This version of the page http://www.if.gov.ua/modules.php?name=News&new_topic=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Івано-Франківська обласна державна адміністрація
Головна сторінка Івано-Франківська область Фотогалерея  

Пошук по сайту


Тематичні розділи
Підприємництво
Наука і освіта
Екологія
Туризм
Культура
Охорона здоров'я
Спорт
Агропромисловий комплекс
Митниця
Урядові сайти

Івано-Франківська обласна державна адміністрація: Туризм та відпочинок

Знайти в цій Темі:   
[ Додому | Вибрати нову тему ]

До уваги суб’єктів туристичної діяльності та жителів області

26.05.2009 : Туризм та відпочинок (73 переглядів)

На виконання п.22 Плану заходів щодо запобігання виникненню серед населення захворювання на свинячий грип, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 року №446-р рекомендуємо суб’єктам туристичної діяльності утриматися від організації індивідуальних та групових туристичних поїздок до Мексики, США, Канади, Іспанії, інших країн, в яких зареєстровані випадки захворювання на свинячий грип.


Гімн лісівників Прикарпаття прозвучав під кронами столітніх дерев

05.05.2009 : Туризм та відпочинок (177 переглядів)

30 квітня головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за підтримки Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства провело ознайомчий тур для представників туристичних фірм області в с. Підгір’я (урочище Діброва Богородчанського району).


Івано-Франківщина представила свої туристичні можливості

05.05.2009 : Туризм та відпочинок (188 переглядів)

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представило туристичні можливості Івано-Франківської області на Міжрегіональному туристичному форумі «Чернігівщина туристична – 2009», який відбувався 29-30 квітня 2009 р. у м.Чернігові.


Курси організаторів спортивного туризму

24.04.2009 : Туризм та відпочинок (335 переглядів)

Обласна Федерація спортивного туризму з 5 по 17 травня 2009 р. у селищі Вигода Долинського району проводить курси організаторів спортивного туризму.

Навчальною програмою передбачено теоретичний та практичний курс за рівнем початкової туристської підготовки, відпрацювання вмінь та навичок туристської техніки під час суддівства VIIIобласних змагань «Пам'яті ветеранів туризму» та в спортивно-туристському поході першої категорії складності по Карпатах.


Про участь у VII Міжрегіональній туристичній виставці «Відпочинок. Туризм. Курорт-2009»

14.04.2009 : Туризм та відпочинок (172 переглядів)

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представило туристичний потенціал Івано-Франківської області на VII міжрегіональній туристичній виставці «Відпочинок. Туризм. Курорт-2009», яка відбулася 09-12 квітня 2009 року у м. Запоріжжі.


Про участь в Міжнародній Асамблеї Туристичного Бізнесу

13.04.2009 : Туризм та відпочинок (209 переглядів)

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації взяло участь у роботі VII Міжнародної Асамблеї туристичного бізнесу, що відбувалася 9-12 квітня 2009 р. в м. Одесі.


На виставці представляли туристичний потенціал області

30.03.2009 : Туризм та відпочинок (174 переглядів)

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за участю туристичних підприємств області, в т.ч. ТОВ "Туристична фірма "Надія", ЗАТ "Івано-Франківськтурист", ТОВ "КонДор", ПП "Галичанка ІФ", ПП "Кей" та ін., представили туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на XV міжнародній виставці «UITT 2009: Україна - подорожі та туризм», що проходила за підтримки Державної служби туризму і курортів Міністерства культури і туризму України з 25 по 27 березня ц.р. у м. Києві .


ВЕСНЯНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ МУЗЕЇВ

06.03.2009 : Туризм та відпочинок (207 переглядів)

П’ятого березня ц.р. у Регіональному туристично-інформаційному центрі за організаційної підтримки головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації відбулося засідання представників туристичних фірм та музеїв області щодо налагодження співпраці в організації екскурсійних маршрутів та турів вихідного дня з метою розвитку культурно-пізнавального туризму.


Налагоджується діалог між студентами і туристичними підприємствами

27.02.2009 : Туризм та відпочинок (207 переглядів)

26 лютого відбулася нарада за участі керівників туристичних підприємств, представників навчальних закладів, які готують спеціалістів у галузі туризму, Івано-Франківського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Державтоінспекції.


Відбулася робоча зустріч

19.02.2009 : Туризм та відпочинок (153 переглядів)
19 лютого в приміщенні Регіонального туристично-інформаційного центру відбулася зустріч начальника управління туризму головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації Наталії Гасюк з керівниками туристично-інформаційних центрів області щодо проведення в області проектів з розвитку туризму.

На робочій нараді обговорено стан і перспективи розвитку туризму в області

18.02.2009 : Туризм та відпочинок (165 переглядів)

18 лютого головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації провело робочу нараду на тему: «Виконання програми розвитку туризму в області в 2009 році».


Про співпрацю туристичних організацій області і облдержадміністрації

13.02.2009 : Туризм та відпочинок (178 переглядів)

12 лютого в приміщенні Регіонального туристично-інформаційного центру відбулася робоча зустріч начальника головного управління з питань туризму,євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації В.Семківа та начальника управління туризму головного управління Н.Гасюк з керівниками 10 туристичних організацій м. Івано-Франківська.


Про підсумки акції “Вдячне Прикарпаття”

03.12.2008 : Туризм та відпочинок (174 переглядів)

1 грудня закінчилася акція “Вдячне Прикарпаття”, яку організовувала Івано-Франківська обласна державна адміністрація за підтримки голови облдержадміністрації Миколи Палійчука.


Завершився еко-проект по Дністру

28.11.2008 : Туризм та відпочинок (202 переглядів)

Кінець осені на Прикарпатті ознаменувався закінченням проекту, який втілювався у Городенківському районі та мав на меті акцентувати увагу на питанні збереження навколишнього середовища у Дністровському каньйоні. «Попри те, що проект завершився, ми продовжуємо працювати з місцевими громадами задля подальшого поширення набутого цього року досвіду у інших районах, що охоплені Дністровським каньйоном, та підтримки ініціативи, яку ми задали у сфері збереження унікальної природи нашого Дністра» – повідомив керівник проекту і голова клубу «Золоте Руно» Сергій Дідич.


Тур представників українських ЗМІ Івано-Франківщиною – популяризація туристичного потенціалу області

19.11.2008 : Туризм та відпочинок (195 переглядів)

18 листопада розпочався рекламно-інформаційний тур для представників засобів масової інформації України, який триватиме до 22 листопада.


Відкрито перший в Україні притулок для туристів

17.11.2008 : Туризм та відпочинок (425 переглядів)

14 листопада на полонині Плісце, що за 9 км від с. Осмолода Рожнятівського району, відбулося відкриття і освячення першого в Україні притулку для туристів.


Пізнаємо Івано-Франківщину

06.11.2008 : Туризм та відпочинок (240 переглядів)

6 листопада відбулася презентація туристичного потенціалу Долинського району. Цей захід, ініційований головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації, розпочав цикл презентацій усіх районів та міських рад нашої області.


До уваги ЗМІ!

05.11.2008 : Туризм та відпочинок (254 переглядів)

6 листопада розпочинається цикл презентацій туристичного потенціалу районів та міських рад області (конференц-зал готелю «Надія», 11:00 год.)


Івано-Франківщина туристична

03.11.2008 : Туризм та відпочинок (221 переглядів)

Туристичний потенціал та можливості відпочинку в Івано-Франківській області були представлені на першій національній виставці-форумі українського туристичного продукту «Visit Ukraine 2008» 30 жовтня - 1 листопада 2008 року в м. Києві.


Галузева нарада в Севастополі та Ялті

28.10.2008 : Туризм та відпочинок (191 переглядів)

23-25 жовтня в містах Севастополі та Ялті відбувалася галузева нарада керівників структурних підрозділів з питань туризму облдержадміністрацій з усієї України. В ній взяли участь Міністр культури і туризму України п.В.Вовкун, голова Державної служби туризму і курортів п.А.Пахля, Міністр туризму і курортів АР Крим та їх заступники.


Архів новин

Конституційні зміни

Ініціатива Президента України
Віктора Ющенка

Проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України»

Пояснювальна записка до законопроекту

Порівняльна таблиця до законопроекту


Відеоновини
СЕМІНАР З ПИТАНЬ ЄВРОАТЛАНТИЧНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ
Get the Flash Player to see this player.
Микола Палійчук провів нараду щодо готовності Івано-Франківська до опалювального сезону
Get the Flash Player to see this player.
Оголошення
· Вшануймо пам'ять полеглих разом! Програма патріотичної акції «Яворина – 2009»

· Розподіл лісових ресурсів місцевого значення на 2009 рік

· Місцева заявка на пропозиції щодо проектів

· Зміни до річного плану державних закупівель

· Якщо вам небайдужа доля дітей

· Оголошено конкурс у рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП

· Передплатіть "Охорону праці" - єдиний державний журнал науково-виробничого спрямування.

· До уваги суб’єктів туристичної діяльності області!

· Стажування у Німеччині

· Річний план державних закупівель Болехівської міської ради

· ГРАФІК прийому громадян та роботи "гарячої" лінії в головному управлінні праці та соцзахисту ОДА.

· Звіт Держінспекції з контролю за цінами в області

· До уваги підприємців!

· Пропозиції щодо двосторонньої співпраці (Посольство України в Республіці Польща).

· Перепідготовка управлінських кадрів

· Увага! У Міністерстві праці та соціальної політики України відкрито “гарячу телефонну лінію”.

· План-календар проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів на 2009 рік

Календар
« Липень 2009 »
НдПнВтСрЧтПтСб
 01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Соціальні ініціативи Президента України
Концепція державної мовної політики в Україні
Про Раду громадськості при Президентові України
Державні закупівлі
Аукціон по продажу необробленої деревини
Розробник: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики © Івано-Франківська обласна державна адміністрація 2009р.

CSS Menu by OpenCube
Відкриття сторінки: 0.06 секунди