This version of the page http://dyn.org.ua/sport/evrokubky-0809.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Блоґ мага поза категорією » Єврокубки 08/09

Єврокубки 08/09

Згадав, що у мене є блоґ

Єврокубкове літо для нас проходить успішно. Спочатку була дуже невиразна гра “Динамо” з “Дрогедою” після якої мало хто вірив в подальший успіх киян. Але нарешті прокинувся дух у команди, який міцно заліг у барлогу і не хотів прокидатись - “Динамо” переграє “Спартак” у Москві з рахунком 4:1. Давно я так не радів, ой давно! Тепер навіть можна не виходити на гру-відповідь в Києві. Отримавши технічну поразку 0:3, наша команда пройде далі, а “Спартаку” покаже свою зневагу до нього. Але динамівці мабуть хочуть покласти декілька очок в скарбничку коефіцієнтів УЄФА, тому на поле вони вийдуть.

Щодо перемог “Шахтаря” та “Дніпра” сумнівів не було. Гірники на класі розібрались з загребським “Динамо” (2:0), яке частенько “відгребає” від українських клубів, а дніпряни так розслабились, що подарували Беллінцоні шанс на вихід в 1-й раунд Кубку УЄФА, перегравши скромний швейцарський клуб, населення міста якого менше, ніж вміщає “Метеор”, з рахунком 3:2. Сподіваємось, у Швейцарії “Дніпро” зіграє у повну силу та рознесе місцеву команду.

Пряме посилання

2 коментарів »

  1. LOG Каже,

    Серпень 20, 2008 @ 15:57

    Дніпро троха підкачало

  2. LOG Каже,

    Вересень 11, 2008 @ 9:13

    Сам ти зло

RSS підписатись на коментарі до цього запису · Трекбек URI

Залишити коментар