This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/changesinservice/auto (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-15. The original page over time could change.
Надра — Клієнтам, які придбали авто в кредит < Важлива інформація про зміни в послугах
Важлива інформація про зміни в послугах

Клієнтам, які придбали авто в кредит

Кожну хвилину ми працюємо для того, щоб стати ще краще для Вас.

НАДРА БАНК розробив вигідні пропозиції для Клієнтів, які є власниками автомобілів, придбаних у кредит. Такі пропозиції дозволяють полегшити кредитне навантаження на Ваш щомісячний бюджет.

Пільговий курс валюти при погашенні щомісячного платежу за кредитом:

  • у Вас є можливість придбати іноземну валюту для погашення кредитної заборгованості на валютному аукціоні НБУ (Постанова НБУ №469 «Про запровадження Національним банком України валютних аукціонів» від 29.12.2008 р., яка вступила в дію з 09.02.2009 р.). Для цього потрібно написати відповідну заяву у відділенні НАДРА БАНКУ. Слідкуйте за інформацією на сайтах: www.nadrabank.ua та www.bank.gov.ua (пропозиція безстрокова).

Зменшення відсоткової ставки

При разовому достроковому погашенні тіла кредиту готівкою у розмірі не менше 15% Вам надається можливість знизити відсоткову ставку за кредитом на 2%, тобто зменшити кредитний платіж (пропозиція діє до 01.07.2009 р.).

Перерахунок графіку платежів

При достроковому погашенні одноразово не менше п’яти планових щомісячних платежів за кредитом - готівкою або за рахунок зовнішніх надходжень, графік платежів перераховується, з урахуванням суми дострокового погашення.

Такі умови діють за наявності діючої страховки та поруки (якщо вона передбачена умовами Вашого кредитного договору) (пропозиція безстрокова).

Реалізація заставного майна

Якщо Ви хочете реалізувати автомобіль (або прискорити його реалізацію), який виступає забезпеченням кредиту, що виданий у НАДРА БАНКУ, скористайтеся Спеціальною програмою. Реалізація проводиться шляхом продажу іншим Клієнтам за готівкові кошти або в обмін на їх депозит у НАДРА БАНКУ.

Пропозиція взяти участь у Спеціальній програмі Банку з реалізації заставного майна діє виключно на умовах добровільності, власної ініціативи та цілковитої згоди Клієнта – власника заставного майна та абсолютної згоди майнового поручителя (поручителів) – за його (їх) наявності (пропозиція безстрокова).

Пропозиція для клієнтів, які мають труднощі із обслуговуванням автокредиту

Оновлено востаннє 18.05.2009