This version of the page http://www.unp.ua/ua/bodynews/10340.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-29. The original page over time could change.
ТЕРНОПІЛЬ. Українська народна партія звернулась до Президента та Прем’єра з вимогою примирення | УНП
УКР
АрхівПошук по сайту:
додати до вибраного | зробити стартовою
  
Про партію Команда Новини Медіа Спілкування Зворотній звязок
Новини
повернутися


29/12/2008

ТЕРНОПІЛЬ. Українська народна партія звернулась до Президента та Прем’єра з вимогою примирення

З вимогою примиритися звернулась Тернопільська обласна організація Української народної партії до Президента та прем’єр-міністра. У відкритому зверненні до перших осіб держави, ухваленому на черговому засіданні Проводу обласної УНП, міститься рекомендації щодо трьох важливих кроків, які необхідно терміново зробити ключовим гравцям.

«Політика взаємопоборювання між Прем’єром та Президентом веде до подальшого загострення і без того непростої соціально-економічної та політичної ситуації в Україні. Наслідком такого протистояння є поразка української демократії, чималі фінансові втрати кожного українця, посилення протестних настроїв у суспільстві. Проте найбільшої шкоди ця боротьба принесе для погіршення іміджу України на міжнародному рівні», - йдеться у Зверненні.

Представники Тернопільської обласної організації УНП вважають, що «ключові політичні гравці повинні зробити щонайменше три важливих кроки: розділити відповідальність за ситуацію в країні, припинити недоведені звинувачення, вжити спільних заходів для подолання наслідків фінансово-економічної кризи».

У Зверненні йдеться: «Українці втомилися від абсурдної боротьби за владу, боротьби в якій немає переможців. Тому УНП вимагає від Прем’єра та Президента примирення заради стабільності та спокою у державі. Тільки у такій єдності та консолідованості Україна доведе світові, що є цивілізованою, правовою та європейською державою».
 

повернутися





Архів





   



Підписка на новини

   


  Вхід

Логін:
Пароль:
   
Запам'ятати
Реєстрація | Нагадування паролю



 Посилання


Офіційний сайт Юрія Костенка

Сайт Української Народної Молоді

Сайт тижневика "Народне слово"

Форум





 Символіка



детальніше



© 2003-2008, Українська Народна Партія
Про партію    |    Команда    |    Новини    |    Медіа    |    Спілкування    |    Зворотній звязок  
З питань роботи сайту звертатись: expert@unp-ua.org

Розробка сайта: AdWork