This version of the page http://radio.kiev.fm/actions/8147 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-10. The original page over time could change.
Радіо Київ ФМ
+38  044  454-00-34 Зворотній зв'язок
Онлайн-трансляція
Якість звуку 128 Kb/s
+32 C°Середа, 10
+31 +33 C°День
+24 +26 C°Вечір
Четвер, 11
+20 +22 C°Ніч
+25 +27 C°Ранок
+31 +33 C°День
+25 +27 C°Вечір
Новиниз 15:00 по 15:03
Київ ФМАкціїЗа що я люблю Київ?
Новини Києва
10 червня 2009 / 14:00
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку проходять в діапазоні 7,60-7,61 грн./дол.
10 червня 2009 / 14:00
У столиці розпочав роботу Київський міський центр захисту прав споживачів
10 червня 2009 / 13:30
З 12 по 23 червня перегін Дарниця-Київ-Московський закриють для курсування електричок
10 червня 2009 / 13:00
Через спеку у столиці стало частіше горіти сміття на відкритих територіях
10 червня 2009 / 13:00
8 раніше скоєних злочинів розкрили вчора столичні правоохоронці
10 червня 2009 / 12:00
З вересня школярі вивчатимуть історію України за новою програмою
10 червня 2009 / 12:00
У Голосієво безпритульні напали на сезонного робітника
Всі новини
За що я люблю Київ?
01 квітня 2008 - 01 вересня 2008

Київ - це не лише 1500-річна історія, всесвітньо відомі пам'ятки архітектури, фешенебельні ресторани та яскраві вітрини... Це, перш за все, люди, яких незалежно від роду діяльності та соціального статусу об'єднує любов до свого міста!


"ЗА ЩО ВИ ЛЮБИТЕ КИЇВ?", - із таким запитанням ми звернулись як до пересічних киян так і до відомих особистостей - зірок шоу-бізнесу та громадських діячів. У кожного з них є своя відповідь, що ґрунтується на власному відчутті нашого міста. 

Ми закликаємо представників політичних сил та громадських діячів міста взяти участь у проекті "За що я люблю Київ"! Все, що Вам потрібно зробити -  це відповісти на запитання: "За що Ви любите Київ?".

     Леонід Черновецький: «За тот социальный климат, который в нем есть, за открытость людей, за его давнюю и славную историю, за Печерскую Лавру, за Мариинский парк и за то, что Киев является одним из самых зелёных городов планеты».

Микола Катеринчук: «Я люблю Київ за киян, за ту історію, яку він дарує кожному з нас, я люблю Київ за його майбутнє, тому, що знаю, що в ньому будуть жити мої діти, я люблю Київ, за то, що в ньому не соромно жити».

     Ірена Кільчицька: «Я люблю Київ за те, що я в ньому народилась і  найщасливіші роки мого життя та дитинства пройшли в цьому місті».

     Михайло Поплавський: «Люблю Київ за те, що в ньому є богемний, зірковий Національний Інститут Культури та Мистецтв. І я маю честь його очолювати».

    Ольга Сумська: «Я люблю Київ за рідні схили Дніпра, за золотоверхні куполи, пронизливу атмосферу любові, яка окрилює і завжди надихає усіх нас, усіх киян. Київ неможливо не любити».

    Кузьма Скрябін: «Я люблю Київ за то, що в ньому зібралися найліпші, найдобріші люди на землі. Не буду говорити за його архітектуру, за його каштани і клумби. Київ - це найдобріші люди, самі теплі, самі душевні люди України - ось за що я люблю це місто і ніколи з нього не поїду».

      Світлана Лобода: «Люблю Киев за то, что в этом городе сбываются мои мечты, за то, что в нем я могу радоваться каждому прожитому дню и открывать для себя новые места».

    Іван Попович: «Скажу відверто. Я народився в Закарпатті, довгий час жив у Львові, але львівська погода мені не підходила. Київ, в першу чергу, я люблю за погоду. А решта, я Київ люблю за його каштани, за його красоту, за те, що Київ найзеленіше місто у світі».

    Денис Басс: «Я объездил почти целый мир, бывал в разных крупных столицах и пришел к выводу, что наш Киев - самый прекрасный, самый зеленый город в мире. Это город-парк».

     Олег Карамазов: «Испытываю к этому городу огромное чувство любви, нежности. Люблю Киев наверное за то, что здесь когда-то на этих холмах Андрей Первозванный ударил посохом и сказал: «Здесь будет великий город, новый город, новый Иерусалим»

  Сергій Притула: «Київ особливо люблю восени. Хтось каже золота Прага, для мене все ж Київ золотий. Осінь в Києві - це щось!»

   Антін Мухарський: «Я люблю свій Київ по-перше за те, що я тут народився. Це місто мене надихає, воно мене завжди повертає до життя. Коли мені погано, я просто іду в свої улюблені місця і Київ дає мені той позитив, ту енергетику, яка дозволяє мені жити».

   Юркеш: «Київ - місто якогось особливого внутрішнього спокою. Такого я не зустрічав ніде, ні в жодному місті. Якась така спокійна вічність. На жаль с кожним днем її все менше. І в загалі Київ - це краще місто на землі. Це знають усі».

   Віктор Бронюк: « На сьогоднішній день я проживаю в Вінниці, а Київ люблю за те, що тут так саме як у Вінниці  погані дороги. Це мені нагадує про моє рідне місто, звідки я родом. Це об'єднує і це гарно, що у нас така гарна Держава»

  Міка Ньютон: «Я люблю Киев потому, что здесь живут очень хорошие и приятные люди, которые идут по улице и улыбаются. Мне всегда приятно встречать добрых и улыбающихся людей. Не в одной стране я не встречала таких светлых людей»

   Лері Він: «Этот город интересен тем, что он совмещает в себе черты мегаполиса и курортного города. Люди позволяют себе улыбаться на улицах, общаться. Вот по этому я и люблю Киев»

  Андрій Кравчук: «Я люблю Киев за то, что он древний, настоящий, душевный, вдохновенный город, благодоря котрому я занимаюсь творчеством».

   Маша Фокіна: «Киев я люблю за то, что он уютный, компактный и комфортный».

   Гурт «Алібі»: «Киев мы любим за то, что он самый лучший самый родной. Потому что Киев просто не возможно не любить. Мы любим Киев во все времена года, но особенно нравится когда цветут каштаны, наверное за буйство красок, зелени, цветение и аромат».

    Віктор Павлік: «За що я люблю Київ? Та за те, що це найкрасивіше місто в світі»

    Гурт «SMS»: «Хотим признаться в любви нашему городу. Я обожаю Киев. Я здесь родилась. Я обожаю Киев, потому что здесь сбылась моя мечта. А я люблю Киев, потому что я его просто люблю».

     Віталій Козловський: «Обожнюю Київ за його атмосферу, обожнюю за Маріїнський парк, в якому я надзвичайно люблю гуляти, хоча на це буває дуже мало часу, Али коли є час я обов'язково цим користуюся і йду само в цей парк, дивлюся на київський простір, на Київ, на Дніпро - це прекрасно. Давайте надихатися  Києвом і любити його усі разом».

Також пропонуємо вам ознайомитись із архівом записів програми.