This version of the page http://rivne.com.ua/next.php?t=&d= (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-13. The original page over time could change.
Новини / РІВНЕ / rivne.com.ua
Новини  |   Коментарі  |   Статті  |   Афіша  |   Довідка  |   Форум  |   Мапа Рівного
ПОШУК:
Новини
02 червня 2009

14:00  ДАІ розпочала операцію «Небезпечний вантаж»

Щоб запобігти надзвичайним подіям під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів, з першого червня на Рівненщині розпочато проведення комплексу цільових заходів під назвою «Небезпечний вантаж».

детальніше
13:54  Через ремонт електромереж на вулицях вимкнуть світло

Реалізацію комплексу заходів з ремонту електричних мереж розпочинають сьогодні, 2 червня, працівники ЗАТ «Ей-І-Ес Рівнеенерго». Про це повідомили ЗІКу у прес-службі енергетичної компанії.

детальніше
13:51  На Рівненщинні відбувся рейд Держрибоохорони

Під час рибоохоронного рейду водоймами Рівненського та Костопільського районів інспектори Держрибоохорони задокументували кілька фактів лову риби забороненим сітковим знаряддям лову, виготовленим кустарним способом — «павуком». На водоймі поблизу села Зозів Рівненського району о п’ятій годині ранку були помічені двоє чоловіків, які ловили рибу «павуком». Браконьєрами виявилися два жителі села Великий Олексин цього ж району.

детальніше
12:30  «Рекреація» відбудеться 3 червня

Традиційне щорічне культурно-спортивне свято «Рекреація» відбудеться 3 червня у Національному університеті «Острозька академія» на території спортивного комплексу університету. Студентській рекреації передують змагання з шахів, волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу між факультетами Острозької академії. А сама рекреація стає підсумком фізкультурно-спортивної та оздоровчої роботи.

детальніше
10:48  Гарячої води небуде 1,5 міс.

З 4 червня у Рівному на 1,5 місяця припиняється подача гарячої води споживачам. За повідомленням КП «Теплотранссервіс» та КТП «Комуненергія» подача буде припинена у зв`язку із проведенням профілактичних ремонтів котелень, ЦТП, гідравлічних випробувань теплових мереж та мереж гарячого водопостачання, заміною аварійних ділянок трубопроводів.

детальніше
01 червня 2009

15:00  «Автобус 2009»

З першого червня працівники Державтоінспекції спільно з представниками територіального управління Головавтотрансінспекції розпочинають проведення комплексу профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті під назвою «Автобус 2009». Метою проведення профілактичних заходів «Автобус 2009» є перш за все попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв, а також підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку.

детальніше
14:50  Чи буде бурштин дорогоцінним камінням?

Народні депутати України мають намір змінити законодавство, яке регламентує видобуток бурштину. Про це повідомили члени комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на прес-конференції у Рівному. Про це сьогодні, 1 червня, поінформував власкор ЗІКу.

детальніше
14:48  Українсько-польський бізнес-форум у Рівному

Євро-2012 – це ще один додатковий плюс, який спростить співпрацю між польським та українським бізнесом», – зауважив голова Рівненської ОДА Віктор Матчук, відкриваючи українсько-польський бізнес-форум, який проходив на Рівненщині. Про це повідомив сьогодні. 1 червня, власкор ЗІКу.

детальніше
14:45  На Рівненщині зареєстровано 216 ВІЛ-інфікованих

За минулий рік в Рівненській області офіційно зареєстровано 216 осіб з ВІЛ-інфекцією. В тому числі - 28 дітей, народжених ВІЛ-позитивними жінками. Слід зазначити, що 2007 року зареєстровано лише 158 осіб, яким встановлено діагноз ВІЛ-інфекція, однак тоді 33 дитини були народжені ВІЛ-позитивними матерями. Про це під час засідання постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства зазначила головний лікар комунального закладу "Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом" Рівненської обласної ради Олена Гандзюк.

детальніше
14:37  Затримали партію наркотиків

Оптовиків високоякісного польського первінтину затримали рівненські правоохоронці. Своїх клієнтів наркодилери мали у Рівному, в Костополі та Сарнах, пише Рівне Вечірнє.

детальніше
12:42  Обдурив школу на 280 тис.грн

На Рівненщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили приватного підприємця, який на реконструкції школи нажився на 280 тис. грн. Про це ЗІКу повідомили сьогодні, 1 червня, у прес-службі МВС.

детальніше
11:39  Смертельне ДТП на Рівненщинні

Громадянин Росії скоїв на Рівненщині смертельну ДТП

детальніше
29 травня 2009

15:30  Матчук не має чим платити за свій кабінет

В облдержадміністрації також фінансова криза - не вистачає грошей, щоб оплатити оренду кабінетів у приміщеннях на майдані Просвіти, 1 та 2, власником яких є обласна рада. Раніше витрати на оренду для облдержадміністрації брав на себе державний бюджет. Однак цього року видатки на господарське утримання органів виконавчої влади держава скоротила на 80% - області виділили 2 млн. гривень, більша частина яких піде на погашення кредиторської заборгованості.

детальніше
14:46  У Рівному лікарні здають в оренду

Щоб залатати дірки у куцому бюджеті, керівники медичних установ міста не один рік практикують здачу в оренду приміщень та підвалів медзакладів приватним підприємцям. Кількість приватників залежить від позиції головного лікаря і наявності вільних приміщень. Приміром, в обласному перинатальному центрі лише один орендар - власник аптечного пункту. А у міській поліклініці №2 працює 19 приватників, пише Рівне Вечірнє. За словами головного лікаря поліклініки №2 Олега Шрама, здача в оренду приміщень - це спосіб отримати додаткові кошти, які спрямовуються на закупівлю медикаментів для пільгових категорій населення, проведення ремонтів, придбання пально-мастильних матеріалів.

детальніше
14:30  Гарячу воду — в кредит?

Щоб забезпечити рівнян влітку гарячою водою, влада готова навіть брати кредит. І вже заручилась відповідним дозволом міськради, пише Рівне Вечірнє. Щоправда, у рішенні, прийнятому на сесії міськради, не вказано ні суми кредиту, ні розміру відсотків за користування ним, не зазначено термінів його погашення.

детальніше
14:06  День Європи в Рівному

30 травня (субота) 2009 року з 12:00 по 17:00 в парку імені Т.Г. Шевченка м. Рівне (територія біля сцени та фонтану) відбудеться святкування Дня Європи. Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, пише УкрЗахідІнфо.

детальніше
12:08  Сільський зелений туризм у Зарічанському районні

Найболючішим питанням для жителів Зарічненського району залишається працевлаштування, бо більшість жителів району — сільське населення, а в районі ледве-ледве функціонує усього три сільськогосподарські підприємства. Саме тому працівники Зарічненського районного центру зайнятості орієнтують безробітних на самозайнятість та  започаткування власної справи, пише Рівне Вечірнє.

детальніше
11:21  "Комуненергію" врятують бізнесмени?

Одне з найбільших теплопостачальних підприємств Рівного «Комуненергія» незабаром може стати приватним, пише Рівне Вечірнє. Бажання віддати його в оренду бізнесменам висловив перед керівництвом облдержадміністрації міський голова Рівного Володимир Хомко. Керівник міста впевнений, що це найкращий варіант порятунку підприємства, яке щороку обростає новими мільйонними боргами. Тільки за використаний газ підприємство вже заборгувало майже 80 мільйонів гривень.

детальніше
28 травня 2009

18:00  Онлайн карта Рівного вже доступна!

Ми раді повідомити, що за адресою Rivne.com.ua/map/ з сьогодняшнього дня доступна всім користувачам інтернет карта нашого рідного міста. Відтепер, збираючись в гості до друзів, або плануючи привітати кохану дівчину Ви зможете спланувати Ваш маршрут просто відвідавши наш сайт.

детальніше
27 травня 2009

16:10  Техногенна катастрофа Рівному не загрожує

Досягнуто домовленості про подачу необхідної кількості газу для повноцінного функціонування очисних споруд на ВАТ "Рівнеазот". На даний час на підприємстві розпочинаються технічні роботи з забезпечення процесу подачі газу. Про це ZAXID.NET повідомила прес-служба Рівненської ОДА з посиланням на губернатора Віктора Матчука, який перебуває в Києві. Зазначимо, що саме сьогодні, 27 травня, у Києві тривають переговори з керівництвом НАК "Нафтогаз України" щодо відновлення газопостачання на ВАТ "Рівнеазот".

детальніше
16:03  Як захищатися від тероризму, вчитимуть на Рівненській АЕС

29 травня на Рівненській атомній електростанції відбудуться командно–штабні навчання «Організація взаємодії сил та засобів різної відомчої належності, що залучаються до проведення антитерористичної операції з припинення терористичного акту щодо ВП «Рівненська АЕС» з посяганням на джерела іонізуючого випромінювання». Про це повідомили власкору ЗІКу у інформаційному центрі РАЕС.

детальніше
13:24  Україно-польський бізнес на Рівненщинні

28-29 травня на Рівненщині відбудеться українсько-польський бізнес-форум. Про це повідомили ЗІКу у прес-службі Рівненської ОДА.Для участі у форумі до Рівного з метою налагодження ділової співпраці з українськими бізнесменами прибудуть надзвичайний та повноважний посол України у Республіці Польща Олександр Моцик та представники торгово-економічної місії при посольстві України у Польщі: Тарас Токарський - керівник торгово-економічної місії при посольстві України у Республіці Польща, Вацлав Павляк - генеральний директор українсько-польської торгової палати та Ян Маньковський - керівник торгового відділу українсько-польської торгової палати.

детальніше
12:57  Ртуть біля зоопарку

Ртуть неподалік Рівненського зоопарку знайшов рівнин Андрій, пише Рівне Вечірнє. У лісопосадці хлопець виявив резинову колбу, в якій знаходилося три кілограми 200 грамів небезпечної речовини. Про свою знахідку хлопець сповістив міліціонерів, які знаходилися неподалік. Вони ртуть забрали. Тепер намагаються відшукати її власника.

детальніше
12:00  Увага! На Рівненщині штормове попередження

У Рівненській області 28-29 травня очікуються сильні короткочасні дощі, місцями сильні грози, в окремих районах - град, місцями шквали 19-30 м/с. Про це ZAXID.NET повідомили у рівненській міській раді.

детальніше
11:35  Губернатор поїхав до Києва рятувати «Рівнеазот»

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук 26 травня знаходиться у відрядженні у м. Києв, де планує провести ряд зустрічей щодо відновлення роботи найбільшого підприємства Рівненщини - ВАТ «Рівнеазот». Про це повідомив ЗІК голова бюджетної комісії Рівненської облради Олег Хомич. За словами Хомича, «Рівнеазот» є стратегічним для області підприємством, тому його діяльність багато у чому визначає добробут регіону. «Зупинка ВАТ «Рівнеазот» спричинить значні втрати для міського та обласного бюджетів від недоотримання податків», - заявив він.

детальніше
10:56  Подорожчав проїзд у тролейбусах

Ціна квитка на проїзд у тролейбусах у Рівному з наступного місяця підвищиться на 20 копійок. Відтак за проїзд доведеться сплачувати 80 копійок. Про це сьогодні, 26 травня, повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко на засіданні колегії Рівненської ОДА, - інформує власкор ЗІКу. Як зазначив Володимир Хомко, рішення планується затвердити на наступному засіданні Рівненського міськвиконкому, яке відбудеться на початку червня.

детальніше
10:00  Наслідки повної зупинки ВАТ "Рівнеазот"

ВАТ «Рівнеазот» не виключає, що у разі продовження політичного тиску на підприємство з боку уряду та примусового обмеження газопостачання завод буде вимушений звільнити близько 40% кадрового складу, що складає понад 2000 працівників. Про це ЗІК повідомило поінформоване джерело на підприємстві. У місцевій владі вважають, що у разі повної зупинки ВАТ «Рівнеазот» та звільнення працівників регіон очікують серйозні проблеми соціального та економічного характеру. На сьогодні місто не зможе працевлаштувати усіх звільнених з ВАТ «Рівнеазот».

детальніше
26 травня 2009

14:22  «Шляхи реформування охорони здоров’я та медичне страхування в Україні».

Голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства і материнства Віра Кобилянська, члени цієї комісії Михайло Вервега та Георгій Лебедюк взяли участь у парламентських слуханнях на тему «Шляхи реформування охорони здоров’я та медичне страхування в Україні», пише Рівне Вечірнє. Нинішня система охорони здоров’я в Україні далека від досконалості, про що свідчать демографічні показники. Так, показники загальної смертності населення в нашій країні вдвічі перевищують показники країн Європейського Союзу, а смертність населення у працездатному віці — у 2-4 рази. Попри те, що Рівненщина є одним із лідерів з народжуваності в Україні, вона також входить у десятку областей, де показники захворюваності населення залишаються стабільно високими. Відтак, констатували учасники парламентських слухань, вітчизняна охорона здоров’я потребує збільшення обсягів фінансування. І це при тому, що внутрішніх резервів для оптимізації інфраструктури, на думку учасників слухань, немає. «В умовах обмежених державних ресурсів одним із шляхів вирішення проблем галузі, які широко використовуються у світі, є обов’язкове медичне страхування, засноване на принципі соціальної солідарності, яке при його раціональній організації дозволить гарантувати пацієнту надання медичної допомоги на сучасному рівні, забезпечити більш ефективне використання фінансових ресурсів та незалежний позавідомчий контроль якості медичного обслуговування громадян», — резюмували учасники парламентських слухань.

детальніше
13:41  Таланти у Рівному

В неділю на щорічні «Музейні гостини» до Рівного завітали десятки митців з різних областей України. Самобутні майстри презентували рівнянам власноруч виготовлені вишивки, картини, іграшки, писанки. З народними шедеврами можна було не лише ознайомитися, але й придбати,пише Рівне Вечірнє. За словами директора Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександра Булиги, на цьогорічні «Музейні гостини» було запрошено понад двісті народних майстрів. Також на свято завітали аматорські фольклорні колективи. Впродовж кількох годин народні умільці щедро обмінювалися творчими ідеями, а гості з цікавістю розглядали мистецькі роботи.

детальніше
13:35  Завтра відбудеться засідання колегії ОДА

Завтра, 26 травня 2009 року відбудеться засідання колегії обласної державної адміністрації, пише Провінційка

детальніше
13:32  У Рівному пройде конференція до Дня захисту дітей

26 травня 2009 року о 12.30 в приміщенні Рівненського Пласту за адресою: м Рівне, вул. С. Петлюри, 1 Народний Дім, 2 поверх відбудеться прес-конференція, з нагоди проведення в місті Рівному 31 травня 2009 року «Дня захисту дітей», пише Провінційка. Участь в прес-конференції візьмуть:

детальніше
13:03  Водії ігнорують міліцію

Кожен п’ятий водій Рівного не зупиняється на вимогу працівника міліції. Це підтвердили результати акції, яку провели правоохоронці Рівного спільно з працівниками ДАІ, пише Рівне Вечірнє.

детальніше
10:38  Програма з лікування ішемічної хвороби серця планується у Рівному

Розробити та профінансувати обласну програму лікування ішемічної хвороби серця запропонував сьогодні, 25 травня, на засіданні постійної комісії Рівненської облради з питань охорони здоров‘я, материнства та дитинства депутат обласної ради, лікар кардіологічного відділення центральної міської лікарні Рівного Ігор Кривко. Про це повідомив ЗІК.

детальніше
10:36  У Рівному перевірятимуть гральний бізнес

Спеціальну робочу групу для проведення перевірок гральних закладів створено у Рівному за розпорядженням міського голови. Очолив її заступник міського голови Сергій Васильчук.

детальніше
10:34  Піднялись тарифи на телекомунікаційні послуги

З 18 травня змінилися тарифи на телекомунікаційні послуги. Для абонентів без погодинної оплати місцевих розмов абонентська плата становить 27,02 грн. на місяць. Для абонентів з погодинною оплатою місцевих розмов розмір абонентної плати, включаючи ПДВ, буде 19,73 грн. на місяць, до якої включається 200 нетарифікованих хвилин, а вартість кожної наступної хвилини після 200-ї становитиме 5,4 коп. Абонентна плата, що включає 400 нетарифікованих хвилин, становитиме 28,37 грн. на місяць; вартість хвилини понад ліміт — 4,32 коп; абонентна плата, що включає 500 нетарифікованих хвилин, становитиме 31,73 грн. на місяць; вартість хвилини понад ліміт —3,96 коп.; абонентна плата, що включає 600 нетарифікованих хвилин, — 34,13 грн. на місяць; вартість хвилини понад ліміт — 3,6 коп. Для пільгових категорій споживачів всі існуючі пільги збережені. Збільшилась також абонплата для підприємств та організацій.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Rivne.com.ua є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.