This version of the page http://www.itcomp.edu-ua.net/registration (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Конкурс "Вчитель-новатор"
Конкурс закінчився
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
версія для друку
   Реєстрація необхідна для участі в конкурсі “Вчитель-новатор” або доступу до конкурсних матеріалів. Для цього Вам необхідно заповнити реєстраційну форму. Якщо заповнення форми викликало у Вас труднощі, то, будь ласка, зверніться в службу підтримки (Меню, Контакт).

    Після заповнення реєстраційної форми Ви отримаєте електронною поштою лист з підтвердженням реєстрації, який буде містити реєстраційні дані (пароль, логін). Логін та пароль використовується для доступу до матеріалів конкурсу і до панелі зміни профілю.

   Для подання Ваших матеріалів на конкурс необхідно зайти в панель зміни профілю і заповнити поля “Назва”, “Коротка анотація роботи” та “Файл”.

   Заповнювати форму потрібно українською мовою. Поля вiдмiченi (*) обов'язковi для заповнення.

Реєстраційні дані
(*) Логін:
(*) Пароль:
(*) E-mail:
(*) Тип реєстрації:
П.І.Б.
(*) Прізвище:
(*) Ім'я:
(*) По-батькові:
Місце проживання
(*) Область:
Район:
Місто/село/селище:
Телефон:
Дані про роботу
Місце роботи:
Посада:
Для участі в конкурсі
(*) Номінація:
(*) Продукт Microsoft:
(*) Вид матеріалу:
Якщо авторів роботи декілька, поставте галочку в полі "Авторський колектив" і зареєструйте всіх.
Після того, як Ви натиснете на кнопку "Зареєструватися", з'явиться повідомлення "Зареєструвати ще учасників?". Якщо ще не всі автори зареєстровані, натисніть "Так" і на новій сторінці вводьте інформацію про нового автора.
Увага! Якщо робота колективна, матеріал завантажує один автор.
(*) Авторський колектив: