This version of the page http://ford.winnerauto.ua/ua/news/news3096 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-24. The original page over time could change.
Щасливий власник Ford Fiesta ST визначений! / Віннер Автомотів - Ford
www.winnerauto.ua
Легкові авто Комерційні авто Корпоративним клієнтам
Сервіс та послуги Корпоративним клієнтам Новини Акції Гарячі пропозиції Замовлення тест-драйву


Новини

Щасливий власник Ford Fiesta ST визначений!

У автоцентрі «Віннер Автомотів» відбувся розіграш автомобіля Ford Fiesta ST, що  логічно завершив акцію «Придбай автомобіль Ford зі знижкою та виграй Fiesta ST”. Акція проводилась  з 1 квітня до 15 травня, учасниками стали щасливі клієнти «Віннер Автомотів», що придбали автомобіль Ford 2007 року випуску та заповнили лотерейний квиток.
То ж 16 травня о 12:00, як і повідомлялось в умовах акції, до автоцентру запросили представників ЗМІ, нотаріуса та незалежних спостерігачів. Щасливчиком, який виграв приз, Ford Fiesta ST, став Буй Дмитро Борисович, що 24 квітня 2008 року придбав у автоцентрі «Віннер Автомотів» автомобіль Ford Fiesta. Переможця було визначено за допомогою лотереї, і повідомлено про виграш у присутності нотаріуса та представників преси телефонним дзвінком.
Отже, розіграш відбувся, результати запротокольовані, а  Дмитро Борисович отримає свій приз, неперевершену  Fiesta ST, протягом 7 днів.

повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д