This version of the page http://dzyga.com.ua/2005/music/sharifov.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Клуб шанувальників блюзу
пппппппп



Концертна “Лялька”

У п’ятницю 21 жовтня у львівському клубі ЛЯЛЬКА відбувся черговий виступ нової львівської групи Open Blues Band. До її складу входять ветерани української рок-сцени Олександр Балабан (гітара), Олександр Мельник (барабани) та Юрій Шаріфов (бас).

Ці музиканти добре відомі і шановані, але такого навіть від них ніхто не чекав. Тріо настільки вдало заповнило порожечу у блюзовій музиці Львова, що без перебільшення заслуговує на титул найкращої нової групи 2005 року. Нажаль, сьогодні важко судити про рівень вітчизняного блюзу, бо його як такого практично не існує. Здавалося би, перші-ліпші блюзмени в нас пройдуть на ура.

Але варто зазначити, що Оpen Blues Band вирізняются насамперед високим професійним рівнем, вишуканим смаком і справжінім блюзовим філінгом. Музиканти виконують загальновідомі стандарти, класику блюзу, що відома навіть невтаємниченим. Отже, є можливість порівняти і це порівнняння на користь Оpen Blues Band.

Ще один розумний крок групи – не брати вокаліста. Блюзовий вокал – це найважча річ для Східної Європи: навчитися грати блюз ми можемо, а співати - ні. Чому це так, існує багато причин, але головна – треба жити блюзом і жити в оточенні блюзу. Для нас ці вимоги ще занадто складні. Тому майже для всіх СНД-шних блюзових співаків властива ресторанність, нещирий надрив і, звичайно ж, відсутність техніки і культури блюзового вокалу.

Оpen Blues Band вміло використовують свої сильні сторони і свідомі слабких, щоб їх уникати.

Значна частина публіки вже стала постійними фанатами Open Blues Band і намагається не пропускати жодного їх виступу. Ось кілька висловів тих , хто прийшов уперше: “Я шокований у доброму сенсі цього слова і пораджу своїм друзям обов’язково послухати ОББ”, “ Я не захоплювалася раніше блюзом, але сьогоднішній концерт мене просто вразив – у Львові давно вже не було нічого подібного”, “Я прийшов із донькою, щоб вона теж відчула задоволення від справжньої живої музики – це класика”!

Джубокс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Где купить Тротуарную плитку: тротуарная плитка. Предлагаем отделочные материалы.

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор