This version of the page http://www.silskivisti.kiev.ua/18313/Poshta.php?n=1423 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-10. The original page over time could change.
С╕льськ╕ В╕ст╕, Наша пошта
Арх╕в
Четвер,
12 березня 2009 року

╧ 27 (18313)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер

      У номер╕:Наша поштаСоняшник

Наша пошта

Редактор в╕дд╕лу лист╕в Андр╕й МЕЛЬНИЧУК

Верс╕я для друку          До списку статтей

Почуто голос селянина

На листи наших читач╕в в╕дпов╕дають:

Заступник начальника департаменту Державно╖ автомоб╕льно╖ ╕нспекц╕╖ МВС Укра╖ни О. Трохименко ≈ Ф. Ф. Панасенку ╕з м. Гадяча.

Ваше звернення до редакц╕╖ газети ╚С╕льськ╕ в╕ст╕╩ щодо строк╕в проведення державного техн╕чного огляду транспортних засоб╕в розглянуто. Зг╕дно з вимогами Порядку проведення державного техн╕чного огляду кол╕сних транспортних засоб╕в, затвердженого постановою Каб╕нету М╕н╕стр╕в Укра╖ни в╕д 9 липня 2008 р., перев╕рку техн╕чного стану транспортних засоб╕в зд╕йснюють суб▓╓кти господарювання, уповноважен╕ в установленому порядку на такий вид д╕яльност╕. Строки проведення державного техн╕чного огляду з 15 с╕чня по 15 грудня встановлено з метою створення належних умов для прийому громадян з питань проведення техогляду, недопущення черг, а також для забезпечення безперервно╖ господарсько╖ д╕яльност╕ вказаних суб▓╓кт╕в господарювання впродовж усього року. Таке р╕шення узгоджено з ус╕ма зац╕кавленими центральними органами влади.

Перший заступник начальника головного управл╕ння Держкомзему Укра╖ни у В╕нницьк╕й област╕ ╤. Пашкевич ≈ Т. Я. Плакс╕й ╕з с. Маньк╕вка Бершадського району.

Ваше звернення щодо затримки виготовлення правовстановлюючих документ╕в на земельну д╕лянку розглянуто. За результатом вжитих головним управл╕нням заход╕в щодо складання документ╕в, як╕ посв╕дчують право власност╕ на земельну д╕лянку, ╚ПП Черненко О. В.╩ розробило та надрукувало державний акт на право власност╕ на земельну д╕лянку. Для отримання зазначеного документа на руки Вам необх╕дно з▓явитись ╕з паспортом та ╕дентиф╕кац╕йним номером до Бершадського райв╕дд╕лу департаменту ╕нформац╕╖ та державно╖ ре╓страц╕╖ В╕нницько╖ рег╕онально╖ ф╕л╕╖ ДП ╚Центр державного земельного кадастру╩, розташованого в м. Бершадь.

Начальник в╕дд╕лу у справах с╕м▓╖ та молод╕ Полтавсько╖ облдержадм╕н╕страц╕╖ Н. Шкоденко ≈ В. О. Чубенку ╕з м. Полтави.

В╕дд╕л у справах с╕м▓╖ та молод╕ облдержадм╕н╕страц╕╖ розглянув Ваше звернення щодо надання ╕нформац╕╖ про п╕льги, передбачен╕ чинним законодавством для отримання безв╕дсотково╖ державно╖ позики на придбання житла молодими с╕м▓ями та сиротами. Пов╕домля╓мо, що, зг╕дно з положенням про порядок надання п╕льгових довготерм╕нових кредит╕в молодим с╕м▓ям та одиноким молодим громадянам на буд╕вництво (реконструкц╕ю) житла, затвердженим Каб╕нетом М╕н╕стр╕в Укра╖ни 29 червня 2001 року, право на отримання кредиту мають молод╕ с╕м▓╖ та одинок╕ молод╕ громадяни. Реал╕зац╕╓ю даного права займа╓ться Державний фонд сприяння молод╕жному житловому буд╕вництву. Для одержання детальн╕шо╖ ╕нформац╕╖ щодо реал╕зац╕╖ права на отримання кредиту на буд╕вництво (реконструкц╕ю) житла Вам рекомендовано звернутись до Полтавського рег╕онального управл╕ння Державного фонду сприяння молод╕жному житловому буд╕вництву, що розм╕щу╓ться за адресою: м. Кременчук, вул. Крас╕на, 3; тел. (267) 96-0-33, 96-0-34, або до консультанта в╕дпов╕дного в╕дд╕лення у м. Полтав╕, вул. Куйбишева, 14/16 (тел. 56-28-51).

В. о. голови правл╕ння ВАТ ╚Полтаваобленерго╩ В. Чернявський ≈ О. ╤. Брегед╕ ╕з с. Проноз╕вка Глобинського району.

За дорученням Полтавсько╖ обласно╖ державно╖ адм╕н╕страц╕╖ ВАТ ╚Полтаваобленерго╩ розглянуло Ваше звернення щодо техн╕чного стану опори л╕н╕╖ електропередач, розташовано╖ б╕ля Вашо╖ осел╕. 18 лютого цього року персоналом Глобинсько╖ ф╕л╕╖ вказану опору зам╕нено.

Верс╕я для друку          До списку статтей

Озов╕ться, друз╕!

У ДАЛЕКОМУ 1959-му в╕дбувся випуск зоотехн╕к╕в Олександр╕йського с╕льськогосподарського техн╕куму, що в К╕ровоградськ╕й област╕. П╕сля зак╕нчення навчання ми роз▓╖халися по господарствах Запор╕зько╖ й К╕ровоградсько╖ областей. Дуже хот╕лося б знати, як склалася доля мо╖х товариш╕в по навчанню. Моя адреса: Лузан (Пророк) Ганна Серафим╕вна, вул. Гагар╕на, 16, с. Давид╕вка, Яким╕вський р-н, Запор╕зька обл., 72550.

 

  • Вдячн╕сть

Летять до мене, мов голубки...

Ф. В. МОРОЗ.

с. Конельськ╕ Хутори Жашк╕вського району Черкасько╖ област╕.

Я ╤нвал╕д першо╖ групи. Майже 40 рок╕в прикута важкою хворобою до л╕жка. Знаю, що зараз ус╕м простим людям живеться нелегко. А таким, як я, ≈ просто нестерпно. Але я не сама з╕ сво╓ю б╕дою. Доля подарувала мен╕ дивовижних друз╕в. Це студенти Ки╖вського енергетичного коледжу на чол╕ з викладачем укра╖нсько╖ мови та л╕тератури В╕ктор╕╓ю Микола╖вною Литвин ≈ людиною з в╕дкритою душею й щирим, добрим серцем. Вона навча╓ сво╖х студент╕в не стояти осторонь чужо╖ б╕ди.

Мо╖ д╕тки (╕накше просто не можу ╖х ╕ називати) пишуть мен╕ листи й летять, мов голубки, до мо╓╖ хати. Студенти з╕ сво╖м викладачем уже протягом семи рок╕в обов▓язково раз на р╕к пров╕дують мене. ╤ завжди не з порожн╕ми руками. А дорога з Ки╓ва до села неблизька. Тому мо╖ друз╕ п╕дтримують мене ╕ морально, й матер╕ально. ╤ як же це тепло й щира п╕дтримка потр╕бн╕ людин╕, для яко╖ увесь св╕т замкнувся в одному в╕конечку! Тому через газету хочу висловити щире людське спасиб╕ ус╕м цим людям за ╖хн╓ ставлення до мене. Вклоняюсь ╖м доземно за ╖хн╓ добро. Це все, чим можу ╖м в╕ддячити. Нехай же це добро повернеться до них сторицею!