This version of the page http://naiu.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Національна Асамблея інвалідів України - Головна
Головна
11.07.2009
Сайт - аквариумистика форум аквариумистов.. Сайт о интернет-магазинах, продажа аквариумов.
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Гостьова книга
Працевлаштування
Освіта

Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Рада у справах інвалідів при КМУ
Правова діяльність
Пошук
Партнери

 

 

 

 

 

 

 


Вітаємо Вас на офіційному веб-сайті
Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання

“Національна Асамблея інвалідів України”

Символічно, що його відкриття відбулося саме у 2003 році, який було проголошено в Європі та Україні Роком людей з обмеженими фізичними можливостями.

Переконані, що кожен відвідувач знайде корисну і цікаву для себе інформацію. Адже ми намагалися найповніше розкрити питання законодавства, проблеми соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів.

Сподіваємось, що завдяки нашому сайту люди з усіх куточків України зможуть налагодити діалог, знайти нові знайомства, поділитися власним досвідом. Хотілося б, щоб цей веб-сайт став повноцінним місцем спілкування, справжнім інформаційним домом для людей, які мають інвалідність.
З повагою
Народний депутат України,
Голова Національної Асамблеї інвалідів України

Валерій Сушкевич



 


 
 
 
 

В Москве появился первый спортивный городок для людей с ограниченными возможностями
11.07.2009

В Год равных возможностей в Северном округе столицы появился первый спортивный городок для инвалидов. Специальные тренажеры под открытым небом не пустуют - на них занимаются не только люди с ограниченными возможностями, но и все местные жители.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 2

Детальніше...
 
Людина з необмеженими можливостями
10.07.2009

Народний депутат України, президент Національного Паралімпійського комітету Валерій Сушкевич — про те, як важливо не скорятися долі, про джерела успіху українських паралімпійців і подолання бар’єрів у людській свідомості

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 15

Детальніше...
 
Оголошення про конкурс регіональних проектів
10.07.2009

Громадська організація „Фундація прав людини” оголошує конкурс регіональних проектів в рамках Правозахисної Програми для літніх людей «Разом Ми можемо», яка триває у Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Чернігівській та Чернівецькій областях при підтримці Європейської Комісії Європейського Союзу.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 13

Детальніше...
 
Як безбар’єрність з бар’єрністю уживаються
10.07.2009

У вересні минулого року українська влада формально зробила важливий крок до захисту прав інвалідів, підписавши на черговій сесії Генеральної Асамблеї ООН Конвенцію про права інвалідів та Факультативний протокол до неї. З цього приводу голова комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, голова Національної асамблеї інвалідів України Валерій Сушкевич на недавній прес-конференції зазначив: «Україна засвідчила запобігання дискримінації всіх форм інвалідності. На рівні цивілізованого світу ми визначили перехід від моделі милосердя до дотримання прав. Настав час подивитися на стан прав інвалідів і їх забезпечення в Україні».

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 13

Детальніше...
 
Конкурс на участь у Школі з прав людини
10.07.2009

Оголошується конкурс на участь у Школі з прав людини для активістів правозахисних неурядових організацій, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Харківською правозахисною групою та Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 12

Детальніше...
 
Проблемы чернобыльцев должны быть решены. И мы принимаем для этого все необходимые меры. – Юрий Арефьев
10.07.2009

Луганская область. «Проблемы чернобыльцев должны быть решены. И мы принимаем для этого все необходимые меры», – отметил первый заместитель – исполняющий обязанности председателя облгосадминистрации Юрий Арефьев, комментируя ситуацию, которая сложилась в результате невыполнения предусмотренных законодательством государственных обязательств по отношению к участникам ликвидации последствий аварии на Чернобыльской АЭС.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
Цього тижня, 11 липня, весь світ відзначатиме Міжнародний Паралімпійський День
10.07.2009

Відзначивши величезний успіх, з яким пройшов Паралімпійський день в Берліні в 2007 році, а також дуже хороше висвітлення Пекінської Паралімпіади засобами масової інформації в 2008 році, Міжнародний Паралімпійський Комітет вирішив продовжити традицію проведення Міжнародного Паралімпійського Дня кожні два роки, метою яких є популяризація паралімпійських видів спорту. Хазяйкою урочистостей 2009 року буде Німеччина, Міжнародний Паралімпійський День відзначатимуть знову ж таки в Берліні.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 7

Детальніше...
 
Потрібні волонтери
09.07.2009

Пропонуються 2 проекти:

1й – невелике місто Jonava (біля Каунасу), дошкільний заклад - реабілітаційний центр для дітей з обмеженими можливостями (легка форма неповносправності). Дати: один рік з 15 вересня 2009.

2й проект – один з 4х залучених регіональних парків (заповідні території) – екологія, охорона навколишнього середовища, волонтери мають бути готові жити невеликому сільському містечку без великих можливостей щодо розваг.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 16

Детальніше...
 
Валерія Сушкевича нагороджено найвищою відзнакою Міжнародного паралімпійського комітету – Паралімпійським орденом
09.07.2009

Тільки що стало відомо, що рішенням спеціальної комісії Міжнародного паралімпійського комітету президента Національного комітету спорту інвалідів України, Голову Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерія Сушкевича нагороджено найвищою відзнакою Міжнародного паралімпійського комітету – Паралімпійським орденом. Щороку цим орденом нагороджуються кращі з кращих за особливі досягнення у розвиткові паралімпізму в світі, адже Паралімпійський орден - найвища відзнака, якою відмічають персон в міжнародному паралімпійському русі.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 14

Детальніше...
 
Такси подогнали под инвалидов
09.07.2009

Власти города расширили автопарк социального такси и усовершенствовали его работу. Специально созданное в Москве для инвалидов, теперь оно будет работать круглосуточно и возить людей не только коллективно, но и индивидуально.

Теперь в парке соцтакси 250 авто. Причем 5 из них оборудованы креслами с поворотным механизмом и приспособлены для инвалидов-колясочников.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 15

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1248
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Паралімпіада - 2008
Різне
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Державна допомога дітям-інвалідам
Каталог пільг в Україні
Архів новин
Заходи 2008 року
Заходи 2007 року
Дефлімпіада-2007
Вибори 2006
<< 2009 >>
Липень
ПнВтСрЧтПтСбВс
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
<< Попр. Наст.>>
Заходи


Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"