This version of the page http://dzyga.com.ua/2005/music/quadragessima.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
«Quadragessima» + «Ґодо»
пппппппп



“Лялька”

23 грудня у клубі «Лялька» відбулась презентація альбому «Cosmo» гурту «Квадраджессіма». Прикметно, що Львів став першим містом туру в підтримку дебютного альбому цього чудового київського гурту. За словами учасників групи, попередній виступ у Львові їм настільки сподобався, що вони вирішили почати презентаційний тур саме звідси.

Музиканти приїхали до Львова не з порожніми руками. Окрім свіжоспечених дисків вони привезли футболки з логотипом «Квадраджессіми», та власне звукове обладнання разом із звукорежисером. Команди такого рівня можуть дозволити собі таке задоволення, бо хороший звук справді багато важить.

Незважаючи на передсвятковий та передекзаменаційний період, молоді люди досить швидко заповнили «Ляльку» і чекали початку концерту. На суппорті «Квадри» були львів’яни «Ґодо» – команда. що колись добряче трясла львівський андеграунд, а зараз іноді тішить публіку нечастими виступами в рідних стінах. Цього разу хлопці потішили новими інструментальними композиціями, витриманими в електронно-роковій стилістиці та переробкою старих забутих речей.

І ось, нарешті, довгожданний момент – «електронна музика на живих інструментах» (саме так написано в релізі альбому) від «Квадраджессіми». Передати те, що творилося в стінах «Ляльки» навряд чи реально, бо і на сцені, і в залі творилося щось неймовірне. Четверо хлопак «валили» добротний джанґл /драм-н-бейс класичним роковим складом: ударні/бас/гітара/вокал. Вартує віддати належне саме ударникові гурту, гра якого була тією основою, під яку хотілося стрибати і танцювати, навіть якщо б не було більше жодних інструментів. Танцювали всі, адже всидіти під ритми «Квадри» було неможливо!

Групу сміливо можна вважати піонерами стилю в Україні. Вони роблять свою справу на світовому рівні, і заслуговують значно ширшого визнання, принаймні в себе на Батьківщині. Зрештою, у Львові таке визнання їм гарантоване, і хлопці не приховували задоволення від теплого львівського прийому. Вірю, що це не останній їх приїзд до нашого міста!

 


прикольные футболки на заказ; Поищите копии швейцарских часов Подробнее на timeplus.ru .; Купить матрасы. Приобретайте матрасы по выгодным ценам.

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор