This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=52 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-26. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  18.05.2009 17:18:44 наталія
  Зміни графіка руху
  Чому до цих пір не має розкладу нового руху поїздів в напрямку Криму.Везу групу дітей в табір, а не знаю розкладу
  Відповідь: Шановна Наталіє Михайлівно, новий розклад руху поїздів, зокрема у кримському напрямку, на сайті відображений. Якщо Ви не зайшли якогось відомого Вам поїзда - прохання повдомити про це веб-майстра сайту.

  18.05.2009 17:14:08 Ефимов
  Обслуговування у приміських поїздах
  Добрый День! Меня вот уже около 5 лет удивляет состояние наших электропоездов.Почему на всей УЗ электрички все грязные, вагоны плохо обмывают снаружи, грязные стекла, при окрашивании в деповских условиях, допускается разнотипность оттенков вагонов в одном поезде, в то время, как на РЖД все эл-зда сияют чистотой и блеском!!!!!! Расскажите, пожалуйста, каким образом проводится приведение эл-здов в надлежащий вид, каким способом и как часто проводится наружная обмывка вагонов, и кто ответственный, за надлежащее санитарное состояние вагонов??? Также хочется узнать, каким образом это контролируется?? Большое спасибо!!
  Відповідь: Згідно системи планово-попереджувальних ремонтів, яка застосовується на залізницях України для ремонту моторвагонного рухомого складу, електро- та дизель-поїзди систематично проходять поточні, капітальні ремонти та технічні обслуговування, під час яких, в залежності від обсягу ремонту чи обслуговування, проводиться відновлення технічного та санітарно-культурного стану вагонів. Періодичність технічного обслуговування для рухомого складу встановлюється начальником залізниці в межах 24-72 годин незалежно від пробігу. Пункти виконання сухого і волого прибирання встановлюються начальником моторвагонного депо, виходячи з місцевих умов експлуатації дизель-поїздів і електропоїздів. Прибирання повинно проводитись при технічному обслуговуванні, при прийманні-здачі електро- та дизель-поїзди на коліях основного чи оборотного депо, у пунктах зміни локомотивних бригад на станційних коліях під час відстою, при екіпіруванні. На ділянках з інтенсивним рухом приміських поїздів повинно проводитись сухе прибирання вагонів у пунктах обороту і на станціях масової посадки й висадження пасажирів. При необхідності виконується фарбування деталей і вузлів: рам вікон, кузова і даху вагонів (частково), лобових частин головних вагонів і флуоресцентних смуг, декоративних смуг кузова, тамбурів і дверей. При необхідності зробити фарбування ушкоджених місць у салонах вагонів, тамбурах і кабінах управління. Колір фарби повинен відповідати кольору раніше нанесеної фарби. Керівний склад структурного підрозділу зобов’язаний згідно діючих нормативних документів Укрзалізниці, контролювати роботу пунктів технічного обслуговування, повноту проведення робіт із внутрішнього прибирання вагонів дизель-поїздів та електропоїздів, якість і своєчасність проведення Однак, хочу зауважити, що становище з незадовільного санітарного стану приміських поїздів склалося з причини низького рівня дисципліни та загальної культури пасажирів і подолання негативних проявів без активної позиції громадян неможливе.

  18.05.2009 15:37:25
  Інше
  Я уже задавала вопрос про неправильную информацию, кот. дает справочная. Забыла указать телефон - 503-7005.
  Відповідь: Для розслідування данної ситуації уточніть будь-ласка своє запитання. Коли та яку невірну інформацію Вам надала довідкова служба.

  18.05.2009 15:37:13 Алексей
  Зміни графіка руху
  Скажите пожалуйста, кто из ваших чиновников, разробатывает расписания движение пригородных электричек на Яготинском направлении? Неужели ему не хватает ума изменить график движения поездов в выходные дни в утрение и вечерние часы, когда огромное количество людей едит на дачи либо возвращается в Киев. Как может быть разрыв движения электричек больше 1 ч 30 мин в вечернее воскресное время? Надо взять этих умников-разработчиков графика движения поездов и заставить ездить в выходные дни по их расписанию, в переполненых, душных , скотских вагонах.
  Відповідь: Повідомляємо, що графік руху приміських електропоїздів розробляється відповідними кваліфікованими фахівцями залізниці, які враховують, в першу чергу, всі технічні можливості кожної станції та пасажиропотік, а також її пропускну спроможність. В тому числі, враховується забезпечення підвозу пасажирів в ранкові години - на Київ, а в вечірні години - з Києва та чисельні звернення громадян.

  18.05.2009 15:36:04
  Інше
  Пожалуйста, обеспечьте работников информационной службы (тел. ) ДОСТОВЕРНОЙ информацией про расписание пригородных поездов!!! 16.05 я позвонила в эту службу, чтобы проверить время прибытия на ст. Киев електрички № 6628 (отправление от ст. Буча в 16.21). Представитель справочной сообщила мне, что эл. идет по расписанию, но до ст. Святошин. Когда мы пришли на платформу, электрички не было, а в кассе вокзала нам сообщили, что она вообще давно отменена! После этого мы еще раз позвонили в ту же справочную службу, и опять нам дали точно такую же информацию! Что происходит? Неужели нельзя предоставлять справочной самую свежую информацию про расписание движения поездов, а также их отмены? Зачем вообще такие справочные????
  Відповідь: Повідомляємо, що в новому графіку руху приміських електропоїздів на 2009/2010рр., який вступає в дію з 31.05.09р, по ст.Буча в період часу з 16.00год. до 17.00год. курсуватимуть наступні електропоїзда: №6626 Тетерів-Київ, час відправлення о 16год.23хв. №6628 Бородянка-Північна, час відправлення о 16год.47хв. Також зазначаемо, що згідно з Законом України "Про звернення громадян", для більш детального розгляду Вашого звернення щодо невірно наданої Вам інформації довідковою службою про розклад руху приміських ел/поїздів, просимо Вас звернутися письмово до керівництва Південно-Західної залізниці за адресою: 01034, м.Київ, вул.Лисенка,6, в якому викласти суть питання, а також повідомити таку інформацію: дату випадку, час та номер телефону, по якому здійснювався дзвінок.

  18.05.2009 15:21:32 Алексей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день! Хочу узнать, когда будет наведен порядок на станции КОРЖИ (Яготинское направление). Асфальтное покрытие на платформе разваливается имеются дыры, ограждения во многих местах сорвано,щиты с расписанем поездов покорежены и не соответствуют действительности. Ответьте на вопрос ,кто конкркетно отвечает за состояние даной платформы. Мы будем подавать судебный иск по поводу халатного исполнения своих обязаностей и разбазаривания выделенных средств.
  Відповідь: Повідомляємо, що роботи по ремонту асфальтового покриття та поновленню огорожі платформи Коржі будуть виконані Київським будівельно-монтажним експлуатаційним управлінням №1 до кінця травня поточного року. Літній розклад руху електропоїздів буде вивішений до 01.06.09р

  18.05.2009 14:56:23 Олена
  Зміни графіка руху
  Скажіть будь-ласка,яка вартість квитка на поїзд Київ-Баку і його номер
  Відповідь: Повідомляємо, що вартість проїзного документа на поїзд №31 з Києва до Баку становить: СВ - 4001 грн., купе - 1999 грн. станом на 19.05.2009р.

  18.05.2009 13:49:32 Катерина
  Зміни графіка руху
  Чому в новому розкладі не передбачено зупинки електропоїздів підвищеного комфорту по станції БУЧА ? Однак передбачено зупинки цих електропоїздів в низці невеликих населених пунктів, які за кількістю населення значно поступаються Бучі?! Будь ласка перегляньте розклад і розгляньте можливість призначення зупинки електричок № 823, 824, 836 по цій станції!
  Відповідь: Повідомляємо, що призначити зупинку по ст.Буча електропоїздам підвищеного комфорту №823/824 сполученням Київ-Луцьк-Київ та № 836 сполученням Київ-Коростень не має технічної можливості.

  18.05.2009 13:48:49 Володимир
  Зміни графіка руху
  Доброго дня. А чому відмінили курсування вагону 3-го класу комфортності у потязі №180Ш Київ-Полтава?
  Відповідь: В основному складі поїзда № 180 "Київ-Полтава" вагони 3-го класу не передбачені. При збільшенні пасажиропотоку вагони 3-го класу включаються до складу поїзда по п'ятницях, неділях, а також в святкові дні.

  18.05.2009 11:39:00 Юрій
  Інше
  Скажіть,будь-ласка,згідно з Вашими підрахунками яка має бути вартість квитка у приміському сполученні на відстань 100 кілометрів та яка має бути вартість квитка у швидкому поїзді на відстань 500 кілометрів у плацкартному,купейному та спальному вагонах?
  Відповідь: В Україні тарифи на всі пасажирські перевезення залізничним транспортом жорстко регулюються державою на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 №1548 „Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів). Відповідно до зазначеної постанови, тарифи на перевезення пасажирів у міжнародному та внутрішньому сполученні (крім приміського сполучення) встановлює Міністерство транспорту та зв’язку України за погодженням із Мінекономіки. У приміському залізничному сполученні встановлення тарифів здійснюється відповідно до Закону України «Про залізничний транспорт» (статті 7 та 9) та вищезазначеної постанови Кабінету Міністрів України. Тарифи на перевезення пасажирів і багажу в приміському сполученні встановлюються залізницями за погодженням з Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською й Севастопольською міськими державними адміністраціями. Тобто тарифна політика залізниць контролюється та регулюється відповідними законодавчими актами. Вартість проїзду у приміському сполученні на відстань 100 км по Придніпровській залізниці на даний час становить 7 грн. Вартість проїзду у швидкому фірмовому пасажирському поїзді (№79 Дніпропетровськ-Київ) на відстань 532 км від Дніпропетровська до Києва становить у вагоні СВ – 502,09 грн., у купейному вагоні – 131,02 грн., у плацкартному вагоні – 86,28 грн. У нефірмовому пасажирському поїзді (наприклад №222 Керч - Київ) у вагоні СВ – 350,65 грн., у купейному вагоні – 97,76 грн., у плацкартному вагоні – 67,84 грн.
1... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ...946