This version of the page http://ukrprog.com/index.php?show_aux_page=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-13. The original page over time could change.
Про магазин - UkrProg україномовне програмне забезпечення, аудіокниги, музика, CD, DVD поштою.
Пошук:  
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
Каталог
Кошик
(немає товарів)

Реєстрація
Логін:
Пароль:
Реєстрація | забули пароль?
 
Українська / Русский / English

Щиро вітаємо усіх відвідувачів нашого сайту!

  Наша мета - створення та розповсюдження україномовного програмного забезпечення під різні операційні системи. Тобто програм, в яких меню, тексти, розмова в основному ведеться українською мовою. Нажаль зараз є велика проблема у популяризації українського софту. Дуже мало програм для навчання дітей та підлітків. Мало дистрибутивів з підтримкою української мови, або є напівперекладені. На цьому сайті представлені україномовні програми. Можливе представлення іншомовного програмного забезпечення, якщо воно дійсно того заслуговує.
  Кажуть, що "не хлібом єдиним" маємо жити. Та часто справді матеріальні проблеми настільки затягують у свої тенета, що мимоволі починаєш забувати: твоє духовне єство також потребує поживи! Далебі, прикро, що один із наріжних каменів духовного розвитку - книжка, а особливо українська, та ще й високоякісна. Ми пропонуємо книги українських видавництв і в основному українською мовою.

  Це інтернет-магазин в якому Ви знайдете ліцензійну продукцію. В переліку є навчальні, ігрові українські програми, Дистрибутиви Linux та програми для них на CD. Ми представляємо торгові марки -- Атлантік-рекордс, Сорока Білобока™, ІПІТ, Нова школа, Професор карапуз, Мисленне древо . Це навчальні та ігрові комп’ютерні програми, для дітей різного віку на компакт-дисках, Мультимедійні підручники, Аудіокниги, Наукові праці. Розділ Мультимедійні підручники поділений на підрозділи по предметах.

  На жаль, не всі комп`ютерні ігри, які є на сучасному українському ринку спрямовані на розвиток дитини. А ми хочемо, щоб наші діти виростали розумними та обдарованими особистостями. Розробники цих навчальних програм керувались основним принципом навчання дошкільнят та молодших школярів: навчання, поєднане з грою. Звук до дисків записується на високоякісному студійному обладнанні, що гарантує високу якість їхнього звучання.

  Ознайомитися з компакт-дисками можна на сторінках відповідних розділів. Де Ви знайдете їхній детальний опис та ціни. Взнати про умови купівлі можна на сторінці Як купити?. В розділі Зворотній зв`язок ви можете відправити повідомлення, чи задати питання. Якщо Ви хочете дізнаватись про новини, які будуть з`являтися у нас, можете підписатися на розсилку новин з правій колонці екрану, або у розділі користувача.

  На наших сайтах Ви можете безкоштовно завантажити програми, Електронні книги (e-Books).

  З побажаннями, ідеями та пропозиціями просимо писати у розділі Зворотній зв`язок, скориставшись формою для відправлення повідомлення з сайту не відкриваючи поштову програму.

Версія для друку

Оплата


Голосування
Чи потрібно на сайті нові способи оплати?
1. Webmoney
2. imoney
3. Visa/Mastercard
4. Приват24
5. Не потрібно

Новини
09.04.2009
Повідомлення для користувачів сайту

07.04.2009
Додано нову продукцію:

25.03.2009
Додано нову продукцію

17.03.2009
Додано нову продукцію:

16.02.2009
Додано нову продукцію від "Нової школи"

Всі новини детально...

Друзі
  Дошка оголошень
  free.ukrprog.com.ua
  komplektuha.com.ua
  webPC.com.ua
  StickIT.com.ua
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
© 2006 - 2009 WWW.UKRPROG.COM