This version of the page http://edc.org.ua/?page_id=4&element_id=2956 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-10. The original page over time could change.
Новини » Петьовка: Країні потрібен чесний бюджет

Новина друкувати

2008-12-26 16:42:00

Петьовка: Країні потрібен чесний бюджет

«Підтримувати щось, написане на коліні, де не враховано інтереси простих українців, можуть лише ті, хто хоче за допомогою цього «творіння» якомога довше залишитися у владі. Нам потрібен бюджет як цілісна програма боротьби з економічною кризою, а не передвиборчий маніфест кандидата в президенти від БЮТ», - так коментує народний депутат Василь Петьовка позицію депутатів Єдиного Центру щодо непідтримки проекту бюджету 2009.

Політик зауважує: «Якщо прийняти бюджет на основі взятих зі стелі макропоказників, на які спирається уряд, Україна його не зможе виконати. Уже за півроку почнуть закінчуватись кошти, в тому числі – на зарплати бюджетникам та пенсії. Напевно, за планом опозиційного до українського народу прем'єра, через півроку її у владі вже не буде, тому вона й не переймається такою далекою для неї перспективною».
Народний депутат наголошує, що країні необхідний чесний бюджет. «Не потрібно, як і у році, що минає, малювати райдужні перспективи й обіцяти все виправити в процесі доопрацювання. Рік тому ми вже повірили уряду і в результаті отримали одну з найгірших економічних ситуацій у світі. Час бути чесними з власним народом», - підсумовує Василь Петьовка.
 

Останні новини

  • 2009/06/10

    Єдиний Центр вимагає держстандартів діяльності аквапарків

    Народні депутати України, члени Президії Єдиного Центру Василь Петьовка та Оксана Білозір направили до Прем’єр-міністра України депутатський запит про вжиття невідкладних заходів щодо розробки та затвердження державних стандартів, які регулюють будівництво та діяльність аквапарків.

  • 2009/06/05

    Єдиний Центр просить відновити постачанням води через Північно-Кримський канал

    Народний депутат, член президії Єдиного Центру Оксана Білозір подала депутатське звернення на ім‘я прем’єр-міністра України Ю.Тимошенко. У ньому вона просить втрутитися у ситуацію, що склалася з постачанням води через Північно-Кримський канал.

Газета "Єдиний Центр"

  • №33 - 06 червня 2009 р.
  • №32 - 29 травня 2009 р.
  • №31 - 23 травня 2009 р.