовою економікою

17.04.09 До місцевих бюджетів у січні-березні 2009 року надійшло 1739,1 млн. грн. плати за землю з юридичних осіб

16.04.09 Як один підприємець три закони порушив
За результатами перевірки дотримання порядку проведення розрахунків за товари (послуги), вимог з регулювання обігу готівки і наявності торгових патентів та ліцензій виявлено ряд порушень у приватного підприємця у одного з приватних підприємців обласного центру. Нараховано штрафних санкцій у сумі 5,8 тисячі гривень.

16.04.09 Меблі на замовлення, зарплата в „конвертах”.
Кам’янець-Подільською ОДПІ проводиться відповідна робота по легалізації найманої праці та забезпеченню виконання дохідної частини бюджету. Проводяться заслуховування керівників підприємств де не виплачується заробітна плата, або виплачується не в повному обсязі, що створює передумови для мінімізації заробітної плати і сплати зменшених сум податку з доходів фізичних осіб.

16.04.09 Роз'яснення ДПА України щодо податкової звітності з податку на додану вартість переробних підприємств

16.04.09 Щодо впровадження централізованої системи подання податкової звітності в електронній формі
З метою удосконалення процедури подання податкової звітності платниками податків до органів державної податкової служби України та відповідно до Законів України „Про електронні документи та електронний документообіг” і „Про електронний цифровий підпис” 6 квітня 2009 р. наказом Державної податкової адміністрації України № 168 затверджено План-графік поетапного впровадження у промислову експлуатацію в органах ДПС України централізованої системи подачі електронної податкової звітності.

15.04.09 Допоможемо знайти роботу разом
Хмельницьким міським центром зайнятості за участю працівників відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у місті Хмельницькому проведено традиційний уже семінар “Власний бізнес – власними руками”. Незайнятим громадянам-учасникам семінару викладено основи підприємницької діяльності.

15.04.09 Навколо хмельничан-фізосіб провели чверть мільйона гривень
Більш як чверть мільйона гривень донараховано за результатами планових перевірок відділу контрольно-перевірочної роботи управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у м. Хмельницькому з початку року. Виявлено 294 громадянина, що займалися підприємництвом без державної реєстрації.

15.04.09 Роз'яснення ДПАУ про порядок складання звітного (нового звітного уточнюючого) податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища за I квартал 2009 року

15.04.09 Податківці виявляють факти „подвійної бухгалтерії” та торгівлі „підставним” товаром
Державна податкова адміністрація України проаналізувала рівень податкової віддачі з податку на прибуток суб’єктів господарювання сфери торгівлі, громадського харчування, грального бізнесу, торгівлі паливно-мастильними матеріалами та послуг, у яких обсяг продажу за готівкові кошти перевищує 50 відсотків у складі скоригованих валових доходів

15.04.09 Про збір за спецводокористування - 2009
Законом України від 26 грудня 2008 року № 835-VІ „Про Державний бюджет України на 2009 рік” встановлено, що абсолютні нормативи збору за спеціальне використання водних ресурсів, які були затверджені додатком № 2 Закону України від 3 червня 2008 року №309-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України", у 2009 році приміняються із застосуванням коефіцієнту 1,439.

15.04.09 Актуальні питання реєстрації та обліку платників податків
15 квітня 2009 року проведено сеанс телефонного зв’язку „Гаряча лінія” із начальником сектору реєстрації та обліку платників податків Володимиром Райчуком на тему „Актуальні питання реєстрації та обліку платників податків”.

15.04.09 Зарплата у „конвертах” не пускає в Євросоюз
У структурі всіх платежів до бюджетів по Красилівському району податок з доходів фізичних складає 75 відсотків. І підприємці, які вдаються до „тіньових” виплат, у тому числі зарплати в „конвертах”, свідомо обмежують надходження до місцевої казни й обмежують фінансування медицини, освіти, культури та інших бюджетних галузей.

15.04.09 Викрили на двадцятому мільйоні
Працівниками управління боротьби з відмиванням одержаних злочинним шляхом доходів спільно з управлінням податкової міліції Державної податкової адміністрації у Хмельницькій області викрито „конвертаційний” центр. Його створили службові особи закритого акціонерного товариства - оптовим реалізатором сільгосппродукції. Проконвертовано 19,6 мільйона гривень

15.04.09 Триває обговорення проекту Податкового кодексу

14.04.09 Комітет з питань податкової та митної політики рекомендує парламенту направити на доопрацювання проект закону про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування щодо стимулювання використання альтернативних джерел енергії та видів палива

14.04.09 ДПА у Хмельницькій області акредитує журналістів

14.04.09 Прийнято Закон України щодо посилення соціального захисту ветеранів податкової міліції та членів їх сімей
14 квітня 2009 року завдяки ефективній співпраці всіх фракцій Верховної Ради України, комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, керівництва податкової міліції Державної податкової адміністрації України прийнято (352 голосами) Закон України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення структури та функціонування податкової міліції та соціального захисту її працівників” (реєстр. №2095)

14.04.09 Майже на 30 млн. грн. донараховано податків за результатами перевірок фінансових установ
За інформацією Департаменту контролю за фінансовими установами та операціями у сфері зовнішньоекономічної діяльності ДПА України, протягом І кварталу 2009 року перевірено 536 фінансових установ, що на 15 відсотків менше відповідного періоду 2008 року

14.04.09 Перевізники Славутчини на контролі
Зважаючи на нарікання громадян, незадоволених завищеними цінами та обурливим поводженням «лівих» перевізників на дорозі, працівники Славутської ОДПІ спільно з відділом ДАІ провели п’ять рейдів-перевірок. За їх результатами виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності п’ятеро громадян, які „таксували” без державної реєстрації в органах виконавчої влади, та троє - котрі ігнорували отримання ліцензії на право перевозити пасажирів.

14.04.09 ДПА України: у І кварталі 2009 року до місцевих бюджетів надійшло понад 13,4 млрд. грн.
У І кварталі 2009 року до місцевих бюджетів надійшло 13 428,8 млн. грн., що на 570,3 млн. грн., або на 4,4 відсотка більше надходжень січня-березня минулого року.

13.04.09 Алкоголь без ГОСТу виготовляли під час посту
Співробітниками податкової міліції встановлено факт незаконного виготовлення, зберігання та збуту алкогольних напоїв в селі Залісся-2 Кам`янець-Подільського району. У „кустарів” виявлено та вилучено 452 літри фальсифікованих алкогольних напоїв, 232 літри спирту та обладнання для кустарного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

13.04.09 Запитуйте - відповідаємо
Чи повинна юридична особа сплачувати орендну плату згідно договору оренди земельної ділянки державної власності протягом періоду, в якому воно є платником єдиного податку за ставкою 10 відсотків?

13.04.09 Комітет з питань податкової та митної політики рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону "Про систему оподаткування" (щодо порядку подання та розгляду законопроектів про оподаткування)
Законопроектом (реєстр. №3137) пропонується доповнити чинний закон статтею 1-1, яка визначатиме порядок подання та розгляду законопроектів про оподаткування.

13.04.09 Слово надається прокуратурі
Нетішинським відділенням Славутської ОДПІ обстежено суб’єкти господарської діяльності міста на предмет виявлення „тіньової” зайнятості населення. Встановлені факти найму працівників без укладання з ними трудових угод та офіційної реєстрації їх у центрі зайнятості.

10.04.09 Вага цьогорічної декларації зросла за рахунок мільйонерів і зростання податкової культури
Завершилася кампанія декларування доходів фізичних осіб, отриманих ними упродовж 2008 року. За першими її підсумками можна говорити про більш якісний рівень – якщо у середньому на одну декларацію торік припадало 15 тисяч гривень доходів громадян, то цьогоріч – 21,5 тисячі гривень.

10.04.09 Н А К А З від 26.01.2009 № 38/19/16/39
Про доповнення пункту 47 Правил торгівлі на ринках

10.04.09 ДПА України надає роз’яснення щодо порядку розподілу податкового кредиту при застосування спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського лісового господарства та рибальства.
Державна податкова адміністрація України в зв’язку з чисельними запитами щодо порядку розподілу податкового кредиту при застосуванні спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського і лісового господарства та рибальства, запровадженого статтею 81 Закону України від 03.04.1998 №168/97 „Про податок на додану вартість”

09.04.09 Обговорення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Хмельницької області на 2009 рік.
У малому залі Будинку рад під головуванням голови облдержадміністрації І.Гавчука проведено розширене засідання робочої групи з розроблення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Хмельницької області на 2009 рік.

Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 »
©2001-2008 ДПА у Хмельницькій області www.dps.km.ua
АКТУАЛЬНО!

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

УВАГА ФОРУМ!

ПОШУК
АРХІВ НОВИН
« Липень 2009
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
ВАЖЛИВО!
Регіональна програма підтримки малого підприємництва Хмельницької області на 2009-2010 роки
ВАЖЛИВО!
Закон України Про Державний бюджет України на 2009 рік
Концепція реформування податкової служби
НАШІ КООРДИНАТИ
Поштова адреса:
29000, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 17
Телефони:
(0382) 70-18-07
(0382) 70-18-39
(0382) 70-18-40
Факс:
70-18-40
Телефони довіри:
(0382) 70-17-76
(0382) 70-18-39
Довідково-інформаційна служба ДПА
007
E-mail:
webmaster@dpa.km.ua
ОПИТУВАННЯ
Як Ви оцінюєте рівень розгляду звернень та скарг громадян, платників податків органами державної податкової служби?

запити завжди розглядаються своєчасно та якісно
задовільно, але в окремих випадках несвоєчасно або не повністю
відповіді на запитання носять формальний характер
не можу відповісти (ніколи не звертався)

Результати
ОПИТУВАННЯ

Як ви оцінюєте діяльніcть органів державної податкової служби?

Завантажити анкету >>

Відповіді надсилати на
e-mail: webmaster@dpa.km.ua

Результати >>

ОПИТУВАННЯ

Як ви оцінюєте діяльніcть громадських приймалень органів ДПС Хмельницької області?

Завантажити анкету >>

Відповіді надсилати на
e-mail: webmaster@dpa.km.ua

Результати >>