This version of the page http://www.ancor.ua/services/mass/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-14. The original page over time could change.
Масові проекти

Масові проекти

Для розміщення замовлення досить заповнити бланк запиту або зв'язатися з керівником відділу «Масові проекти» відповідного офісу.

В рамках послуги «Масові проекти» пропонується комплекс рішень з пошуку та підбору великої кількості персоналу.

Актуальність послуги

Потреба в цій послузі виникає при комплексному підборі фахівців різного рівня в момент відкриття нових заводів, готелів, магазинів, центрів обслуговування телефонних викликів (сall-центрів), сервіс-центрів, а також при підборі великої кількості однорідного персоналу, при періодичному плановому підборі персоналу.

Формування потоку претендентів
Для формування великого потоку претендентів АНКОР використовує рекламу вакансій в ЗМІ і на всіх можливих Інтернет-ресурсах, роботу з ВНЗ, бере участь в Ярмарках вакансій і «Днях кар'єри», використовує рекомендації аплікантів АНКОРу та ряд інших методів залучення кандидатів.

Організація роботи

Робота над проектом в рамках даної послуги ведеться або в офісі АНКОРу, або в офісі клієнта залежно від характерних особливостей проекту. АНКОР пропонує різноманітні варіанти організації роботи залежно від завдань, які стоять перед клієнтом.

Варіант 1: робота над проектом здійснюється рекрутерами АНКОРу (на території АНКОРу або клієнта)
З боку АНКОРу роботою керує менеджер проекту, який координує дії учасників команди АНКОР і здійснює зв'язок із клієнтом.

АНКОР відповідає за:

  • організацію та проведення рекламної кампанії;
  • цільовий пошук кандидатів;
  • попередній відбір претендентів по телефону;
  • проведення поведінкового інтерв'ю;
  • проведення представниками Клієнта інтерв'ю з кандидатами.

Клієнт відповідає за:

  • визначення вимог до кандидатів;
  • проведення інтерв'ю з представленими АНКОРом кандидатами;
  • ухвалення рішення про найм кандидата на роботу;
  • своєчасну оплату рахунків.

Гарантії

АНКОР гарантує надання проектної групи клієнтові в затвердженому складі впродовж всього терміну виконання проекту.

Вартість послуг

При здійсненні проекту силами проектної групи, клієнт щомісячно оплачує вартість наданої групи, але не оплачує підбір кожного окремого кандидата. Вартість надання проектної групи складається з вартості надання АНКОРом кожного з її учасників.

Переваги роботи з АНКОРом

АНКОР розробить оптимальний варіант сервісу та здійснить професійне планування і керівництво проектом. АНКОР має великий досвід виконання подібних замовлень для наших клієнтів. За вашим запитом ми готові надати ряд рекомендацій.