This version of the page http://www.dso.com.ua/index.php?lang_id=1&menu_id=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-10. The original page over time could change.
Державна служба охорони України :: Реагування
Укр Рус Eng

8 800 502 2200

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює у робочі дні з 9 до 18 години в онлайн-режимі, в інший час – у режимі автовідповідача.
Як Ви нас знайшли?
Реклама на бордах
Інтернет
Порада знайомих

Реагування
Групи затримання Державної служби охорони створені для негайного озброєного реагування при надходженні тривожних повідомлень з об'єктів і квартир, що перебувають під охороною ДСО.

У групах затримання Державної служби охорони служать найбільш підготовлені та досвідчені працівники міліції. Державна служба охорони при МВС України - єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

Одночасно по всій території України на службу заступають понад 500 мобільних груп затримання Державної служби охорони.
Групи затримання ДСО під час патрулювання здійснюють:
- контроль за зовнішньою цілісністю об'єктів;
- реагування на телефонний виклик, що є альтернативним варіантом охорони майна у випадках, коли за певних причин неможливо здійснювати централізовану охорону об'єктів.
Охорона забезпечується шляхом реагування на телефонний дзвінок власника об’єкта за спеціальним номером цілодобової чергової частини. Крім того, об’єкт охорони може бути внесено до маршрутів патрулювання груп затримання ДСО - у цьому разі працівники охорони здійснюють зовнішній нагляд за цілісністю об'єкта.
При надходженні телефоном тривожної інформації до чергової частини підрозділу або сигналу про спрацювання засобів охоронно-пожежної сигналізації - на пульт централізованого спостереження оператор спрямовує на об’єкт найближчу з груп затримання (ГЗ), що чергують у цій зоні. Групи затримання Державної служби охорони, як правило, складаються із трьох озброєних співробітників міліції (у деяких випадках їх посилюють кінологом зі службовим собакою) та оснащуються сучасними спецавтомобілями. У разі отримання від оператора ввідної інформації група затримання найкоротшим шляхом прямує на об'єкт (зазвичай це займає кілька хвилин). По прибутті члени групи здійснюють оперативно-пошукові заходи з метою з’ясування причин надходження тривожного повідомлення, виявлення, переслідування та затримання злочинців. Результати виїзду повідомляються до чергової частини підрозділу ДСО та власникові об’єкта. У разі порушення цілісності об’єкта забезпечується його фізична охорона.

Послуги надаються юридичним особам за договорами. За умов виконання нормативних вимог щодо підтвердження прав та повноважень замовника договір охорони може бути укладений протягом однієї доби.

Замовити послуги охорони можна, звернувшись до найближчого підрозділу ДСО при МВС України або зателефонувавши на Всеукраїнську інформаційну лінію ДСО при МВС України за безкоштовним номером

8-800-50-222-00

Послуги

» Калькулятор послуг охорони
Новини
07.07.2009

м.Київ

   Рано-вранці на пульт централізованого спостереження Печерського району столиці, надійшла  «Тривога» з охороняємого офісу на вулиці Підвисоцькій. На об’єкті спрацював датчик охоронної сигналізації  на вхідних дверях.
>>>

02.07.2009

Донецька область

   1 липня на пульт Вовчанського МВДСО надійшла інформація про спрацювання сигналізації в місцевій аптеці.
>>>