This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.news/mode.view/id.397/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-15. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Прес-центр > Новини
За додатковою
інформацією
звертайтесь до
PR департамент —
pr@unicredit.com.ua
Новини
<< До списку останніх новин
UniCredit Group візьме участь в акції «Година Землі»
27.03.2009


 
28 березня UniCredit
Group візьме участь у «Годині Землі» - світовій події, яку спонсорує фонд дикої природи, з метою привернути увагу людей, організацій і компаній до проблеми кліматичних змін.
 
В 20.30 буде ви
мкнуте світло на 60 хвилин в декількох європейських офісах Групи. Цією символічною дією Група хоче довести свої зобов'язання по захисту клімату і підкреслити необхідність зменшення кількості викидів парникових газів. UniCredit через внутрішній комунікаційний канал закликала 170, 000 співробітників приєднатися до ініціативи.
 
Група буде брати участь у події WWF у відповідності з раніше даними зобов'язаннями щодо глобального потепління. Раніше Група проводила кілька природоохоронних заходів, таких як: імплементація заходів з ефективного заощадження електроенергії та поновлюваних джерел електроенергії у відділеннях і основних будівлях; участь у програмі UNEPFI (United
Nation Environment Programme Finance Initiative), світове партнерство між UNEP та фінансовим сектором, покликане оцінити вплив екологічних та соціальних питань на фінансові результати.
 
28 березня світов
а подія «Година Землі» охопить 25 часових зон (20.30 CET). По всьому світу на годину будуть вимкнені вогні міст, підсвічування пам'ятників, інститутів, фірм і будинків. У цьому році у заході бере участь рекордна кількість міст (2700) у 83 країнах з метою залучити один мільярд людей до проблеми захисту Планети від глобального потепління.
 
 
Список будинків UniCredit
, які братимуть участь у заході «Година Землі»:

 Milan Bodio
· Milan Cologno Monzese
· Genova Piazza de Ferrari
· Bologna Via del Lavoro
· Rome Via Tupini
· Palermo Magliocco
· Munich Kardinal Faulhaber Strasse 1
· Munich HypoHochhaus Arabellastrasse 12
· Vienna Lassallestrasse 1
· Vienna Lassallestrasse 5
· Vienna Julius Tandler Platz
· Vienna Schottengasse 6
· Vienna Am Hof 2
· Warsaw Bank Pekao SA, Centrala ul. Grzybowska 53/57
Довідкова інформація:

UniCredit Group
– одна з найбільших європейських банківських груп. Група обслуговує більше 40 млн. клієнтів у більше ніж 10 тис. відділень у 22 країнах Європи. Володіє найбільшими банками в Австрії, Польщі, Болгарії, Боснії і Хорватії. Другий за ринковою часткою гравець в Італії і Німеччині, входить до п’ятірки найбільших банків в Сербії, Словенії, Румунії, Словакії, Чехії і Туреччини. У Росії UniCredit Group через дочірній Bank Austria Creditanstalt володіє 100% акцій ЮніКредит Банка (9-те місце по активам в країні і друге серед дочірніх іноземних банків).

UniCredit Bank було відкрито в Луцьку в 1997 році як Банк Пекао (Україна), і виступав членом групи Pekao S.A.,яка у свою чергу контролюється UniCredit Group. У червні 2006 р. Банк змінив назву на UniCredit Bank у відповідності до стратегії розвитку бізнесу UniCredit Group в Україні.


 
Архiв