This version of the page http://konus.org.ua/2008/03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-08. The original page over time could change.
KONUS! » 2008 » Березень

KONUS!

В декількох словах опишіть цей блоґ.

Архив за березня 2008

Приколи Microsoft Office Word або як це пояснити???

1. Напишіть в документі word: Я хочу избежать службу в армии ,и натисніть перевірку орфографії.

2. Створіть документ в Word и наберіть: = rand (200,99)
нажміть Enter і утримуйте 3 секунди. Це не можуть пояснити навіть в Мicrosoft

3. Розкрито заговір проти громадянства. Тільки що. Якщо в MS-Word написати фразу
”правоспособность-способность лица иметь гражданские права и нести обязанности”, він миттєво закривається без пояснення причин.

4. Великими буквами надрукуйте: Q33 NY. Це номер першого літака, що влетів в Близнюки. Виділить Q33 NY Змініть розмір до 48

Змініть шрифт на WINDINGS (WINDINGS 1) Q33 NY

Популярність: 14%

Автор: LOG. Рубрика: Софт. Отзывов (1)

Як роблять зефір в шоколаді :)



Популярність: 14%

Автор: LOG. Рубрика: Відео. Ваш отзыв

Карна - Ті, що танцюють на голові

Популярність: 15%

Автор: LOG. Рубрика: Відео. Отзывов (1)

23 роки - вік наймолодшого міліардера в світі!

В опублікованому журналом Forbes свіжому списку багатіїв під номером 785 значиться Марк Цукерберг. Його стан оцінений в 1,5 млрд. І це стало справжньою сенсацією. Справа не в сумі. Подумаєш, півтора мільярда. Перший у списку, Уоррен Баффетт, в 40 разів багатший. От тільки оракулові з Омахи 77 років, а ледь вийшому з університету Цукербергу 23.
Але й вік сам по собі недивний, пише SmartMoney. 16 років тому Forbes уперше згадав восьмирічного німецького князя Альберта фон Турн унд Таксиса, що успадкував від батька мільярдний стан. А в 2002-му Альберт став повнолітнім, вступив у спадщину, і журнал з повним правом вписав його у свої таблиці. Штука в тім, що на відміну від дітей особливо обдарованих батьків Цукерберг свій стан заробив. І зробив він це всього за чотири роки. Цукерберг творець сайту Facebook, а виходить, один із засновників другої версії Інтернету, Web 2.0 соціальних мереж. Тут збираються ясно помітні по інтересах, способу життя й доходам співтовариства. Web 2.0 мрія будь-якого рекламодавця, що одержує прямий доступ до своєї цільової аудиторії.
Facebook, задуманий як сайт для спілкування студентів Гарварда, швидко переріс границі кампуса. А Цукерберг, як колись Лінус Торвальдс, що відкрив для всіх бажаючих вихідний код своєї ОС Linux, зробив загальнодоступним інтерфейс прикладних програм Facebook. Інакше кажучи, його дітище може незабаром перетворитися в ОС для соціальних мереж.
За допомогою “інвестиційного ангела”, одного із творців платіжної системи PayPal Пітера Тіля, що вклали в Facebook 0,5 млн доларів, Цукерберг швидко вдосконалював свою розробку, що зараз стала другою по числу учасників (близько 70 млн) мережею. Вона поступається тільки абсолютному лідерові MySpace (більше 200 млн).
Історія про те, як Facebook перетворилася в компанію з мільярдною капіталізацією, часто нагадує успіх творців Google Сергія Брина й Ларрі Пейджа. Однак вони потрапили в Forbes лише в 2004 р. після IPO, що зробили їх мультимілліардерами. А відправною крапкою для визначення ціни Facebook стала угода з Microsoft, що купила 1,6% компанії за 240 млн доларів. Гейтс непогано заплатив за мізерну частку в компанії, зате забив собі право ексклюзивних поставок реклами на Facebook до 2011 р.
Forbes оцінив стан Цукерберга в 1,5 млрд доларів, але виходячи з угоди з Microsoft компанія недавнього студента коштує рівно вдесятеро дорожче. Чи не переплатив Гейтс? Або, може, це Forbes недооцінив багатство юного засновника однієї з найбільших соціальних мереж? Згадаєте: одне лише право ексклюзивно розміщати рекламу на MySpace обійшлося Google майже в 1 млрд. доларів А Microsoft одночасно з рекламним ексклюзивом одержала й частку в Facebook.

Популярність: 20%

Автор: LOG. Рубрика: Інтернет. Отзывов (2)

Анна - Карматреш [2008]

01. Куля
02. До Кісток
03. Ангели
04. Неприкаяний
05. Ніж
06. Гламур
07. Мовчи
08. Сни
09. Сприймай мене
10. Чортищо
11. Картини
12. Зрада

Популярність: 11%

Автор: LOG. Рубрика: Музика. Отзывов (3)

Linux

Нещодавно тестував декілька дистрибутивів лінукса, зокрема Ubuntu|Kubuntu|Edubuntu 7.10 (ці диски я отримав безкоштовно). Перше враження було досить непоганим. Гарне оформлення, налаштував одразу мережевий інтернет, аледрайверу для мого вай-фай адептера не знайшлося. Прийшлось одразу зносити систему. Безкоштовне ПЗ є безкоштовним. Підтверджую при використанні. Не рекомендую замовляти це гІМНО навіть безкоштовно. Другий варіант, який я спробував - це Mandriva Linux 2008 PowerPack. Перше, що дуже порадувало, це підтримка віндовських драйверів в форматі інф. Отже, я зміг інсталювати драйвер для свого вай-фай пристрою. Але все ж з налаштуванням вай-фай мережі виникли проблеми. Не можна сказати що я початковий користувач ПК або “абсолютний чайник”, але, відкривши кілометрову довідку і намагаючись це все відтворити, я так і не досягнув результату. Можливо не у всіх користувачів такі вимоги, як у мене, отже деякі можуть використовувати цей дистрибутив. Але додам, що цей дистр ПЛАТНИЙ. До кінця не дороблений, а вже платний. Колись, можливо лінукс стане максимаьно дружнім до користувача, але й тоді, я впевнений, він буде коштувати дорожче, ніж коштує віндовс хр.

Популярність: 20%

Автор: LOG. Рубрика: Софт. Отзывов (6)
Сторінки: 1 2 3 4