This version of the page http://www.bit.te.ua/prices.php?section=dialup_dogovir (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-12. The original page over time could change.
ISP BitterNet - Ц╕ни та послуги - Комутований доступ - Типовий догов╕р
  Укра╖на, Терноп╕ль, вул. Медова 2
Тел: +38 (0352) 430913, +38 (0352) 407040
e-mail: info@bit.te.ua

  • Про наш╕ послуги

  • Комутований доступ
  • Кабельний доступ
  • Рад╕одоступ
  • Вид╕лен╕ канали
  • LAN доступ
  • Ре╓страц╕я та п╕дтримка домен╕в
  • Веб-хостiнг
  • Оренда реальних IP-адрес
  • Програмне забезпечення
 
Комутований
доступ

Типовий
догов╕р
Догов╕р
про надання послуг доступу до мереж╕ ╤нтернет (Dial-Up)

1. Предмет договору

Абонент доруча╓, а Виконавець прийма╓ на себе обов'язки по виконанню наступних роб╕т та послуг:
1.1. Ре╓страц╕я ╕нформац╕╖ про Абонента в мереж╕ Internet (надал╕ мережа);
1.2. Доступ до ╕нформац╕йних серв╕с╕в та абонентське обслуговування в мереж╕;
1.3.Надання консультац╕йних послуг по технолог╕╖, техн╕чних та програмних засобах вза╓мод╕╖ з мережею, зг╕дно д╕ючого прейскуранту Виконавця.

2. Варт╕сть роб╕т та порядок розрахунк╕в

2.1. Варт╕сть послуг, наданих Виконавцем, обчислю╓ться на основ╕ Прейскуранту (Додаток N 1 до Договору) пропорц╕йно до об'╓му по кожн╕й послуз╕.
2.2. Оплата послуг та роб╕т проводиться за авансовою системою з поданням рахунк╕в в терм╕ни, зазначен╕ п.2.3-2.5 даного Договору.
2.3. Рахунок на оплату послуг Виконавця за перший м╕сяць використання цих послуг нада╓ться Абоненту електронною поштою (або засобами факсим╕льного зв'язку) протягом 3 (трьох) банк╕вських дн╕в з дня набуття даним Договором чинност╕.
2.4. Перша проплата зд╕йсню╓ться Абонентом на протяз╕ 3(трьох) дн╕в з дня отримання рахунку, але не п╕зн╕ше 5(п'яти) банк╕вських дн╕в з моменту п╕дписання даного Договору.
2.5. Ус╕ наступн╕ платеж╕ зд╕йснюються Абонентом за рахунками Виконавця, як╕ виставляються до 5(п'ятого) числа м╕сяця, за який проводиться оплата.
2.6. Проплата послуг Виконавця проводиться Абонентом в строк до 15(п'ятнадцятого) числа м╕сяця в якому був виставлений рахунок.
2.7. У випадку, якщо Абонент з будь-яких причин не отримав рахунок на оплату послуг Виконавця в строки, встановлен╕ пунктами 2.3-2.5 даного Договору, в╕н ма╓ зв'язатись з Виконавцем для ╖х отримання.
2.8. Неотримання рахунку на оплату послуг Виконавця не зв╕льня╓ Абонента в╕д обов'язку сплатити ╖х варт╕сть в строки, встановлен╕ пунктами 2.4-2.6 Договору.
2.9. Абонент, п╕д час роботи у мереж╕, за допомогою статистичного сервера http://stats.bit.te.ua ма╓ можлив╕сть д╕знатись про напрацьований час станом на поточний день, а також за минул╕ пер╕оди.
2.10. У випадку перевищення вибраного режиму роботи, авансованого Абонентом, в╕н проводить додаткову оплату виставленого Виконавцем рахунку. Розрахунок додатково╖ плати проводиться у в╕дпов╕дност╕ з Додатком N 1.
2.11. Абоненту нада╓ться право на протяз╕ м╕сяця поповнювати св╕й аванс у в╕дпов╕дност╕ з╕ сво╖ми потребами в додаткових послугах, попередньо пов╕домивши про це Виконавця.
2.12. Зм╕на вибраного режиму роботи Абонента може в╕дбутися лише на наступний пер╕од за умови попередньо╖ домовленост╕ з Виконавцем до к╕нця поточного пер╕оду.
2.13. Абонент самост╕йно сплачу╓ вс╕ послуги М╕н╕стерства Зв'язку Укра╖ни (чи будь-яко╖ орган╕зац╕╖, ф╕рми, що нада╓ под╕бн╕ послуги) по встановленню з'╓днання з сервером Виконавця.

3. Порядок здач╕ та прийняття роб╕т

3.1. Щом╕сячно, у випадку перевищення оплаченого режиму роботи, Виконавець ╕ Абонент не п╕зн╕ше 15-го числа м╕сяця, наступного за зв╕тним (пропрацьованим), можуть проводити зв╕рку виконаних за зв╕тний (пропрацьований) м╕сяць об?╓м╕в роб╕т та наданих послуг в порядку ╕ на п╕дставах, вказаних в пп. 2.5.-2.13. Договору та Додатку. При цьому Сторони вза╓мно приймають можлив╕ технолог╕чн╕ похибки в межах плюc-м╕нус 5%.
3.2. У випадку зм╕ни законодавства та нормативних акт╕в: тариф╕в та збор╕в М╕н╕стерства зв'язку (╕нших структур та орган╕в зв'язку), введення обов'язкових платеж╕в, розповсюджених на мережу Internet, а також зм╕ни ╕ндекс╕в ц╕н на територ╕╖ Укра╖ни, Виконавець вправ╕ за згодою Стор╕н переглянути прейскурант, поставивши до в╕дома Абонента не менше, н╕ж за 10 дн╕в до введення нових ц╕н.

4. Обов'язки стор╕н

4.1. Ус╕ з'╓днання Абонента з мережею ╕н╕ц╕юються Абонентом.
4.2. У випадку застосування Абонентом контрольно╖ програми обл╕ку статистики вона повинна в╕дпов╕дати алгоритму розрахунку вартост╕ наданих послуг Виконавця (Додаток N 1).

5. В╕дпов╕д╕льн╕сть стор╕н

5.1. Сторони несуть одна перед одною матер╕альну в╕дпов╕дальн╕сть за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору.
5.2. Виконавець не несе в╕дпов╕дальност╕ за зм╕ст ╕нформац╕╖ яку отриму╓ ╕ розповсюджу╓ в мереж╕ Абонент.
5.3. Виконавець не несе в╕дпов╕дальност╕ за порушення в наданн╕ послуг пов'язан╕ з техн╕чним станом ф╕зичних л╕н╕й м╕сцево╖ мереж╕, а також у раз╕ порушення умов експлуатац╕╖ мереж╕ та обладнання Абонентом.
5.4. Виконавець не несе в╕дпов╕дальност╕ за невиконання чи неналежне виконання обов'язк╕в унасл╕док форс-мажорних обставин, або з вини Абонента та у випадках передбачених чинним законодавством Укра╖ни.
5.5. При несво╓часн╕й оплат╕ послуг по п.п.2.1-2.6 цього Договору Абонент сплачу╓ Виконавцю пеню у розм╕р╕ 1(одного) в╕дсотка в╕д вартост╕ неоплачених послуг за кожну добу затримки. В раз╕ затримки оплати понад один м╕сяць з дня виставлення рахунку Виконавець ма╓ право в╕дключити Абонента без попередження та роз╕рвати Догов╕р.
5.6. Припинення надання послуг та розрив даного Договору не зв╕льняють Абонента в╕д оплати заборгованост╕. Виконавець ма╓ право стягувати суму боргу в судовому порядку.
5.7. Жодна з Стор╕н не може передавати сво╖ права ╕ обов'язки за Договором трет╕м особам без письмово╖ згоди ╕ншо╖ Сторони.

6. ╤нш╕ умови договору

6.1. Внесення зм╕н ╕ доповнень до даного Договору може мати м╕сце лише за наявност╕ письмового погодження Стор╕н у порядку, визначеному д╕ючим законодавством Укра╖ни.
6.2. У випадку виникнення сп╕рних питань в╕дносно даного Договору Сторони зобов'язуються застосувати вс╕ засоби для ╖х вир╕шення шляхом переговор╕в.
6.3. При неможливост╕ вир╕шення сп╕рних питань шляхом переговор╕в вони будуть передан╕ на розгляд арб╕тражного суду.
6.4. Одностороння в╕дмова в╕д виконання умов даного Договору не допуска╓ться за виключенням випадк╕в передбачених чинним законодавством Укра╖ни ╕ даним Договором.
6.5. Абонент ма╓ право роз╕рвати даний Догов╕р, письмово попередивши Виконавця про св╕й нам╕р за 10 дн╕в, при в╕дсутност╕ прямо╖ вини Виконавця та абонентсько╖ заборгованост╕ по проплат╕.

7. Терм╕н д╕╖ договору та адреси стор╕н

7.1. Догов╕р уклада╓ться у двох прим╕рниках, котр╕ мають однакову юридичну силу.
7.2. Догов╕р вступа╓ в д╕ю з моменту п╕дписання Сторонами ╕ д╕╓ до _____. П╕сля настання ц╕╓╖ дати строк д╕╖ Договору автоматично пролонгову╓ться на 2 роки, якщо жодна ╕з Стор╕н за 10 робочих дн╕в до ц╕╓╖ дати не пов╕домила ╕ншу Сторону письмово (рекомендованим листом або кур?╓ром) про сво╓ бажання припинити д╕ю Договору. Подальша пролонгац╕я даного Договору в╕дбува╓ться шляхом укладення Сторонами окремо╖ угоди.
7.3. Адреси та банк╕вськ╕ рекв╕зити стор╕н.
  • Що таке DialUp
  • Як стати нашим абонентом
  • Тарифи
  • Типовий догов╕р
  • ╤нтернет-Роум╕нг
  • Настройка DialUp
  • В╕дпов╕д╕ на запитання
  • Статистика
© 1995-2009 by BitterNet

на сервер╕ в ╕нтернет╕