This version of the page http://www.personal-plus.net/143/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-26. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №44 (143) 2-8 листопада 2005 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

ЗМІЦНЮЮЧИ МОВУ - ЗМІЦНЮЄМО ДЕРЖАВУ

27 жовтня у Міжре­гіональній Академії уп­равління персоналом відбулася науково-прак­тична конференція «Ук­раїнознавство в системі вищої школи», організо­вана кафедрою украї­нознавства, Інститутом культурологічних та ет-нополітичних дослід­жень, Українсько-Китайським науково-мето­дичним інститутом між­народної освіти та про­блем управління ім. Конфуція МАУП спільно з Науково-дослідним інститутом українознав­ства МОНУ. В роботі конференції взяли участь відомі політичні, громадські, культурні діячі, а також представ­ники вітчизняної науки й освіти, центрів украї­нознавства з усіх регі­онів України. За їхньою роботою в режимі теле­мосту спостерігали інші учасники з близько 15-ти регіональних під­розділів МАУП, які, своєю чергою, мали мож­ливість в онлайновому режимі висловити свою думку щодо питань, які обговорювалися на кон­ференції.
[ читати далі... ]

ПРИПИНИТИ ВСЕСВІТНІЙ СІОНІСТСЬКИЙ НАСТУП НА СВОБОДУ СЛОВА І ДУМКИ

Заява Президії Міжнародної Кадрової Академії
[ читати далі... ]

ХТО І НАВІЩО ХОЧЕ ЗНИЩИТИ МАУП?

[ читати далі... ]

ЗАХИСТИМО НЕДЕРЖАВНІ ВИЩІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

ЗВЕРНЕННЯ Представницьких зборів недержавних вищих закладів освіти України
[ читати далі... ]

Банк „Україна”: справа честі

Розпочинаємо публікацію аналітичної праці про «внесок» нинішнього Президента у розкрадання банку «Україна» та, власне, розхитування всієї банківської системи. Якщо коротко: це вдумливий погляд на Ющенка очима людини, яка працювала з ним пліч-о-пліч й мала змогу спостерігати того, «чиї руки ніколи не крали», у природних умовах. Читач дізнається і про першого кума Ющенка при владі, і про «смотрящих», яких він залишав у банку, йдучи до НБУ, а також про тих, хто організовував знищення «України».
[ читати далі... ]

ПТАШИНИЙ ГРИП - ХВОРОБА ГЕОПОЛІТИЧНА

[ читати далі... ]

НЕДЕРЖАВНІ ВНЗ: БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?

На тлі численних вели­ких проблем, у яких нині живе українське суспіль­ство, зокрема майбутні вибори до Верховної Ради та місцевих органів влади і управління, продаж Криворіжсталі та ін., освітянські проблеми вида­ються другорядними. Однак це лише на перший погляд, бо охоплюють вони всю Україну. Пробле­ма ще й у тому, що дедалі гострішим стає питання недержавної системи освіти, яка хоча й і охоплює близько 140 ВНЗ III-IV рівня акредитації із за­гальною кількістю студентів не більш як 14% усієї їхньої кількості, однак не дає спокою багатьом в Україні — від нардепа і міністра до місцевого ділка, якому досі сниться комуно-соціалістична система життя і підготовки фа­хівців.
[ читати далі... ]

ЗВЕРНЕННЯ
Представницьких зборів працівників недержавних вищих закладів освіти України до наукової та педагогічної громадськості України

[ читати далі... ]

ЗВЕРНЕННЯ
Представницьких зборів працівників недержавних вищих навчальних закладів України до Міністерства освіти і науки України

[ читати далі... ]

ПІД ЗНАКОМ УКРАЇНОФОБІЇ

[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19