This version of the page http://www.kruss.kiev.ua/about/mission/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Місія та цінності - Про Банк - Банк Киевская Русь
                       
 

Місія та цінності

Місія

Банк прагне бути сучасною установою, партнером у створенні можливостей і цінностей для наших клієнтів, пропонуючи найкращі фінансові рішення та надійне партнерство через центральну та регіональну мережі продажу послуг Банку на засадах взаємної вигоди та поваги до кожного клієнта, збільшувати частку на внутрішньому та міжнародному ринках фінансових послуг.

Наші цінності

Чесність і відповідальність

Чесність - основа всіх наших взаємин і ведення всіх наших справ. Ми націлені на суворе дотримання моральних цінностей і принципів професійної діяльності кожним працівником. Ми беремо на себе відповідальність за наші дії та дотримання домовленостей у відносинах з працівниками, клієнтами, державою та суспільством.

Прагнення до вдосконалення

Ми постійно поліпшуємо якість наших продуктів і послуг, підтримуючи високі стандарти професіоналізму, відповідальності та підприємницький партнерський дух наших працівників.

Командна робота та співробітництво

Ми досягаємо кращих результатів, працюючи разом. Ми разом вчимося, прагнемо до підтримання ефективного морального клімату та атмосфери співробітництва, відкритості та взаємної поваги.




укр
рус
eng

 

Регіональна мережа

140 відділень по всій Україні

 

 
 
 

Курс валют* на 10 липня

 

 
Купівля
Продаж
 
USD7,68

7,73

EUR10,70

10,85

RUB0,2390,245
   
*Курс дійсний для Головного офісу
 
 
 

© 2008 АБ «Київська Русь»

Гаряча лінія: 8-800-500-54-60

Зворотній звя' зок

Контакти