This version of the page http://www.kisilandpartners.com/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-26. The original page over time could change.
Василь Кісіль і Партнери
Головна сторінка
  • eng
  • рус
  • укр
  • На главну сторінку
  • Написати нам листа
  • Карта сайту

Практики

  • Антимонопольне та конкурентне право
  • Банківське та фінансове право
  • Державно-приватне партнерство, концесії та інфраструктура
  • Енергетика та природні ресурси
  • Інтелектуальна власність
  • Корпоративне право/ Злиття та поглинання
  • Міжнародна торгівля
  • Міжнародний арбітраж
  • Нерухомість і будівництво
  • Оподаткування
  • Праця та зайнятість
  • Судова практика

Відгуки

Chambers Europe 2008: Dispute Resolution

Компанія: як одна з провідних в Україні, компанія одержує позитивні «відгуки завдяки винятково сильній і шанованій в широких колах» практиці. Конкуренти відзначають її «солідність і авторитетність у галузі судочинства, а також незмінно активну позицію в судах», у той час як клієнти стверджують, що компанія «безумовно надає підкріплені практикою висновки і цінні консультації».

Один з конкурентів наголошує: "Ми завжди без коливань рекомендуємо своїм клієнтам цю компанію".

Юристи: «Провідний бренд з практичним досвідом роботи в судах». Нещодавно до компанії приєднався Вадим Беляневич, що раніше працював у юридичній фірмі "Сергій Козяков і Партнери". Відповідно до джерел, завдяки його щоденному активному «залученню у поєднання з відмінною академічною базою» пан Беляневич є видатним експертом у веденні судових справ.

Олег Макаров, один з найвідоміших професіоналів в області судочинства, неодноразово одержував найкращі відгуки оглядачів завдяки своєму «значному досвіду», а також «раціональному і зваженому підходу до рішення робочих питань». За словами одного з конкурентів, «судовий процес, у якому опонентом виступає пан Макаров, схожий на гру в шахи – це завжди цікаво і захоплююче».

Перспективний партер Олексій Філатов завоював довіру клієнтів завдяки своєму «ініціативному підходу і поглибленню в деталі судової справи».

Chambers Global: The World's Leading Lawyers 2001-2002

"Василь Кісіль і Партнери" - це професійна та успішна українська фірма, яка має репутацію, незрівнянну з репутацією будь-якого з її українських колег.

Важливе

Сліпачук Тетяна Володимирівна, партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», нагороджена Почесним знаком Міністерства юстиції України

Наказом міністра юстиції України Миколи Оніщука від 18.06.2009 №533/7 за значний особистий вклад у розвиток і поширення альтернативних методів розгляду спорів в Україні та з нагоди 5-ї річниці з моменту прийняття Закону України «Про третейські суди» Тетяна Сліпачук, партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», була нагороджена відомчою заохочувальною відзнакою Міністерства юстиції України - Почесним знаком Міністерства юстиції України.

УПРАВЛЕНИЕ ДОЛГАМИ: ОСОБЕННОСТИ ПРОВЕДЕНИЯ РЕСТРУКТУРИЗАЦИИ

23 июня 2009 года в конференц-зале отеля «Ривьера на Подоле» (Киев) юридическая фирма "Василь Кисиль и Партнеры" совместно с «Ernst & Young» провели круглый стол на тему “Управление долгами: особенности проведения реструктуризации». Ведущие эксперты в области реструктуризации задолженности собрали топ менеджеров крупнейших компаний и украинских банков для того, чтобы обсудить самые актуальные аспекты этого непростого, но весьма актуального на данный момент вопроса.

Проекти

Клієнт: Провідна українська суднобудівна компанія

Консультування щодо реструктуризації договірних відносин

Клієнт: Провідна французька компанія у сфері парфюмерно-косметичних виробів

Консультування щодо можливості вказання цін в умовних одиницях чи в іноземній валюті в Україні

Клієнт: Український девелопер

Надання юридичних консультацій щодо будівництва готелю в Україні

Клієнт: Провідний світовий виробник вин

Консультування щодо договору дистрибуції

Клієнт: Южноазийская авиакомпания

Предоставление юридических консультаций касательно проекта договора оперативной аренды самолета

Новини

23.06.09

У травні 2009 р. ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» стає членом Асоціації «Надрокористувачі України»

17.06.09

Олександр Мамуня – доповідач на IV Професійній конференції «Захист інтелектуальної власності: практика в алкогольній, тютюновій та харчовій галузях»

15.06.09

Наталія Микольська бере участь у Щорічній конференції Міжнародного Інституту Дистрибуції

Публікації

18.06.09

Міжнародне антимонопольне право

11.06.09

Кінець «юридичного гламуру»

02.06.09

Проблемні питання спільної діяльності


 Завантажити newsletter