Системы ЛІГА:ЗАКОН CD-справочники Digital Daily Пресс-центр Практикумы
Реклама Контакты Рассылки по e-mail Карта портала RSS-экспорт
Интернет-конференция

Главная страница | О Пресс-Центре | События | Интернет-конференции | Фотогалерея | Заявка

10 марта 2009 г., 10:00

Интернет-конференция
Сергея Пашинского

Народный депутат Украины VI созыва, фракция БЮТ
на тему:
"Подробности захвата СБУ здания НАК "Нефтегаза"

По утверждению некоторых СМИ, Сергей Пашинский мог стать тем человеком, который бы сопровождал Тимошенко на газовых переговорах в Москве. В свое время Пашинский был претендентом на кресло главы "Нефтегаза" и сейчас является советником Премьер-министра по энергетическим вопросам и членом коллегии Минтопэнерго.

По словам С.Пашинского, Президент Украины Виктор Ющенко открыто выступил в защиту интересов бизнесмена Дмитрия Фирташа и компании "Росукрэнерго", комментируя ситуацию вокруг задержания сотрудника Энергетической таможни и силового захвата НАК "Нефтегаз Украины".

Хотите пообщаться с С.Пашинским и узнать больше о политике и его взглядах на энергетическую ситуацию в стране?

Я щиро дякую всім людям, які задали запитання. Бажаю вам оптимізму, сили. Запевняю вас, що ми будемо робити все можливе, щоб вирішувати ті питання, які ви ставите і які існують в нашій державі. Є деякі питання, які мають прикладний характер, як то по бориспільській землі, по виплатах чорнобильцям. Я прошу Вас скинути невеликі запити по цих запитаннях. Мій e-mail: lvtur@psv-fort.kiev.ua. Я, як народний депутат зроблю все, щоб вам допомогти.

Итоги онлайн-опроса>>

Фоторепортаж>>


Вопросы:
 

В одной из передач Савика Шустера Ющенко сказал: "Найгірший виробник - це держава!". Как относится к этим словам Ваша политсила?
НАТЕ
06.03.09 13:05

С.П. Вітаю читачів Ліги. Вважаю вас найфаховішими читачами Інтернет-простору і дуже радий долучитися в такому режимі спілкування до вас.

Тут немає ніякої сенсації. Єдине, що по формі це питання неправильне, тому що держава - не виробник, виробники - це державні підприємства. На жаль, ми бачимо, що світовий досвід, який говорить, що найефективніший власник - держава, має безпосереднє відношення до України. Наша політична сила послідовно виступала за приватизацію державних підприємств, не дивлячись на протидію того ж Ющенка. І ми будемо у подальшому максимально звужувати участь держави в управлінні державною власністю. Але ми повинні знати і розуміти, що таке природні монополії, як то "Укрзалізниця", НАК "НАфтогаз України", де, з нашої точки зору, контроль держави втрачати ні в якому разі не можна.

Уважаемый господин Пашинский.
Вопрос не по теме.
В тяжелые для страны времена (начало 90-х годов Украину) нас спасли аграрии. Помогите селу и мы вытянем страну!
В этой сфере экономики огромные перспективы и задействованы многие отрасли производства: наука, металлургия, химия, строительство, транспорт и т.д. Ведь кризис кризисом, а кушать хочется и не только у нас, а и по всему миру. Что планирует БЮТ предпринимать в сфере реформирования и поддержки сельхозпроизводителей?
А, что касается действий СБУ - наверное, люди занимаются не тем.
Верю Вам. Удачи.

Андрей
06.03.09 14:06

С.П. АПК України дійсно має світовий потенціал. І минулорічний врожай та його вплив на ціни на світовому ринку це наочно показав. Наш уряд одним із пріоритетів своєї діяльності має підтримку АПК. І якщо подивитись цифри минулого року, то найбільша підтримка АПК була саме в минулому році. Ця ж тенденція збережеться і в цьому році. Хоча ми всі повинні розуміти, що український АПК, як і інші галузі, потребує глибинного реформування та модернізації. Дякую автору за підтримку.

Можно напрямик, какой бизнес семьи Ющенко в нефтегазовом комплексе Украины?
Бютовец
06.03.09 14:26

С.П. Наші політики останнім часом дуже фахово навчились говорити. Але проблема в тому, що любу людину, а тим більше політика, треба оцінювати не по його словах, а по його ділах. Саме Ющенко у 2006 році дав добро на підписання кабальних угод з "Росукренерго". Саме Ющенко в цьому році перетворив Службу безпеки України на службу безпеки Фірташа. Якщо уважно послухати висказування його та його оточування, то можна зробити чіткий висновок, що національні інтереси України для нього - це інтереси Фірташа та "Росукренерго". Звідси кожен сам може робити висновки, чи має він відношення до "вонючого" газу, чи не має.

Известно ли, кто реально является владельцем всех Облэнерго, если можно назовите? Есть ли возможность влиять на Фирташа, Григоришина - они монополисты, за копейки скупают украинский газ, нагревают руки и втридорога продают населению. Как могло случиться, что государство распродало сырьевые запасы страны?
Когда начнется разработка месторождений газа на шельфе Черного моря возле о. Змеиного?
Что из обещанных компенсаций выплачено Сумщине за разработку и добычу газа и нефти в Ахтырке?

пенсионер
06.03.09 14:42

С.П. Що стосується обленерго. На щастя, там немає концентрації в одних руках, там цілий ряд власників. І якраз цей вид бізнесу в Україні чітко зарегульований державою і навіть після приватизації, яка відбулась у 2000 році, ми не можемо сказати, що у нас є якісь проблеми з обленерго. Можливо, маються на увазі облгази, де дійсно накопився величезний масив проблем з неплатежами, з технічним станом. І я тут не можу не підтримати Прем’єра, якщо всі проблеми будуть вирішені, то уряд буде змушений втручатися в діяльність облгазів для наведення там порядків.

Що стосується розробки шельфу Чорного моря взагалі і біля острову Зміїний, то хочеться звернути увагу, що ще рік назад весь шельф Чорного моря фактично був відданий компанії "Венко", які наш уряд повернув назад державі.

Щодо черговості, то у нас уже є розвідані родовища нафти і газу, і навіть пробурені деякі скважини. Так що нам треба почати експлуатувати те, що є. А шельф острова Зміїний - це вже другий етап розробки.

"Народный наш избранник" Сергей! Когда нам били морды, отбирая автостоянки по ул. Вербицкого (и это показывали по всем каналам национального телевидения). Землю у народа отбирали не фашистские захватчики, а "уважаемый коллега" от БЮТ Сербин Ю.С. через свои компании застройщиков "Элегантбуд" и "Экобудсервис". Вас это не интересовало, как и орудовавшие БЮТовцы на склонах Октябрьской больницы и т.д. Почему Вас так заинтересовал народный газ, что вы даже с "Альфой" сразились (не на живот, а на жизнь) и геройски победили?
Николай
06.03.09 15:36

С.П. Я не знаю, хто і за що Вам бив морду і чому газ Фірташа ви вважаєте народним, але ці питання, які Ви піднімаєте, відносяться до компетенції міської влади. І ні в якому разі не до компетенції депутатів від БЮТу. Я вважаю, що Вам потрібно звернутись до міської влади, яка підписує ці дозволи на автостоянки, на будівництво, і спробувати знайти правду там.

Сергей! К сожалению, из Интернета можно почерпнуть, только, что Вы катаетесь на роликах и однажды заявили, что Вам предлагали, представители НУ-НС, взятку в 10 млн. $ за выход из фракции БЮТ. Но представленные материалы, как всегда закончились – потрепались и разбежались. Можете ли Вы прокомментировать, как люди облеченные безграничной властью и защищенные иммунитетом не могут взять за руку преступника? Может, хватит из нас делать дураков? Мы устали от разборок Ваших бандитских кланов, связанных с переделом собственности, в том числе и газа. Народу Украины, Вы обеспечили повышение цены на газ с 50$ до 450$ т.е. в 9 раз и расскажете сейчас, что это сделано в интересах трудового народа и это выгодно Украине? Или проделки Ющенко? Тимошенко нужен рейтинг, но о нем нужно было думать в течение 4 лет, а не в период предвыборных обещаний.
Николай Киев
06.03.09 16:29

С.П. Шановний Миколо! Ви мене, мабуть, з кимось сплутали - не з приводу роліків, а з приводу інших Ваших запитань. І взагалі, влада повинна відповідати перед своїми громадянами за свої дії. Але і громадяни повинні бути відповідальні за свої дії і поступки один перед одним. Ваша заява, що ми забезпечили підвищення вартості газу з 50 доларів до 450 доларів - це нісенітниця. На сьогоднішній день ціна на газ для населення та для ТЕК в Україні найнижча в світі. І у цьому є заслуга нашого Прем’єра, подобається Вам це чи не подобається.

Що стосується "разборок" щодо власності, то дійсно, ми ставили і будемо ставити питання і будемо добиватись повернення незаконно відчуженої державної власності від бандитів і злодіїв, не дивлячись на всі "воплі і соплі".

Господин Пашинский!!! Обращается к Вам Инициативная группа инвесторов вложивших деньги в квартиры по ул. Семьи Сосниных 4-А в г. Киеве. Мы обращались десяткам депутатов от партии БЮТ - как партии власти (Семинога, Королевской, Бондаренко и т.д.) с просьбой разобраться специальной комиссии по нашей проблеме. Ситуация зашла глубоко в тупик. 840 семей, проплавив деньги - остались без квартир благодаря вашему однопартийцу хозяину банка "Киев" Марченко МС - третий год идет!!!
Если Вы с Ю.Тимошенко власть, то поступите, подобающе!!! Наш вопрос - это крик души тысяч киевлян!!! Не отвечайте, чтобы мы написали, а Вы потом рассмотрите и т.д... Если Вы человек дела, пригласите нас в Кабмин (Инициативная группа все Вам расскажет и покажет) чтобы принять деловое решение по нас!!!
Вы власть, у Вас есть все полномочия разрешить нас вопро: наш e-mail
sos4a@ukr.net . Инициативная группа.

Влад
06.03.09 17:16

С.П. Шановний Владе! Я чув про цю проблему. На протязі найближчих днів мої помічники Вас знайдуть, і ми попробуємо Вам допомогти. Хоча ще раз звертаю увагу, що е питання - виключно компетенція міської влади міста Києва, де у нас, на жаль, немає ніякого впливу.

Разъясните, насколько жестко зафиксированы в количественном порядке поставки российского газа? Да, в феврале Москва согласилась несколько урезать поставки, а дальше? Почему Юля пошла на такие колоссальные уступки Кремлю по цене, транзиту? Путин, о такой удаче, вряд ли мог мечтать… Вряд ли еще когда-нибудь еще раз так удачно лягут карты. На 10 лет Москва одела удавку. Чего не хватает нашим переговорщикам - так это самоуважения.
Бютовец
06.03.09 17:22

С.П. Формат Інтернет-конференції не дає мені можливості детально, з формулами, відповісти на це питання. Ми можемо брати обсяги газу +- 10% по повідомленню, і ще такий же обсяг по узгодженню, що дає нам амплітуду від 30 до 55 млрд. кубометрів. Ціна на транзит буде піднята наступного року, тому що попередній уряд її жорстко зафіксував до 2010 року. І повірте мені на слово, на переговорах у Москві Тимошенко добилась неможливого, не дивлячись на всі завивання подільників "Росукренерго".

Вы можете высказать свое предположение, какие именно документы интересовали СБУ и насколько верно предположение, что эти документы могли привести к отставке ЮВТ?
Бютовец
06.03.09 17:32

С.П. Документи, які хотіла вилучити СБУ, опубліковані в Інтернеті на сайті Української правди. Ви самі можете з ними ознайомитись. Стосуються вони того, що НАК "Нафтогаз" ВИКУПИВ у РАО "Газпром" право вимоги 11 мільярдів кубічних метрів газу, які зберігались в підземних сховищах НАК "Нафтогазу". Фактично, враховуючи те, що цей газ був куплений по 153 долари, держава Україна отримала прибутку близько 2,5 мільярди доларів, і відповідно акціонери та покровителі "Росукренерго" ці 2,5 мільярди доларів недоотримали. Що й призвело до такої остервенілої кампанії з дискредитації Тимошенко та використання СБУ на користь пана Фірташа. Сама фраза пана Хорошковського, партнера Фірташа, нинішнього першого заступника голови СБУ, що СБУ збирається встановлювати право власності на цей газ (що є юридичним абсурдом, адже право власності встановлювається або господарськими угодами, належним чином затвердженими, або судом), говорить про те, що ми фактично знищили нашу Службу безпеки України.

Пан Сергей! Когда выступает ЮВТ, то приятно слушать ее обещания. На деле все получается наоборот: народ нищает, коммунальные услуги, продукты, лекарства дорожают, медицины вообще нет. Народ доведен до отчаяния. Когда наступит хоть какой-то просвет? Мы понимаем, что идет жесточайшая война за власть и сферы влияния, где можно заработать большие деньги. Но когда-то нужно сделать хоть маленькую радость для народа - накормить и обогреть. Если ребенок в детстве будет голодать, он не сможет стать достойным гражданином страны. Вы это понимаете?
многодетная мать
06.03.09 18:37

С.П. Я відповідаю на два питання відразу - шановної Багатодітної матері та пана Анатолія. Ви знаєте, особливо це стосується пана Анатолія, назвіть мені, будь ласка, хоч один приклад затримки більше, ніж на тиждень, виплати зарплат або пенсій бюджетникам? Не дивлячись на жорстку фінансову кризу - не тільки в Україні, а в усьому світі - і завдяки титанічним зусиллям уряду, ми пишаємось тим, що бюджет наповнюється в повному обсязі, і зарплати в бюджетній сфері та пенсії - ті, що залежать від центрального уряду - виплачуються вчасно та в повному обсязі. А щодо жорстокої війни за владу, то дійсно, вона іде. Іде між нами та тими людьми, які в десять разів дешевше приватизували "Криворіжсталь", за безцінь віддали "Луганськтепловоз" та тисячі об’єктів. І ця війна триватиме, поки ми повністю не здолаємо корупцію у цій державі.

Когда Ваша партия (банда) одного имени БЮТ прекратит мучить своими реформами и рейдерскими атаками украинский народ?
Александр
07.03.09 13:38

С.П. Є багато запитань, включаючи Ваше, шановний Олександре, про банду, лапшу та інші речі. Я на початку нашого спілкування звернув увагу і дуже прошу всіх вас судити людей не по їх словах, а по їх ділах. Тому що, коли послухаєш наших політиків у прямих ефірах різних ток-шоу, то хочеться впасти на коліно і кричати: "Осана!". А коли подивишся діяльність цих же політиків, документи, які вони підписували, власність, яку вони розкрадали, то стає питання, як ці люди взагалі осмілюються щось говорити. Я далекий від того, щоб говорити, що БЮТ не має всередині корупції, що ми завжди приймаємо єдині правильні рішення. Але в основі наших стратегічних рішень все-таки лежить розуміння того, як нам треба і можна очистити Україну від корупційного, бандитського, неефективного управління. Чи вдається нам, чи ні - вирішувати вам на наступних виборах, або президентських, або парламентських.

Сергей Владимирович, добрый день. Вопрос не по теме. Я руководитель предприятия в условиях кризиса вынужден уволить 28 человек, из за личных амбиций предс. госкомлеса Тимошенк , который грубо нарушает Закон Украины. С ним никто не хочет связываться т.к. он коммунист и поддерживает БЮТ. В предприятие вложено более 1,5 млн гр., есть коллектив средства и желание. Как вы к этому относитесь? С ув.
Александр, Коростень
07.03.09 22:05

С.П. Шановний Олександре! В кінці нашої конференції я дам свою електронну поштову адресу, і дуже Вас прошу сформулювати всі питання, які Ви піднімаєте, на моє ім’я. Враховуючи, що Ви мій земляк - надіюсь, я Вам допоможу.

Г-н Пашинский, как вы думаете, найдется ли в Малороссии когда-нибудь политик, который смело, скажет, что мы (восток и запад) абсолютно разные народы? А если исходить из аксиомы, что народ нельзя победить, то наша с вами перспектива, или разойтись или .....не буду о грустном. До каких пор мы будем мучить друг друга? Если вы нормальный и трезвый политик, то вы должны понимать: мы (юго-восток) НИКОГДА не будем говорить по вашему, никогда не пойдем в НАТО, никогда не предадим нашей РУССКОЙ православной веры, Севастополь всегда будет русским и Шухевичи всегда будут для нас врагами даже мертвые. Я жду или нового Б. Хмельницкого, который наконец-то все это озвучит и приведет к знаменателю или сюда рано или поздно войдут наши русские танки. Второе конечно предпочтительнее.
Иванов
08.03.09 10:45

С.П. Я, як старший сержант радянської армії, командний склад якої, до речі, на 60% був укомплектований українцями, застерігаю Вас, пане Іванов, розказувати про "русские танки". А що до суті питання... Ви знаєте, є багато країн, на території яких проживають дві та більше націй, які прекрасно уживаються, розбудовують свої країни, будують свої суспільство. Це, наприклад, Канада, Бельгія та інші. На території нашої країни проживає одна нація. І я абсолютно упевнений, що в основі цих конфліктів, про які Ви говорите - Шухевич, російська мова, російська православна церква, - лежить питання незаконно украденої в кінці 90-х - на початку 2000-х років державної власності на десятки мільярдів доларів. А це було використано просто як димова завіса. Пройде декілька років, і ми самі будемо з подивом згадувати, з яким остервенінням ми ламали коп`я навколо цих питань. Я абсолютно переконаний, що Україна буде єдиною, європейською, цивілізованою державою.

Почему скрывают документы, если они правдивы, как вы говорите? Кричать и обвинять можно сколько угодно, а где бумаги? Тимошенко себя полностью дискредитировала в области правдивости и честности. Не надо вешать лапшу, люди понимают, что вы просто хотите отнять чужой продукт, иначе бы все документы были предоставлены СБУ. А вы нагло себя ведете, так некрасиво поступать. Хорошковский прав! Интересно, а что Тимошенко подсматривает за Хорошковским в замочную скважину и наблюдает, как тот делает педикюр и др. интимные процедуры? Я лично обожаю ухоженных мужчин, а вы лично далеки от таких как Хорошковский.
Татьяна
08.03.09 11:40

С.П. Шановна Тетяно! Звертаюсь навіть не до Вас, а до Ваших роботодавців. 11 мільярдів кубометрів газу - це власність держави Україна, і передайте льовочкіним, бойкам, фірташам, хорошковським та ющенкам, що ніколи вони не наживуться на цьому "вонючому газі". А всім читачам хочу сказати, що за рахунок цієї операції держава Україна вже заробила більше 2 мільярдів доларів - підкреслюю, не Тимошенко, а держава, - яких ми не дозволимо розтягнути по кишенях вищеозначених персон. А якщо Ви особисто "обожаете ухоженных мужчин", то я хочу побажати Вам, щоб Ваші стосунки з цими чоловіками приносили тільки радість і задоволення.

Предоставьте документы, и вопрос будет закрыт. Раз так их скрывают - значит, они не в вашу пользу или все бумаги по газовым соглашениям - сплошная подделка. Ну, зачем скрывать правду? Народ и без этого давно перестал верить Тимошенко. Уже смех разбирает от ее "правды". Президент, как ни крути, но не врет перед народом (не берем в учет др. его качества). А с вашей дикцией лучше бы вообще помолчать - лучше пишите.
Альбина
08.03.09 12:03

С.П. Шановна Альбіна! Читайте відповідь пані Тетяні.

Есть ли договор купли-продажи Газпромом Нефтегазу 11 млрд. газа для технологических целей? Его нельзя опубликовать? И тогда не было бы вопросов. Вы задаете вопрос о правомерности действий СБУ, а мы не видели договора.
избиратель БЮТ
08.03.09 19:22

С.П. Цей договір є між Газпромом і Нафтогазом. Про що, до речі, і доповів пан Хорошковський з трибуни Верховної Ради. Питання інше, що Хорошковський і Фірташ хочуть вилучити оригінал цього договору, щоб перешкодити розмитненню газу. Запитайте любого фахового юриста, що розмитнення проходить тільки по оригіналах документів.

Почему БЮТ не делает ничего по отстранению Черновецкого от власти в г. Киеве, ведь он уничтожает Киев и людей, живущих в нём? Ведь Вы не можете не видеть этого! ТАКОЕ безразличие - не на пользу рейтингу вашего блока.
Ольга
08.03.09 20:52

С.П. Шановна пані Ольга! Блок Юлії Тимошенко рівно рік тому назад добився позачергових виборів мера саме тому, що Черновецький знищує Київ та людей, які живуть в ньому. До речі, я був керівником одного із штабів у місті Києві. Але на виборах виборці, які були проти Черновецького, просто не прийшли на виборчі ділянки. І це, на жаль, правда. Я переконаний, що найближчим часом наша політична сила ще раз буде ініціювати дострокові вибори, але Ви повинні розуміти, що без вашої підтримки ми нічого не зможемо зробити.

Как вы считаете, Украина своего гаранта выдержет до января 2010 года?Задолбал уже.
гость
09.03.09 06:55

С.П. Шановний гість та інші дописувачі, які питають про долю нашого гаранта. Я вважаю, що питання дострокових президентських виборів необхідно проводити якнайшвидше. На жаль, це не тільки у компетенції нашої політичної сили, це у компетенції всього парламенту і всього суспільства. Якщо ми отримаємо підтримку, то вже у травні зможемо провести вибори, що дасть змогу вибудувати нормальну вертикаль влади у нашій державі.

Почему солдат в армию набирают насильно и на халяву? Может лучше создать в тюрьмах солдатские отделения? А ведь главарь Бригады Юлькиных Тунеядцев (БЮТ), обещала в 2009 году набор в армию производить вольный, т.е. по согласию детей.
Борюсик
09.03.09 14:44

С.П. Шановний пане Борисе! Дійсно, коли ми йшли на вибори, одним із наших лозунгів була контрактна армія. Але, на жаль, Верховний головнокомандувач України пан Ющенко та фракція "Наша Україна" заблокували це питання. Запевняю Вас, що як тільки у нас буде правова можливість врегулювати це питання, ми обов’язково повернемось до його вирішення.

Осенью прошлого года Юлия Тимошенко смогла добиться существенного успеха - цена на бензин упала в среднем на 20%.
В новом 2009-м году правительство смирилось с тем, что крупнейшие компании сектора получают сверхприбыли? Чем это объясняется? Совместные инфляционные ожидания? "Повышение" цен на нефть? Может компании Лукойл и ТНК перестали перерабатывать нефтепродукты на отечественных или польских заводах? Или может они стали закупать сырье в Ираке/Иране за доллары? А может коалицию наконец-то взяли в долю?

Funwaver
10.03.09 00:29

С.П. Шановний пан Funwaver та шановна пані Людмила! Питання, які ви підняли, надзвичайно актуальні. Дійсно, за газовими війнами ми не дуже чітко контролюємо те, що відбувається на нафтовому ринку України. Це і проблема Укртатнафта, де держава хоч і має 42% акцій, не управляє цим підприємством. Це і проблема класичної картельної змови на ринку роздрібних нафтопродуктів, де нафтотрейдери закладають до 100% рентабельності, це і проблема альтернативних джерел та прозорого регулювання ринку. В даний момент уряд розробляє конкретну програму, і я надіюсь, що найближчими тижнями ми вже побачимо її результати.

Поясніть будь-ласка, як Ваші колеги по партії проводять рейдерські атаки в Бориспольському районі, Київської області і залишають селян та простих громадян без їх земельних ділянок? Куди дивляться депутати, коли навколо земельних питань в Київській області відбувається беззаконня з попустительства суддів та правоохоронних органів?
Олександр
06.03.09 17:55


Коли ви перестаните брехати по виплаті зарплат та пенсій?
Анатолій
06.03.09 23:50


ЯКІ ВАШІ АКТИВИ?
ПОДАТКІВЕЦЬ
07.03.09 00:01


БАГАТІ ДЕПУТАТИ - ЦЕ НОРМА?
ВОВА
07.03.09 00:05


ТАК ХТО Ж ПЕРЕМІГ, БЮТ ЧИ АЛЬФА?:)
НІНЬЗЯ
07.03.09 00:19


Юлия Владимировна неоднократно заявляла о заботе правительства, в частности, социальных выплат льготным категориям граждан. Почему тогда в г. Никополе не выплачиваются ежемесячные пособия участникам ликвидации последствий аварии на ЧАЭС (2категория)?
Юрий
07.03.09 10:16


До каких пор будете вешать лапшу на уши украинскому народу, господин Пашинский?
Олег
07.03.09 12:05


Как могло случиться, что в нужный момент и в нужном месте оказались бютовцы, телекамеры, осветители, журналисты практически всех каналов? Как удалось через пару часов получить решение суда?
Бютовец
08.03.09 10:18


Ув. редактор! Не нужно скрывать неудобные вопросы для Пашинского. Пусть скажет правду, почему прячут документы от СБУ, от народа? Кричать можно сколько угодно чей газ, но это надо подтвердить документально. И вот здесь Хорошковский прав. Извините.
Татьяна
08.03.09 12:22


Может лучше все-таки отстранить Ющенко прямо сейчас - народ только ЗА?!
Донецк (бютовец)
08.03.09 15:35

        Следующие >



Новости по теме
16.04.09   Апелляционный суд защитил "Нефтегаз" от СБУ
6.04.09   Комиссия ВР признала действия СБУ во время захвата "Нефтегаза" преступлением
6.04.09   СБУ продолжит контролировать "Нефтегаз"
24.03.09   Суд отменил уголовное дело СБУ по спорному газу
20.03.09   Комиссия, которой больше нет
Анонсы Пресс-центра
30 июня состоится Интернет-конференция Игоря Беркута, председателя Центрального совета политической партии "Великая Украина" на тему: "Книга "Брат": литературное событие, спровоцировавшее жаркие политические споры"
2 июля состоится конференция на тему: "Продвижение украинских товаров на внешних рынках в условиях кризиса"
1 июля состоится Круглый стол на тему: "Что мешает появлению цифрового ТВ в Украине"
 

Интернет-конференции
30.06.09Игорь Беркут
22.06.09Василий Грицак
17.06.09Анатолий Родзинский
16.06.09Андрей Камуз

Контакты
Адрес: Киев, ул. Шамрыло, 23
Тел./факс: +38 044 593 16 37
press@liga.net  
Карта проезда