This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/credit (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-16. The original page over time could change.
Кредитування / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 

Кредитування

Багато чого сталося в нашій компанії в першій половині  2006 року. Ми змінили назву та адресу з переїздом до нового автоцентру, який гостинно відчинив для Вас двері 13 лютого 2006 року. З того самого дня під одним величезним дахом Ви можете побачити авто всіх брендів, які родина Winner має за честь запропонувати Вам в Україні: Ford, Jaguar, LR, Volvo та Porsche.

Ми збільшили обсяги продажу, і сьогодні майже половина всіх наших автомобілів купується Вами з залученням кредитів банків. Саме тому ми прагнемо зробити процес оформлення  кредиту максимально зручним, а умови наших банків-партнерів – максимально привабливими для Вас.

Ми отримуємо дуже багато питань і за телефоном, і електронною поштою щодо умов кредитування, необхідних документів і загальної процедури оформлення кредиту. Тому на цій сторінці ми спробували зосередити саме ту інформацію,  за якою Ви найчастіше звертаєтесь.

Отже, почнемо з умов банку.


На сьогодні серед наших партнерів 3 банківські установи. Це банк «Діамант»,  «Укрсоцбанк»  та «АльфаБанк», які нададуть Вам кредити для купівлі автомобілів на наступних умовах:

  • Термін кредитування – від  1 до 7 років (АКБ  «Укрсоцбанк»), від 3 до 7 років у «АльфаБанку» та до 6 років включно в банку «Діамант».
  • Першій мінімальний внесок – від 0 відсотків в «Укрсоцбанку», від 10 відсотків у банку «Діамант», від 20 відсотків в «АльфаБанку».
  • Кредитування у валюті (долар США, євро, швейцарський франк) та гривнях.
  • Сплата кредиту та нарахованих відсотків – щомісяця рівними частинами або за ануїтетною схемою.
  • Відсоткові ставки – від 7,7 % річних у валюті  та 12,49 % у гривнях.

Слід пам’ятати, що при оформленні кредиту Ви маєте додаткові витрати, що пов’язані безпосередньо з оформленням кредиту в банку. І перш за все, це витрати зі страхування майна, яке передається в заставу банку, тобто автомобіля. Отримання кредиту в банку для придбання авто передбачає обов'язкове страхування автомобіля, що купується, та страхування обов'язкової цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами. Загальні умови страхування наведено нижче:

  • Повне КАСКО (страхування безпосередньо автомобіля за ризиками ДТП, Протиправні дії третіх осіб, Стихійні лиха, Крадіжка/Повна загибель автомобіля) – від  4,6% вартості авто
  • Страхування обов'язкової цивільної відповідальності власників транспортних засобів перед третіми особами – від 291 гривні

Страхування автомобіля за вищевказаними ризиками є обов'язковим протягом усього часу користування банківським кредитом.
Також вищезазначені додаткові витрати клієнта будуть включати:

  • вартість нотаріального засвідчення договору застави автомобіля –  від 300 грн.;
  • сплату держмита, розмір якого становить 0,1 % вартості автомобіля, 
  • вартість внесення предмету застави (автомобіля) до реєстру рухомого майна – від 34 грн.;
  • сплату комісії на користь банка-кредитора, розмір якої може становити від 1 до  2,1 % розміру кредиту (при авансовому внеску 0 відсотків в «Укрсоцбанку»).

Тепер, коли Вам відомі умови, Вам потрібно зібрати пакет необхідних документів, які будуть розглянуті банком для прийняття рішення щодо надання Вам кредиту. Звертаємо Вашу увагу на те, що обов’язковий пакет включає документи як безпосередньо позичальника, так і його/ії дружини або чоловіка:

  • паспорти громадянина України;
  • довідки надання єдиного коду платника податку;
  • довідки з місця роботи про посаду та заробітну плату за останні 6 місяців;
  • ксерокопія трудової книжки позичальника за останні 3 роки з печаткою підприємства та підписом керівника або головного бухгалтера підприємства;
  • ксерокопія документів, що підтверджують право власності позичальника на нерухоме майно (квартиру, офісні приміщення тощо).

Суб’єкти підприємницької діяльності замість довідки з місця роботи надають:

  • ксерокопію свідоцтва про державну реєстрацію приватного підприємця;
  • свідоцтво про форму сплати податку (єдиний, фіксований, на загальних умовах);
  • копії звітів за останні 2 квартали з відміткою податкової інспекції.

З чого починати процес оформлення кредиту для купівлі автомобіля в компанії «Віннер Автомотів»?  Ми радимо почати з вибору авто, обговорення його комплектації та ціни і наявності на складі в м. Києві. Цю інформацію Вам нададуть консультанти та фахівці відділів продажу Ford, Jaguar, Volvo та Land Rover. Вони ж оформлять із Вами договір купівлі-продажу обраного автомобіля та авансовий внесок, якщо такий внесок передбачений умовами банку. Після підписання договору купівлі-продажу автомобіля та внесення передплати за нього у Вас є 2 шляхи.

1. Якщо в якості банка-кредитора Ви обираєте «Укрсоцбанк» або «АльфаБанк», то всі вищезазначені документи передаються у наш відділ кредитування та страхування, фахівці якого самі займаються передачею Ваших документів до банку.

2. Якщо Вам більше подобаються умови банку «Діамант», то Ви особисто відвідуєте офіс банку «Діамант» і передаєте всі вищезазначені документи працівнику банку, який буде їх розглядати.

Після того як банк отримав  Ваші документи, нам із Вами лишається дочекатися позитивного рішення щодо надання Вам кредиту, яке банк оформлює у вигляді гарантійного листа на ім’я ТОВ «Віннер Автомотів». Як правило, час розгляду банком пакету документів займає 2-4 дні.  Гарантійний лист від банку про надання кредиту є підставою для постановки Вашого автомобіля на облік у ДАІ та оформлення постійного техпаспорту, наявність якого є обов’язковою умовою надання кредиту.

З приводу детальнішої інформації звертайтеся до відділу з питань кредитування та страхування ТОВ «Віннер Автомотів» за телефонами 496 00 06 або 496 7 496.

* Всі внутрішні телефони слід набирати після номеру 496 7 496

ПІППосадаE-mailВнутр. тел.
Самойленко Валерійадміністратор відділуvsamoylenko@winnerauto.ua

1337

м.Київ
пр-т Московський, 24д