This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=27 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-30. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  12.06.2009 17:45:00 Тамара
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Уважаемое рукаводство Одесской ЖД недавно довелось мне ехать вашим поездом №66 Николаев-Москва в вагоне №6. Хочу выразить искреннюю благодарность проводнику Конотопчик Наталья Леонидовна за высокое обслуживание и чуткое отношение к пассажирам.Эта девушка настоящая хозяюшка своего вагона.В вагоне регулярно проводилась влажная уборка в сан узел приятно войти.Прошу руководство Одесской ЖД поощерить Наталью Леонидовну материально.Этот человек очень ценный работник.С глубоким уважением пассажирка места№53 Ермакова Тамара. Москва.
  Відповідь: Повідомляємо, що вдячний лист про сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, високу культуру обслуговування пасажирів провідником пасажирських вагонів поїзду №66 сполученням Миколаїв-Москва Конотопчик Н.Л. доведений на планерній нараді, робітникам пасажирського вагонного депо Миколаїв. Конотопчик Н.Л. поставлена у приклад колективу. Заохоти даного працівника не має можливості в зв’язку з тим, що Вона має діюче дисциплінарне стягнення тому, подяка буде врахована в її подальшій роботі.

  12.06.2009 17:18:38 Андрушко
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Почему в билетных кассах Мелитопольского вокзала постоянные очереди.Работает всего лишь одна и изредка две кассы ? Чтобы купить билет иногда уходит час времени.
  Відповідь: Шановний Сергію Вікторовичу! Ваше звернення розглянуто в Запорізькій дирекції залізничних перевезень. Повідомляємо, що на вокзалі ст.Мелітополь постійно працюють три квиткові каси дальнього сполучення та Сервіс-центр, перерви на обід поперемінні, відрегульовані з урахуванням руху поїздів та пасажиропотоку. Квитковий касир заздалегідь попереджує пасажирів, що каса буде тимчасово зачинена на перерву згідно графіку та пропонує перейти до працюючих кас. У даному випадку Ви прочекали годину до відкриття каси, хоча черга біля працюючих кас складала всього 3-4 чоловіка.

  12.06.2009 16:40:15 Дмитрий
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  кто ответственный за подачу вагонов с неисправной системой кондиционирования (вагон со стеклопакетами). Начальник поезда данный вопрос решить не смог. Как следствие при 40! градусной температуре в вагоне у ребенка произошел обморок и носовое кровотечение. Как заактировать данный случай? Кто обязан возместить ущерб причиненный здоровью? Как обезопасить себя от подобных случаев в дальнейшем? С уважением Дмитрий.
  Відповідь: Шановний пане Дмитро! Випадок включення в пункті формування в пасажирський поїзд вагону з несправною системою кондиціювання повітря, є порушенням діючих санітарних вимог. Для обєктивного розслідування даного випадку Вам необхідно звернутись до керівництва підприємства формування поїзду, або до керівництва відповідної залізниці, які безпосередньо відповідають за якість перевезення пасажирів. Вибачте за причиненні Вам у дорозі незручності.

  12.06.2009 16:03:09 Евгений
  Пропозиції
  Добрый день, не могли бы Вы подкорректировать график движения электрчки на Белгород, отправлением 14-18 из Одессы. А то она так долго плетется до станции Барабой, на этой станции схрещение с другим поездом. Ни одна электрчка так долго не едит как эта. Должна через Житомирскую идти быстрее, а она идет как через Заставу . Сделайте чтоб она отправлялась позже на минут 10-20 из Одессы. И она тогда с нормальной скоростью будет приезжать в Барабой на схрещение.
  Відповідь: Графік руху пасажирських та приміських поїздів розробляється під керівництвом та контролем Укрзалізниці та уводиться в дію раз на рік. Згідно з п.13.5 «Правил технічної експлуатації залізниць України» при розробці графіка руху пріоритетність прокладки поїздів надається в залежності від категорії поїзду: 1)пасажирським швидкісним, 2) пасажирським швидким, 3) пасажирським всіх інших найменувань, в т.ч. приміських. На жаль, задовольнити Ваше прохання щодо пізнішого відправлення (на 10-20хв.) приміського електропоїзда №6308 Одеса – Б.-Дністровський з пасажирського вокзалу Одеса – Головна не є можливим внаслідок того, що за приміським поїздом №6308 (час відправлення 14:18год.), який призначений тільки на літні перевезення, відправляються швидкі поїзди №94 Одеса – Мінськ (14:30), №92 Одеса – Луганськ (неп. 14:47), №96 (пар. 14:47), що призведе до порушень графіку руху поїздів у зв’язку з затримкою швидких поїздів на відправленні та інтервалу попутного слідування поїздів.

  12.06.2009 14:26:49 Ирина
  Інше
  Здраствуйте, до каких пор пассажиры Б.Днестровского направления будут заложниками амбиций начальства ОдЖД? Так с 17.06 вы отменяете еще одну пару электропоездов. Нет пассажиров? Уберите маршрутки на Белгород с ж.д. вокзала! Каким образом будут люди добираться из Затоки в Одессу и обратно? Это курорт здесь отдыхают тысячи людей. Утром после 6 из Белгорода вообще поездов нет, на море в Затоку приехать нечем. Вместо того чтоб отменять поезда, лучше б контролировали проводников приг. поездов, которые так любят не давать билеты. Снимаете поезда, переставьте их на другое время, а 3 пары поездов это позор. И еще почему поезд 686 на Измаил не включен в расписание также и пригородных поездов на вокзале в Одессе? На этом расписании значатся такие поезда как Хмельницк и Винница, хотя они совсем не пригородные. Предлагаю обозначить в пригород. расписании на вокзале Одессы в Б.Днестровском направлении поезд 686. Это повысит пассажиропоток, так как отдыхающие не знают что это поезд идет через Затоку. P.s. Убедительная просьба рассмотреть данное обращение киевским руководством. Спасибо!
  Відповідь: Ваше звернення розглянуто в Головному управлінні приміських пасажирських перевезень Укрзалізниці та повідомляється. Приміські перевезення здійснюються в умовах гострої нестачі фінансових ресурсів та спеціалізованого рухомого складу. Одним із ключових питань у роботі залізничного транспорту є зниження збитковості від пасажирських перевезень шляхом зменшення експлуатаційних витрат. За 5 місяців 2009 року доходи отримані Одеською залізницею від перевезення пасажирів у приміському сполученні склали 11 517 тис. гривень, а експлуатаційні витрати – 73 569 тис. гривень, тобто лише 15,65% витрат покрито фактичними доходами. Аналізом реалізації проїзних документів на приміські поїзди Білгород-Дністровського напрямку встановлено, що населеність цих поїздів коливається від 5 % до 40 % (при ємності составу близько 960 місць). З метою економії експлуатаційних витрат керівництвом Одеської залізниці було відмінено одну пару приміських поїздів зазначеного напрямку з низькою населеністю. Забезпечення літніх пасажирських перевезень є одною із головних задач діяльності залізниці. Керівництвом залізниці розглядатиметься питання щодо уведення додаткових приміських електропоїздів за маршрутом Одеса - Білгород-Дністровський – Одеса. Згідно досвіду попередніх років збільшення пасажиропотоку зазначеного напрямку приходиться на липень – серпень. Стосовно розміщення розкладу руху пасажирського місцевого поїзда № 686/685 Одеса - Ізмаїл на стенді розкладу руху приміських поїздів вокзалу Одеса – Головна інформуємо. Оформлення проїзних документів на зазначений поїзд проводиться через АСК ПП УЗ (автоматизовану систему керування пасажирськими перевезеннями Укрзалізниці). Зважаючи на відсутність відповідного обладнання в приміських пасажирських касах, оформлення проїзних документів через приміські каси на вказаний поїзд технологічно неможливе. Тому отримати квитки на даний поїзд пасажири мають можливість лише у касах дальнього сполучення. Пасажирський прискорений поїзд № 172/174 Одеса – Вінниця – Хмельницький, вказаний на стенді розкладу руху приміських поїздів з причини того, що існуюче обладнання приміських пасажирських кас надає можливість оформляти проїзні документи у вагони третього класу, які курсують у складі вищезазначеного поїзда. Зважаючи на вищенаведене, пасажири мають можливість придбати квитки на зазначений поїзд як у приміських пасажирських касах так і в касах дальнього сполучення. Тож для уникнення непорозумінь з придбанням проїзних документів на поїзд № 686/685 Одеса – Ізмаїл, розклад його руху викладений на стенді розкладу руху пасажирських поїздів.

  12.06.2009 14:12:47 Николай
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Вчера (11.06) ехал с Вапнярки до Хмельницкого поездом 352 вагон 1 место 54. Вопрос! За что с меня сняли 9 грн. КЗБ. ! при покупке билета в кассе, если билет я покупал в 19:57, а время отправления поезда в 20:21 ?! За что КЗБ? Предварительности ведь нет никакой. А ссылка указанная не работает.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України», які затверджені наказом Міністерства транспорту України та зареєстровані Міністерством юстиції України п.12.1 - суб’єкти господарювання, що здійснюють оформлення проїзних документів та повернення вартості невикористаних проїзних та перевізних документів, встановлюють розмір плати (комісійного збору) за додаткову послугу оформлення проїзного (перевізного) документа. Згідно п.12.2 – плата за послуги з оформлення (переоформлення) проїзних документів (комісійний збір) не сплачується, якщо вартість проїзду (сума квитка і плацкарти), у тому числі пільгового, є меншою від подвійного розміру послуги з оформлення (переоформлення). Одночасно повідомляємо, що для певної пільгової категорії пасажирів плата за додаткову послугу з оформлення (переоформлення) проїзних документів (комісійний збір) не здійснюється за проїзні документи.

  12.06.2009 14:04:25 Виктория
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Я уже оставляла претензию, вы запросили детальную информацию. 31 мая ехали поездом 65 Москва-Николаев в купейном вагоне №14. Кондиционер не работал всё время пути, температура на улице 30градусов, в вагоне просто пекло и так каждый год, я к сожалению не помню номера вагонов в которых ехала в прошлые годы. Кондиционеры в купейных вагонах постоянно неисправны, решите пож-ста эту ситуацию. Вы мне ответили что поезда из Николаева выходят с исправными кондиционерами, но это неправда, возвращаемся из Николаева в Москву в таких же жарких вагонах.
  Відповідь: В ході розгляду даного звернення встановлено, що вихід з ладу кондиціонера у вагоні №14 поїзду №65 сполученням «Москва-Миколаїв» стався на зворотному шляху ( відсутнє живлення на вентилятор кондиціонера та на компресор). Дану несправність можна було усунути на шляху прямування при стоянці поїзда по ст. Орел, але поїзний електромеханік не виконав даний ремонт, не контролював режим роботи систем кондіюціювання вагонів. За порушення своїх посадових обов’язків, наказом начальника пасажирського вагонного депо Миколаїв від 27.06.09 № ЛВЧДк-09/70 поїзному електромеханіку оголошена догана. Бригадира електроцеху та майстра електроцеху попереджено про посилення контролю за підготовкою систем кондиціювання повітря пасажирських вагонів перед відправленням у рейс, та посиленням контролю а дотриманням підлеглих вимог Технологічного процесу підготовки та екіпіровки пасажирських вагонів в рейс. З даним випадком ознайомлені усі причетні на планерних нарадах.

  12.06.2009 11:14:30 Мостиський
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Чи можна взнати номера вагонів обладнаних працюючим кондеціонером у поїздах №85л/86л; 255л/256л; 295.
  Відповідь: Ні не можливо.

  12.06.2009 10:21:33 Євген
  Інше
  Підскажіть будь-ласка, якими поїздами можна доїхати з м. Ужгорода до м. Бержянськ. Дякую за надану допомогу.
  Відповідь: Шановний Євгене Євгеновичу! Доїхати з Ужгорода до ст. Бердянськ залізничним транспортом можна тільки з пересадкою по ст. Львів у купейний вагон сполученням Львів – Бердянськ, який відправляється в літній період по парних числах у складі поїзда № 86 Львів – Сімферополь.

  12.06.2009 08:53:09 Олена
  Інше
  Чи існує напрямок руху потяга, яким би можна було доїхати до м.Новодністровськ Чернівецької обл.?
  Відповідь: Шановна Олено Павлівно! Що при бажанні доїхати до м. Новодністровськ залізничним транспортом, треба доїхати до ст. Чернівці. Від ст. Чернівці поїздом №610 Чернівці – Окниця, який відправляється зі ст. Чернівці о 8-48, доїжджаєте до ст. Сокиряни (прибуття о 13-36) і далі до м. Новодністровськ можна доїхати автобусом або маршрутним таксі. Одночасно інформую, що при проїзді в поїзді № 610, який слідує через територію Республіки Молдова, необхідно мати закордонний паспорт для пред'явлення прикордонникам під час перетину кордонів.
1... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ...952