This version of the page http://www.ukresco.com/content/33.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-21. The original page over time could change.
ДП „Харківський машинобудівний завод ФЕД”
    МЕНЮ КАТЕГОРIЙ
  • Когенераційні установки
  • Системи стиснутого повітря
  • Системи теплопостачання
  • Системи холодопостачання
  • Модернізація технологічного обладнання
НОВИНИ КОМПАНІЇ
Всі новини

ДП „Харківський машинобудівний завод ФЕД”

Головна / Проекти УкрЕско / Системи стиснутого повітря

Модернізація системи виробництва та розподілу стиснутого повітря на Державне підприємство „Харківський машинобудівний завод ФЕД”

Модернізацію системи виробництва та розподілу стиснутого повітря було реалізовано в два этапи.
Перший етап. Впровадження двох локальних систем виробництва стиснутого повітря на базі гвинтових компресорів з осушувачами стиснутого повітря. Загальна потужність стиснутого повітря двома система складала 114 Нм3/хв. при тиску 6 бар у розподільчих мережах.
Другий етап. Завершено реконструкцію системи виробництва та розподілу стиснутого повітря, виведено з експлуатації стару компресорну станцію та збудовано третю локальну компресорну станцію потужністю 28,3 3 Нм3/хв., з тиском 6 бар в розподільчих мережах. Економію енергії було досягнуто завдяки впровадженню сучасного компресорного обладнання та систем керування, а також створення оптимальної конфігурації пневмомереж, що зменшило втрати при транспортуванні в магістральних повітропроводах.