This version of the page http://www.verhovina.com.ua/?path=202/208 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-30. The original page over time could change.
Про проект - Відпочинок у Закарпатті. Замовити відпочинок - Закрапаття, турбази, санаторії, лікарні
 
  
  Туризм Лікування Відпочинок Ексклюзив Екстрім  
   
   
           
Головна
Про проект
Карта України
Інвестиції
Видатні люди
Храми та церкви
Музеї
Екскурсії
Підйомники
Перлини Закарпаття
Про послуги
Відповіді
Замовлення
Товариство закарпатців
 
 

Компанія "Верховина.UA"

8(03143)26580
8(050) 6246676
8(096) 2818282

Представництво в м.Київ:

8 (044) 587-77-40

e-mail: mngr@verhovina.com.ua
 
Про проект
 
Команда порталу сердечно вітає ВАС!

Історія порталу налічує більше року кропіткої роботи. Ідея виникла давно. Ми вважаємо несправедливим сучасний стан відомої в Європі здравниці - Закарпатської області! Ці місці завжди були наділені магією, яка притягувала людей з усіх куточків європейських країн. Прекрасні гори, ліси та річки завжди готові подарцвати море приємних спогадів будь-кому, хто їх відвідає. Ми вважаємо звоїм завданням відродження Закарпатської області як потужного рекреаційного об'єкту. Наші зусилля не є марними і дають перші плоди - все більше людей обирають більш доступний відпочинок у Карпатських горах. Це сприяє розвитко області та покращенню послуг, що надаються!

На порталі ми збираємо інформацію, яка може зацікавити широкий загал користувачів. Тут є і новини з Закарпатських газет, інвестиційні проекти області, інформація про видатних людей Закарпаття, церкви та замки і багато інших даних, які допомагають більш повно зрозуміти чарівність нашого краю.

Ми брали участь у виставках в Ужгороді та Києві і можемо впевнено відмітити, що наші старання оцінили і їх розглядають досить серйозно! Наш проект отримав медаль та грамоту на Ужгородській виставці (дивіться фотографії на цій сторінці).

Кожного тиждня ми намагаємось додавати щось нове на портал, щоб зробити його ще більш цікавим і корисним. Наш проект активно підтримує земляцтво Закарпатців у м. Києві, за що ми їм дуже вдячні.Керівником та ідеологом проекту виступає Роспопа Ярослав Омелянович. Саме завдяки його зусиллям та організаторському таланту стало можливим створення даного проекту. Завдяки йому наш портал постійно розширюється і стає все більш серйозним.

Залишається додати, що наш проект дозволяє ефективно шукати різноманітну інформацію, а також замовляти послуги по відпочинку, доставці по області та за кордон, розглядання інвестицій та багато іншого.

Ми завжди раді прийняти поради та побажання. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу яка дозволить зробити наш край ще кращім!

 
 
 
 
Подобається чи Вам дизайн нашого сайту?
  
  
  
  
  
 
 
Iм'я:
Email:
 
 




 
 
   Дизайн та розробка: Simbioz Systems   Керівник проекту: Роспопа Ярослав Омелянович