This version of the page http://guds.gov.ua/control/uk/feedbackext (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-04. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Головдержслужби України


Пошук

розширений пошук

Звернення громадян


        Порядок звернення громадян


        Шановний користувачу, до Вашої уваги адреса електронної пошти та поштова адреса Головдержслужби України. Адреса: 01031, Київ-31, вул. Прорізна, 15

        1. Письмове звернення до Головдержслужби України громадяни можуть надіслати поштою за вказаною адресою та особисто передати до кімнати прийому громадян або покласти його до скриньки для таких звернень за тією ж адресою.
        Згідно із Законом України 1996р. № 393/96-ВР «Про звернення громадян», громадяни мають право звернутися до Головдержслужби у тільки у письмовій або усній (викладеній громадянином і записаній посадовою особою на особистому прийомі ) формі з чітко викладеними пропозиціями (зауваженнями), заявами (клопотаннями) і скаргами, у тому числі щодо отримання роз’яснень законодавства з питань проходження державної служби і інших, які відносяться до компетенції Головдержслужби. У зверненні обов’язково має бути зазначене прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання громадянина, його контактні телефонии. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.
        Звернення може бути додано як окремою особою (індивідуальне), так і групою (колективом) громадян.
У разі, якщо звернення не містить даних, необхідних для прийняття обгрунтованого рішення чи без дотримання встановленних чинним законодавством вимог, воно повертається громадянину з відповідним роз’ясненням.
        Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором, а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визначаеться анонімним і розгляду не підлягає. Не підлягають розгляду також звернення, надіслані електронною поштою.

        2. Доводимо до відома, що громадяни можуть скористуватися електронною поштовою адресою з використанням зазначеної на цій сторінці сайту форми та обов’язковим заповненням усіх її граф лише для надання пропозицій и повідомлень з питань проходження державної служби, протидії корупції у державних органах, удосконалення законодавства та інших питань, віднесених до компетенції Головдержслужби України. Листи, які надходять до Головдержслужби електронною поштою за цією формою, не є офіційними зверненнями, не підпадають під дію Закону України «Про звернення громадян» і можуть лише бути взяті до відома посадовими особами Головдержслужби.
 
Форма звернення для повідомлень та пропозицій
Питання працівників кадрових підрозділів

Авторизацiя

Логін
Пароль
Авторизацiя » 

Опитування

Як Ви оцінюєте рівень якості надання послуг громадянам органами влади?
Відмінно
Добре
Задовільно
Незадовільно
Відповісти 
результати 

Код для вставки цього банера