This version of the page http://www.k-media.com.ua/news/pub/48.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-12. The original page over time could change.
Нові можливості Вашої реклами - BOOMBOX :: :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція
Капітал-Медіа
 
Про нас Наші послуги Наші роботи Фотогалерея Контактна інформація

Нові можливості Вашої реклами - BOOMBOX

”BOOMBOX” – це музичний автомат, на якому, відпочиваючи з друзями у барі, кафе чи ресторані можна прослухати улюблені мелодії. Наші музичні автомати „BOOMBOX” знаходяться у близько 40 найпопулярніших барах, кафе, ресторанах Львова та передмістя, а також в Янові, Дрогобичі та Бориславі.

Рекламно-продюсерська агенція „Капітал-Медіа” пропонує розмістити Вашу рекламу на музичних автоматах ”BOOMBOX”. Це можуть бути заставка-слайд, слайд-шоу, аудіоролик.

    Розміщення реклами на наших музичних автоматах є ефективним та привабливим для рекламодавців, тому що:

  • охоплює широку за віком та іншими якісними характеристиками цільову аудиторію;
  • на відміну від інших публічних місць, наші відвідувачі – це, по-перше, покупці барної продукції; по-друге, на час перебування у закладі, де встановлений ”BOOMBOX”, Ваша цільова група не підпадає під вплив інших видів реклами;
  • реклама на ”BOOMBOX”-ах не є такою нав’язливою, як на радіо, телебаченні, газетах, Інтернеті...
  • перебуваючи у барі, кафе, ресторані, людина мимоволі звертає увагу на те, що відбувається навколо, а, коли вибирає пісню, безпосередньо звертає увагу на екран і картинка (слайд-заставка, слайд-шоу) фіксується у підсвідомості. Важливо, що музичні автомати мають привабливий дизайн і хорошу якість зображення та звуку;
  • відносна статичність рекламного зображення не „грузить” і сприяє кращій запам’ятовуваності (на відміну від відео-ролика, де картинка постійно змінюється). Психологи стверджують, що інформація надійніше фіксується у правій півкулі мозку, якщо зображення є нерухомим від 5 до 15 сек. (ефект фотографії);
  • рекламні блоки завмовлені Вами у певні часові проміжки можуть бути ВИКЛЮЧНО з Вашою рекламою, що, знову ж таки, є складним і дорогим рішенням на радіо, ТБ, в друкованих ЗМІ, де ми спостерігаємо „братські могили” рекламодавців.

Це далеко не всі переваги нового рекламоносія ”BOOMBOX”.

І, нарешті, якщо підрахувати, яка кількість відвідувачів є користувачами ”BOOMBOX” протягом доби одночасно, напряму чи опосередковано, то цифра виявиться доволі перекониво вагомою. Але, без сумніву, найважливішими є якісні характеристики цільової аудиторії.

ЦІННИК (Price)

 

Рекламна інформація виводиться на 15 дюймовий экран музичного апарату.

Кожне рекламне зображення може тривати мінімум 10 сек., максимум – 30 сек. За нашими спостереженнями, оптимальна тривалість показу рекламного слайду чи слайд-фільму до 30 сек. Блоки містять в собі від 1 і більше слайдів. Слайд – це зображення (фотографічне або мальоване), яке містить рекламну інформацію та протягом певного часу демонструється на екрані музичного автомату.

З повагою та вірою у тривалу взаємовигідну та ефективну співпрацю – колектив РПА „Капітал-медіа”.


Адреса: 79041, м. Львів, вул. Окружна, 57 а, 3-й пов. Телефон/Факс: +38 (032) 242-21-48 E-mail: office@k-media.com.ua

Наші пратнери та друзі: