This version of the page http://www.ukrwest.com.ua/vidpochynok/shalegraal.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-16. The original page over time could change.
Трускавець. Апарт-готель "Шале Грааль"
     
 | Додати в обране |  [російська версія] » Курорт Трускавець:  Головна | Правила бронювання | Рекреаційні ресурси | Санаторії,готелі | Статті | Фотогалерея | Книга відгуків | Лінки | Форум | Оголошення | Каталог | Зворотній зв'язок || курорт СХІДНИЦЯ | курорт МОРШИН || on-line альбом || АКЦІЇ   
  МЕНЮ:
  Головна
  Правила бронювання
  Рекреаційні ресурси
  Санаторії, готелі
  Фотогалерея
  Книга відгуків
  Оголошення
  Каталог
  Форум
  Статті
  Лінки
  Зворотній зв'язок

Можливе бронювання





On-line
бронювання
ICQ  206378691
"Якому відпочинку Ви надаєте перевагу в Трускавці?"

  НОВИНИ ТРУСКАВЦЯ:
/15.06.2009/
  Святкування дня міста »»
/09.06.2009/
  Депутатам не вдалося перетворити Трускавець на філію Лас-Вегаса »»
всі новини

  КАРТА-СХЕМА:


карта-схема
Трускавця
  ІНФОРМЕРИ:



  СТАТИСТИКА САЙТУ:

статистика відвідуваності по країнам



лічильник
переглянутих сторінок


від 17.10.2008р.

 
  Апарт-готель "Шале Грааль". Інформація

  • Обговорити на форумі
  • Залишити відгуки || Переглянути відгуки
  • Переглянути фотографії

Ознайомитися з правилами бронювання
[ Зробити замовлення ]

Апарт-готель "Шале Грааль" побудований в кращих традиціях стилю "шале", що дозволило гармонійно вписати будівлю в прекрасний гірський ландшафт. Будівля знаходиться в ста метрах від бювету мінеральних вод, в першій курортній зоні, поряд з парком в якому Ви зможете помилуватися вишуканими художніми скульптурами. Неповторна природа Прикарпаття, повітря кришталевої чистоти, створені комфортні умови роблять комплекс "Шале Грааль" прекрасним місцем для цілорічного проживання і ефективного оздоровлення.

  Проживання: Родзинкою комплексу вважається 63 преміум-апартаментів класу "Люкс" з різноманітною стильовою обробкою, які оснащені супутниковим телебаченням, інтернетом, телефоном, системою кондиціонування і обігріву за всіма світовими стандартами якості. На Ваш вибір одно- і дворівневі апартаменти площею від 36,65 до 145,53 м2. Номери складаються з окремої кухні, санвузла, їдальні, 1–4 спалень, балкона і великих панорамних вікон з виглядом на дивні пейзажі карпатських гір.
В категоріях апартаментів від "Двомісний апартамент з одним ліжком" до "Дворівневий апартамент на дві спальні" кількість базових місць становить 2 місця.
В категоріях апартаментів від "Дворівневий апартамент на три спальні сімейного типу" до "Королівський апартамент" кількість базових місць становить 4 місця.

  Харчування: В елегантному ресторані "а la carte" "Teodora" Ви завжди зможете смачно поснідати, пообідати і повечеряти вишуканими стравами європейської кухні від угорського шеф–повара, покуштувати шедеври кондитерських виробів, які випікаються в нашій міні-пекарні, а також замовити дієтичне харчування згідно з рекомендаціями Вашого лікаря. Окрім смачного і цікавого меню, зануритися в атмосферу старого Будапешта допоможе вишукана винна колекція нашого ресторану. Для тих, хто цінує спокій і затишок, має бажання провести час у колі друзів чи сім’ї - ми пропонуємо наш закритий "vip-зал", в якому Ви зможете відсвяткувати урочисту подію.
Окрім ресторану в комплексі працюють два бари – "Lounge Bar", в ресторанній зоні, де Ви завжди зможете насолодитися вишуканими коктейлями і спиртними напоями, а також скористатися послугою Wi-fi інтернету, та "Fito-bar" в SPA-комплексі, з прекрасною чайною картою, фруктовими і овочевими фрешами і кисневими коктейлями.

  Лікування: Візитною карткою комплексу "Шале Грааль" є Medical SPA центр "Avel". Це надання медичних послуг в комфортних умовах, а також використання СПА-процедур з максимальним, що особливо важливо, контрольованим ефектом для кожного Гостя. Ви зможете скористатися пакетами послуг при захворюваннях: органів травлення, урологічних захворюваннях, порушеннях обміну речовин, захворюваннях дихальних шляхів, захворюваннях центральної та периферичної нервової системи, захворюваннях опорно-рухового апарату та захворюваннях серцево-судинної системи.
Всі програми, які складені нашими фахівцями, підпорядковані основному принципу "зберегти здоров'я здоровому і допомогти людям з проблемами здоров'я".
ОСНОВНІ ПРОГРАМИ:
Терапевтична
Покази при захворюваннях: хронічний бронхіт, пневмонія в стадії реконвалісценсії, бронхіальна астма, бронхоектатична хвороба, хронічний тонзиліт, хронічні: фарингіт, ларингіт.
Гастроентерологічна
Покази при захворюваннях: езофагіт, хронічні гастрити та гастро дуоденіти всіх типів, виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки, хвороби оперованого шлунку, хронічний безкамяний холецистит, жовчно-кам’яна хвороба, дискінезія жовчних шляхів усіх типів, постхолецистектомічний сидром, хронічний гепатит, хронічний панкреатит, дискінезії товстого відділу кишківника, хронічний коліт, синдром подразненої товстої кишки, дисбактеріоз.
Урологічна
Покази при захворюваннях: хронічні запальні процеси нирок та сечовивідних шляхів, сечокам’яна хвороба, стан після оперативного видалення каменів, стан після літотрипсії, сечові діатези, хронічний пієлонефрит, хронічний цистит.
Кардіологічна
Покази при захворюваннях: кардіоневроз, судинні захворювання, гіпертонічна хвороба 1-2 ступенів, ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, ревматичні захворювання серця в неактивній фазі, гіпотонічна хвороба.
Андрологічна
Покази при захворюваннях: запальні захворювання чоловічих статевих органів, хронічний простатит, хронічний уретрит в стадії ремісії, сексуальні розлади у чоловіків, доброякісна гіперплазія передміхурової залози першого ступеня.
Неврологічна
Покази при захворюваннях: остеохондроз хребта, радикуліти, мігрень, неврити периферичних нервів, функціональні та інші розлади нервової системи, синдром хронічної втоми.
Травматологічна
Покази при захворюваннях: запальні захворювання суглобів: артрити, артрози, стан після травм суглобів, м’язів, хребта, обмінно-дистрофічні захворювання суглобів, реабілітація після переломів.
Нормалізації обміну речовин
Покази при захворюваннях: цукровий діабет, ожиріння всіх типів, метаболічний синдром, гіперліпідемія, профілактика атеросклерозу, захворювання щитовидної залози.
Омолодження організму
Наші фахівці розробили ексклюзивну геронтологічну програму, яка присвячена проблемам продовження активного життя, уповільненню старіння і омолоджуванню організму. Здійснюється індивідуальний підхід до кожного відвідувача Медікал СПА ценру.
ПЕРЕЛІК ПРОЦЕДУР, ЯКІ НАДАЮТЬСЯ НАШИМИ ФАХІВЦЯМИ В Medical SPA ЦЕНТРІ "Avel":
Відділення фізіотерапії: ампліпульстерапія, ампліпульс плюс вакуум-терапія, діадінамотерапія, електрофорез, електрофорез плюс вакуум-терапія, електростимуляція, електрозвукова терапія, ультразвукова терапія, фонофорез, пресомасаж (лімфодренаж), озонотерапія, газотерапія, лазер-оптон, спелеотерапія, інгаляції, гідролазерне зрошення ясен.
Кишкові процедури: мікроклізми, гідроколонотерапія.
Відділення бальнеотерапії: підводний душ-масаж, підводний душ-масаж плюс гідромасаж, підводний душ-масаж плюс перлинна ванна, підводний душ-масаж плюс перозон, підводний душ-масаж плюс гідромасаж, плюс перозон, підводний душ-масаж плюс перлова ванна, плюс перозон, мінеральна ванна плюс перозон.
Озокеритотерапія.
Відділення масажу: масаж спини, масаж комірцевої зони, лімфодренажний масаж, масаж нейроседативний, масаж стимулюючий, масаж тонізуюючий, масаж рук, масаж стоп, антицелюлітний масаж.
Відділення процедур по тілу: таласотерапія/термо-SPA, антицелюлітна програма, аюрведична програма, омолоджувальна програма з використанням апарату "Імперіум" (каватація, радіохвильова і ультразвукова терапія).
Відділення косметології лиця: косметологічні процедури по догляду за лицем з різними типами і проблемами шкіри,загальний ліфтінг лиця, ультразвуковий пілінг, контурна пластика, спеціальна чоловіча програма.
Відділення по догляду за руками та ногами: апаратний та традиційний манікюр і педікюр, SPA-програма для рук і ніг, масаж китиць і стоп ніг, депіляція.

  Розрахункова година: 12:00 год.

  Ціни: Ціни подані в гривнях за апартамент в добу. В ціну включено проживання, експрес-сніданок, паркінг, первинну та заключну консультації сімейного лікаря.
Громадяни інших країн можуть провести оплату зі своєї країни в будь-якій з перечислених валют: в гривнях (UAH), рублях РФ (RUB), доларах США (USD).

Ціни актуальні до 01.07.09р.
Категорія апартаменту Ціна за апартамент, грн. * Кількість основних місць в апартаменті
Single apart
(Одномісний апартамент з одним ліжком)
900 1
Double apart
(Двомісний апартамент з одним ліжком)
1150 2
Studio
(Апартамент - студіо з одним ліжком)
1510 2
Comfort
(Двомісний апартамент покращеного планування)
1510 2
Panoramic aparts
(Studio or Comfort + Тераса )
1610 2
Junior suite
(Однорівневий апартамент на дві спальні)
2150 2
Queen suite
(Дворівневий апартамент на дві спальні)
3200 2
Family suite
(Дворівневий апартамент на три спальні сімейного типу)
4900 4
Royal apart
(Королівський апартамент)
5300 4

* - Дитина до 6 років - безкоштовно.
Дитина до 12 років на додатковому місці - 150 грн.
Дорослий на додатковому місці - 300грн.
При бронюванні від 12 до 21 доби надається подарунковий сертифікат на послуги Медико - СПА-центру номіналом 300 грн. на одне базове місце.
При бронюванні 21 доби і більше надається подарунковий сертифікат на послуги Медико - СПА-центрів номіналом 500 грн. на одне базове місце.

  Додаткові послуги:  Вертикальний турбо-солярій та ванна культура: турецька лазня - Хамам, російська лазня, римська парна, фінська сауна, інфрачервона сауна, басейн з підігрівом, джакузі та душ–відро.
Крім того на території апарт-готелю функціонує паркінг, де Ваш автомобіль буде під цілодобовим відео спостереженням.

  Адреса:  м.Трускавець, вул. Суховоля, 60А


Послуги по поселенню надає СПД ФО Мацько Мар'ян Степанович.
Cвідоцтво № 24180000000001465 від 01.08.2007р.
(м. Трускавець)
тел.: 8-097-9900551, 8-095-1212967, 8-063-8484280
e-mail: office@ukrwest.com.ua

ICQ  206378691


Skype-зв'язок


  Як добратися до Трускавця?:  Добратися до Трускавця можна через м.Львів, звідки є прямі електропоїзди та маршрутні таксі (біля головного вокзалу м. Львова) або прямим поїздом з Києва. Детальну інформацію про рух інших поїздів Ви взмозі переглянути на сайті "Українські залізниці".

  Послуги компанії "Екіпаж-Курорт", м. Трускавець:  зустріч VIP, делегацій, трансфери, прокат авто, пасажирські перевезення, обслуговування урочистих подій, екскурсії, ...


   

Можливе бронювання номерів


On-line бронювання: санаторії, готелі, пансіонати, вілли, приватні садиби.

  • Санаторій "Алмаз"
  • Санаторій "Весна"
  • Санаторій "Кристал"
  • Санаторій "Рубін"
  • Санаторій "Янтар"
  • Готель "Club PH"
  • Готель "Мальви"
  • Готель "Династія"
  • Готель "Старий Відень"
  • Готель "Карпати Преміум"
  • Готель "Марко"
  • Готель "Оскар"
  • Апарт-готель "Шале Грааль"
  • Міні-готель "Віан"
  • Пансіонат "Річки"
  • Вілла "Вікторія"
  • Вілла "Жасмин"
  • Вілла "Камелія"
  • Вілла "Лідія"
  • Вілла "Гостинна"
  • Вілла "Христина"
  • Вілла "Хижина СПА"
  • Вілла "Шоколад"
  • Сімейний котедж в Олега
  • Котедж для сімейного відпочинку
  • Приватна садиба "Маргарита"
  • Приватна садиба у Мар'яни
  • Квартири одно-, дво-, трьохкімнатні
 


 
  РЕКЛАМА НА САЙТІ:

Для розміщення реклами
про Вашу базу відпочинку
звертайтеся за телефонами:
8-097-9900551
8-095-1212967
(СПД ФО Мацько Мар'ян)
» детальніша інформація


  Ціни на проживання в готелях, віллах, пансіонатах Трускавця!




--- база "Вікторія" ---

  «МЕДПАЛАС»
Реабілітаційний діагностичний СПА центр «МЕДПАЛАС» у Трускавці ЗАПРОШУЄ! детальніше »

  Придбай путівку !
Приймаються замовлення на придбання путівок в санаторії Трускавця! ...

  Здаються квартири!
Ви бажаєте відпочити в Трускавці в домашніх умовах? Тоді це для Вас! ...

 Наші партнери:

     

Украинская Баннерная Сеть
  Обмін лінками                  
  
© Maryan Matsko 2006-2009