This version of the page http://lutsk.dzyga.biz/index.php?cat=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-18. The original page over time could change.
Луцьк Неформатний » Література неформата

05.06.09

Знайомтесь: Мостове місто або 60 берегів Луцька

Автор:kotyk Розділ: Про місто, Література неформата, Фотогалерея, Приватна частина в 11:00 за Луцьким часом

Любов до міста починається з усвідомлення його неординарних сторін. Хто скаже, скільки достеменно в Луцьку є мостів? 5, 10, 15?.. Ні! Їх 30! В цьому можна легко переконатися, дивлячись на карту, або прогуляючись вулицями рідного міста. Але мова йде не про геть усі мости, а тільки про мости шириною мінімум дві автосмуги і дві пішохідні, тобто великі, справжні. Міст - споруда для переїзду чи переходу над якоюсь перешкодою. Мости завжди щось з’єднують. А найчастіше - береги. Одна річка, два береги, один міст. 60 берегів Луцька - то своєрідна особливість нашого міста. Це пазли, які утворюють цілісну картину, виступаючи неодмінною складовою структури міських доріг та вулиць. далі »

03.02.09

Мовчання (так би мовити одна з проб пера) Якщо не тяжко напишіть відгук

Автор:Dream Розділ: Література неформата в 17:55 за Луцьким часом

Мовчання
Ллє безперестанку дощ… Краплі ритмічно відбивають такт на парасольці. Її погляд спрямований на те, як весело стрибають краплі їй під ноги. Дим сколихнув повітря. Вона швидко підвела очі, перед нею стояв він і повільно видихав залишки нікотину. Мовчання… Погляд в очі. Німе запитання. Першим наважився він:
-Одна?
-Одна…-зітхнула вона.
-Можна?
Вона кивнула головою.
далі »

31.01.09

Танцюристка

Автор:Chana Розділ: Література неформата в 16:51 за Луцьким часом

тендітні па торкають тихо небо
її рука застигла в формі птиці
вона малює простір акварелью
і змушує тікати всі дрібниці
маленькі кроки забирають в вічність
і пальці босі хочуть знов зігрітись
її не зловиш бо вона космічна
пускає плаття розлетітись вітром

різким криком порушує весь спокій
ногами й нотами вже грає у повітрі
обрамлює обличчя швидко порухом
і очі її стали потойбічні
заплакав дощ і впав на руду голову
затихла музика і стерлися всі образи
але вона танцює…і ногами й нотами…
торкаючись вертає собі спогади

15.05.08

Gothic doom party “Luna Lux Lucis”

Автор:Черезова Варвара Розділ: Різні статті, Цікаві події, Музика, Література неформата, Неформатний репортаж в 13:14 за Луцьким часом

10-го травня у м. Луцьк, у пивному клубі „Майдан” відбулася Gothic-Doom party “Luna Lux Lucis”. Оскільки події такого масштабу мають місце вкрай рідко, всі очікували на неї із нетерпінням. Останні два тижні, як безпосередні учасники так і ті, що збиралися прийти чи приїхати щоб послухати музику просто лічили дні до вечірки. Дівчата дошивали корсети, спідниці, вишуковували зручне взуття, щоб потім не мати із ним клопоту, бігали по магазинах у пошуках такої потрібної (ну куди ж без неї) біжутерії, хлопці прасували брюки, збирали валізи і займалися тією сотнею необхідних справ, яка на перший погляд може здатися безглуздою метушнею, але це все є неодмінним атрибутом подібних заходів.

Ще в п’ятницю до Луцька приїхали музиканти з гуртів „Idol” та „Theogonia”, прихопивши із собою ще купу київських поціновувачів справжньої музики та хорошу погоду. Невеличка екскурсія містом плавно перейшла у посиденьки у тому таки ж майдані, де наступного дня мало відбуватися саме дійство.

далі »

06.05.08

Інтерв’ю із Альбіною Поздняковою з нагоди презентації самвидаву “ТРИ”

Автор:Юрко Червоний Розділ: Література неформата, Інтерв'ю в 16:06 за Луцьким часом

що таке “ТРИ”? я мало про це знаю, розкажи, будь ласка, детальніше, знаю що це літературно-мистецьке об’єднання…

не об’єднання, видання (самвидав), тобто жодної зареєстрованої організації ми не маємо, просто час від часу (нерегулярно) робимо тематичні газетки. далі »

03.05.08

ТРИ: літературно-мистецьке видання. Презентація

Автор:Юрко Червоний Розділ: Література неформата, Неформатний репортаж в 21:28 за Луцьким часом

Презентація літературно-мистецького самвидання “ТРИ” №8 ґендер проходила у актовій залі бібліотеки без офіціозу і пафосу у неформатній обстановці. Молоді поетеси презентували літературно мистецьке самвидання “ТРИ” №8 ґендер. Самвидав роздали присутнім глядачам (я нарахував 7 осіб) та почали читати про те, що було надруковано. Цікавим є формат видання, із одного боку вірші фімінізованих чоловіків, а з іншого мускулінних жінок, між якими майже немає різниці, тобто важко визначити хто є автором - чоловік чи жінка. далі »

02.05.08

презентація “ТРИ” в Луцьку

Автор:Юрко Червоний Розділ: Література неформата, Афіша в 10:17 за Луцьким часом

Луцьк
3 травня
14 год
вул. Шопена
Обласна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки

« попередня сторінка ·