This version of the page http://yakist.com/?act=showcomm&cid=1244 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-27. The original page over time could change.
Магазин «Продукти», м. Тернопіль, вул. Чернівецька, 50
 
 
 
 
Кафе-бар "Печера", г.Киев, пр. Победы,112
Способна ли сегодняшняя исполнительная власть на местах эффективно решать проблемы граждан?

 Да, способна
 Не сегодняшняя власть
 Только некоторые проблемы
 Не обращался (-ась) и не буду
 Уже безразлично

 
Готовится:
Тестирование аптек
Обзор рынка потребительского кредитования

Готово:
Тестирование сетей магазинов техники и электроники по уровню обслуживания и сервиса
Тестирование служб такси в городе Киеве
Результаты исследования динамики цен на лекарства
Лекарства, которые не лечат. Визин провоцирует слепоту, ренни разъедает желудок...
(2009-06-26)
Как застраховать платежную карту
(2009-06-26)
Шенгенская виза подорожала почти в два раза
(2009-06-26)
СМИ: киевским учителям начали выплачивать долги по зарплате
(2009-06-26)
Украина в двадцатке самых привлекательных стран для ритейла
(2009-06-26)
Изменение формулы на тарифы ЖКУ приведет к катастрофическим задолженностям населения
(2009-06-26)


Повысь качество жизни себе и своим близким

присоединяйся к нам


Отзыв №: 1244
Раздел: Товары
Магазин «Продукти», м. Тернопіль, вул. Чернівецька, 50 (Святослав - г.Киев)
23 квітня 2009 року в магазині «Продукти», за адресою вул. Чернівецька, 50, при придбанні продуктів харчування звернувся до продавця щодо надання інформації на певні продукти, а також попросив надати документи підтверджуючі якість та безпеку даної продукції. Але продавцем, з незрозумілих мені причин, в задоволенні мого прохання було відмовлено. Оскільки, даний магазин знаходиться поруч з моїм будинком, мною неодноразово було помічено факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам, про що також наголошувалось продавцю. В магазині взагалі ігнорується законодавство України, а саме: споживачам не надається необхідна, доступна, достовірна та своєчасна інформація про товар; на продукції відсутня інформація про найменування та місцезнаходження виробника продукції, що позбавляє споживача права на вільний вибір продукції, а також звернутися, при необхідності, до виробника; при продажі товарів не видається розрахунковий документ; часто спостерігається факт продажу товарів з вичерпним терміном придатності; на вимогу споживача продавцем не надаються документи про якість, безпеку продукції, що ставить під сумнів наявність даних документів у магазині.

Крім того в магазині знаходиться куточок споживача, що не відповідає вимогам чинного законодавства, у зв’язку з чим не можливо встановити хто є суб’єктом господарювання в магазині. Приміщення магазину знаходиться в антисанітарному стані. У сусідній торгововій залі майже щоденно збираються люди, які зловживають алкоголем в приміщенні данного магазину, внаслідок чого відвідувачі магазину наражаються на небезпеку. Біля магазину завжди багато сміття, пляшок та неадекватних осіб у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.



Тестирование
Результаты
Полезное чтиво
Новости
Справочная
О нас пишут
Каталог юр.фирм
Форумы
Блог
E-Mail:

















 
 
Использование материалов ВГО "Якість життя", разрешается при условии ссылки (для интернет изданий - гиперссылки) на сайт. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Інтерфакс Україна", "Українські Новини", УНІАН, а также Reuters в каком-либо виде строго запрещено.