This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.privacy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-15. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Конфiденцiйнicть
Конфiденцiйнicть
Заява про охорону конфіденційності в Україні банком UniCredit Bank.

(далі в тексті вживається UniCredit Bank або ми)

  1. Вступ

    UniCredit Bank серйозно ставиться до питання конфіденційності користувачів свого сайту. Політика UniCredit Bank гарантує конфіденційність особистої інформації (персональних даних), отриманої від користувачів. Якщо у вас з’являться будь-які прохання або запити щодо вашої особистої інформації або нашої діяльності, будь ласка, надішліть повідомлення на адресу електронної пошти info@unicredit.com.ua.

  2. Інформація, яку ми збираємо

    Ми збираємо персональну інформацію про вас щораз, коли ви надсилаєте її електронною поштою або повідомляєте особисто у різноманітних он-лайн формах на сайті: реєстрація, підписка на отримання новин, опитування тощо. Також ми збираємо відомості про відвідані сторінки сайту, запам’ятовуючи IP-адресу вашого комп’ютера.

  3. Способи її використання

    Ми використовуємо вашу особисту інформацію в наступних цілях:

    • для відповідей на зроблений вами запит;
    • для отримання вами новин щодо діяльності UniCredit Bank;
    • для формування анкетних даних претендентів на вакансії в UniCredit Bank;
    • для проведення маркетингових досліджень.


    Ми також використовуємо інформацію в сукупній формі для проведення аналізу, розвитку та керування веб-сайтом.

    Якщо ви заперечуєте проти володіння нами вашою особистою інформацією, будь ласка, сповістіть про це у повідомленні на адресу електронної пошти: info@unicredit.com.ua.

  4. Посилання

    Сайт UniCredit Bank має посилання на інші веб-сайти. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не відповідаємо за охорону конфіденційності на цих сайтах, і радимо вам читати положення про конфіденційність при їх відвідуванні. Ця заява про охорону конфіденційності стосується лише інформації, що збирається на нашому сайті.

  5. Пересилання міжнародної інформації

    Використання веб-сайту для збирання і обробки особистої інформації включає в себе поширення інформації на весь світ. Будь ласка, зверніть увагу на те, що надавана вами інформація може бути передана за межі України з метою обробки її компанією UniCredit Group. Будь-яка передача особистої інформації за межі України буде проводитися за умови, що інформація обробляється відповідно до Заяви про охорону конфіденційності. Розкриваючи вашу особисту інформацію, ви тим самим погоджуєтеся на цю передачу.

  6. Передача бізнесу

    Ми не збираємо інформацію для її продажу не пов’язаним з нами третім сторонам. Однак, якщо якісь ресурси UniCredit Bank буде продано третій стороні, інформацію про наших клієнтів буде передано третій стороні як частину комерційної угоди. Якщо ви заперечуватимете проти такої передачі вашої інформації, будь ласка, повідомте нам про це по електронній пошті: info@unicredit.com.ua.

  7. Зміни в нашій політиці

    Ми залишаємо за собою право вносити зміни в нашу Заяву про охорону конфіденційності без попереднього повідомлення. Ми будемо використовувати інформацію відповідно до Заяви про охорону конфіденційності, згідно з якою збиралася інформація.