This version of the page http://www.visit-ukraine.org/?pid=50&newsid=720 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-05. The original page over time could change.
Visit Ukraine 2008 : Новини
 Головна Про виставку Програма Участь Відвідування Hosted Buyer Туристичні новини Контакти



Міністерство культури і
туризму України
Державна служба туризму і курортів


 Новини

Visit Ukraine — виСТАВКА на в’їзний туризм

Рада з питань туризму та курортів і виставкова компанія «Євроіндекс» анонсують першу національну виставку українського туристичного продукту Visit Ukraine, що відбуватиметься 30 жовтня — 1 листопада у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» в рамках щорічного професійного форуму «Індустрія гостинності».

Вперше в Україні професійна туристична виставка представить виключно національний туристичний продукт для внутрішнього та закордонного ринків. Такі заходи вже давно ввійшли в практику в країнах, де в’їзний туризм є одним з пріоритетних напрямків економіки. Для України з її багатими природно-рекреаційними ресурсами, розмаїттям історико-культурних пам’яток, сприятливим кліматом, вдалим географічним розташуванням ця галузь має усі шанси стати потужною індустрією, джерелом значних і стабільних надходжень до національного бюджету, інструментом сталого розвитку суміжних галузей та регіонів відвідання, створення додаткових робочих місць, а також покращення іміджу країни та її інтеграції до світової спільноти.

В таких умовах виставка Visit Ukraine покликана стимулювати потоки організованого внутрішнього та в'їзного туризму і стати майданчиком для ділових контактів між операторами національної туріндустрії, її взаємодії з іншими сферами культурної та економічної діяльності в Україні, комплексної та яскравої презентації потенціалу українського туризму для іноземних споживачів — туроператорів та турагентів з країн ЄС та СНД, США, Японії, Китаю, держав Перської затоки та представників українського туристичного бізнесу. Крім того, в якості професійних відвідувачів буде запрошено представників провідних корпоративних клієнтів.

У експозиції Visit Ukraine планується представити основні туристичні центри держави — від столиці до малих історичних міст Центральної та Західної України, морські та гірські курорти, історико-культурні заповідники та національні природні парки. Особливий наголос буде зроблено на презентації тематичних видів туризму та рекреації:
• культурний туризм;
• пригодницький та спортивний туризм;
• сільський туризм;
• відвідання міст на вихідні;
• лікування та оздоровлення, спа;
• академічний туризм;
• дитячий та молодіжний туризм;
• обслуговування ділових подорожей та проведення семінарів і конференцій;
• літній відпочинок на морі;
• літній та зимовий відпочинок у горах;
• мисливський та рибальський туризм;
• гольф;
• річкові та морські круїзи;
• аквапарки та парки розваг;
• яхтовий туризм.

Місцем для ділового спілкування учасників та відвідувачів стануть заходи ділової програми Visit Ukraine, зокрема:
• конференція «Формування національної системи центрів туристичної інформації»;
• конференція «Світовий досвід розвитку міст як туристичних центрів» для керівників органів місцевого самоврядування, центральних та місцевих органів влади з питань туризму, місцевих професійних туристичних асоціацій та інвесторів;
• конференція з актуальних питань розвитку дитячого та молодіжного туризму.

Під час роботи виставки-форуму Visit Ukraine проходитиме Всеукраїнський молодіжний туристичний фестиваль «Дивосвіт».

Проведення виставки-форуму Visit Ukraine стане завершальним етапом у заходах восьмого щорічного форуму «Індустрія гостинності» — напередодні, 26 — 28 жовтня 2008 року, в готелі «Русь» відбудеться серія професійних конференцій для готельєрів та рестораторів, спеціалізована конференція та виставка інвестиційних проектів до «Євро-2012». Весь комплекс виставкових заходів та конференцій в рамках щорічного форуму «Індустрія гостинності» проводиться за рішенням Кабінету Міністрів України за підтримки Міністерства культури і туризму та Державної служби туризму і курортів.
Докладна інформація про виставку — на сайті www.visit-ukraine.org.

15.08.2008

 



Новини

Плакаты «Евроиндекса» выиграли Гран-При на международном конкурсе выставочных плакатов

Правда о кризисе в выставочной индустрии мира и Украины

В Украине открылось «Агентство хороших новостей»

Конференция "Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое" нацелила участников на успех

Всего три дня до конференции «Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое»

Куме, а в тебе криза є?

Выставочная индустрия Украины взяла таможенный барьер

Visit Ukraine — виСТАВКА на в’їзний туризм

© Компания "Евроиндекс", 2008.