This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-10. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
ПРО РОБОТУ ТЕЛЕФОНУ ДОВІРИ


З метою оперативного реагування на найважливіші соціально-економічні проблеми в області, налагодження зв’язку між облдержадміністрацією і населенням області, відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права – на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” у Хмельницькій обласній державній адміністрації працює телефон довіри.
05 06 2009
Докладніше ...


Конкурс
Головне управління агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації оголошує конкурс серед суб’єктів сільськогосподарської дорадчої діяльності, що надаватимуть соціально спрямовані дорадчі послуги сільськогосподарським товаровиробникам і сільському населенню.
22 05 2009
Докладніше ...


 

Новини
У Хмельницькій обласній лікарні з’явилося нове дороговартісне обладнання
За допомогою якого можна як діагностувати, так лікувати всі судинні захворювання, захворювання головного мозку, серця, нирок, аорти та інших внутрішніх органів.
У відкритті нового рентген-операційного блоку, де знаходиться ангіограф, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Коліщак, голова обласної ради Іван Гладуняк, головний лікар обласної лікарні Аркадій Флаксемберг та інші.
10 06 2009
Докладніше ...


Одному з перших українських Державних центрів матері та дитини виповнився один рік
Хмельницький обласний центр матері та дитини і Хмельницький обласний соціальний гуртожиток святкують річницю з дня свого утворення.
Відкриття цих закладів відбулося у червні-липні 2008 року. Побачити, як минув рік для соціальних заклади були запрошені представники всеукраїнських та місцевих засобів масової інформації. Днями з цією метою центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Чорного Острова, саме там розташовуються заклади, було організовано прес-тур за участю заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Вавринчука.
10 06 2009
Докладніше ...


Нарада з питань розвитку конкурентного середовища
9 червня під головування першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Дерикота та за участю в.о. Голови АМКУ Олександра Мельниченка відбулась нарада з питань розвитку конкурентного середовища в області та дотримання суб’єктами господарювання антимонопольного законодавства.
Як наголосив М.Дерикот, різні напрями нашої роботи потребують більш тісної співпраці з обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, а особливо коли на розвиток економіки області почав позначатися вплив світової фінансової кризи.
09 06 2009
Докладніше ...


Телефонна лінія «Запитай у влади»
9 червня в обласній державній адміністрації відбулася пряма телефонна лінія «Запитай у влади». На питання дозвонювачів відповідав т.в.о. заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Купчишин Петро Іванович.
8 телефонних дзвінків з проблемних питань надійшло в студію селекторних нарад.
09 06 2009
Докладніше ...


Микола Вавринчук відвідав Красилівський агрегатний завод
Заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук відвідав одне із найбільших підприємств Красилівщини та ознайомився з виробництвом та продукцією, яку можна використовувати для низки соціальних об’єктів області.
09 06 2009
Докладніше ...


Народному Руху України – 20 років
Згідно Указу Президента, в Україні відзначатиметься двадцята річниця створення Народного Руху України за перебудову.
В обласному центрі урочистості відбулися у Хмельницькій школі мистецтв. На святковому зібрані були присутні члени НРУ, представники громадськості та посадовці міста та області. Від облдержадміністрації привітати присутніх завітав заступник голови Микола Вавринчук.
05 06 2009
Докладніше ...


Іван Гавчук привітав журналістів із професійним святом
Голова облдержадміністрації Іван Гавчук взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста та 50-річчя створення Хмельницької обласної організації Національної спілки журналістів України.
Урочистості відбулися в концертний залі обласної телерадіокомпанії “Поділля-Центр”, де Іван Карлович, разом із іншими керівниками області та міста привітав журналістів із професійним святом.
05 06 2009
Докладніше ...


З червня відбулось пленарне засідання 22 сесії Хмельницької обласної ради V скликання.
Його провів голова облради Іван Гладуняк. У роботі сесії взяв участь голова облдержадміністрації Іван Гавчук , а також запрошені голови районних рад, голови райдержадміністрацій, керівники відповідних управлінь ОДА та керівники правозахисних структур.
На розгляд присутніх були винесені такі питання:
04 06 2009
Докладніше ...


В Красилівській районні лікарні проводять капітальний ремонт приймального відділення
Днями заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук відвідав районну лікарню у Красилівському районі.
04 06 2009
Докладніше ...


Вибори до парламенту повинні відбуватися за відкритими списками
Саме таку думку можна було почути з вуст учасників круглого столу щодо внесення змін до Конституції України, який днями відбувся у конференц залі Хмельницького університету управління та права. Того дня за круглим столом зібралися представники політичних партій, громадських організацій, засобів масової інформації, науковці. Очолив засідання заступник голови обласної державної адміністрації, кандидат політичних наук Микола Вавринчук.
04 06 2009
Докладніше ...


Микола Вавринчук провів особистий прийом громадян
Заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук провів особистий прийом громадян. Серед питань, з якими зверталися мешканці області, були проблеми з отримання житла, виділення матеріальної допомоги та виділення гуманітарної допомоги багатодітній родині.
04 06 2009
Докладніше ...


«10 хвилин з губернатором»
Голова обласної державної адміністрації Іван Карлович Гавчук черговий раз дав інтерв’ю для телеканалу «Поділля-центр», яке буде транслюватися у вечірньому ефірі у передачі циклу «10 хвилин з губернатором».
Під час зустрічі із журналістом він прокоментував політичну ситуацію в країні та проект нової Конституції України, внесений Президентом.
На переконання І.Гавчука, потрібно чітко розмежувати повноваження
виконавської структури, щоб не було дуалізму влади на різних рівнях влади, чітко виписати всі повноваження. “І президентський проект конституції передбачає це”, - наголосив він.
03 06 2009
Докладніше ...


Чотири роки тому Україна, підписавши Болонську декларацію, долучилась до створення європейського простору вищої освіти
До 2010 року наша держава повинна гармонізувати свою систему вищої освіти із системами освіт країн-учасниць Болонського процесу, зокрема залишити лише ступені бакалавра, маґістра та доктора; зробити більш гнучким навчальний процес, коли студент має можливість самостійно обирати певні курси; впорядкувати навчальні дисципліни відповідно до європейських стандартів з метою видання студентові додатка до диплому європейського зразка, тощо. Про це на педагогічній раді загальноосвітньої школи №2, що у Красилові розповів заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук.
03 06 2009
Докладніше ...


Створення освітніх округів - перший крок до адміністративної реформи
На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук представникам місцевих засобів масової інформації під час виїзного прийому громадян у Красилівському районі.
03 06 2009
Докладніше ...


Володимир Кирилюк відповідав на телефонні дзвінки подолян
2 червня в облдержадміністрації відбулася пряма телефонна лінія «Запитай у влади». На питання дозвонювачів відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Кирилюк Володимир Борисович. Як завжди проблемних запитань було багато на різну тематику. Телефонні дзвінки були з різних куточків Хмельниччини.
02 06 2009
Докладніше ...


В Хмельницькій області відкрито перше штучне футбольне поле
Участь в урочистому відкритті оновленого стадіону взяли заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Коліщак, міський голова Сергій Мельник, генерал-майор міліції начальник УМВС у Хмельницькій області Володимир Гаврилюк та інші. Розділити із земляками радісну подію завітав колишній вихованець ДЮСШ №1, віце Чемпіон Європи, володар кубка УЄФА Богдан Шершун.

02 06 2009
Докладніше ...


Особистий прийом першим заступником голови облдержадміністрації М.Дерикотом
1 червня майже 50 осіб прийняв сьогодні на особистому прийомі перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот.
До нього зі своїми питаннями приїхали люди з різних куточків нашої області. Зокрема, Дунаєвець, Шепетівського та Красилівського районів, м. Хмельницького та ін.
01 06 2009
Докладніше ...


Гармонійний розвиток підростаючого покоління та захист материнства - національний пріоритет політики Глави держави
Гармонійний розвиток підростаючого покоління та захист материнства - національний пріоритет політики Глави держави.
01 06 2009
Докладніше ...


На головному майдані Хмельниччини розгорнулося справжнє дитяче містечко
В обласному центрі на майдані Незалежності розпочалося свято присвячене міжнародному Дню Захисту прав дітей «Барви дитинства».
Привітати дітлахів із 1 червня та їх батьків завітав заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук та начальник обласного управління освіти Наталя Жолобок.
01 06 2009
Докладніше ...


На Хмельниччині 80% дітей-сиріт мають живих батьків

У Міжнародний День захисту прав дітей заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Микола Вавринчук відкрив телемарафон на ХОДТРК «Поділля-центр».
Зокрема, під час прямого ефіру Микола Пророкович торкнувся теми соціального сирітства та тих шляхів в напрямку якої діє облдержадміністрація щодо вирішення цієї нагальної проблеми.
01 06 2009
Докладніше ...


Відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва
29 травня 2009 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Коліщака В.М. відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при облдержадміністрації за участю представників координаційних рад при виконкомах міських рад міст Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута, Старокостянтинів та Шепетівка.
Засідання відбулось з метою забезпечення умов, сприятливих для подальшого розвитку підприємництва, врегулювання проблемних питань здійснення підприємницької діяльності.
29 05 2009
Докладніше ...


Майже півтори тисячі випускників шкіл області будуть нагороджені золотими і срібними медалями

У школах Хмельниччини відгримів «останній дзвоник». В різних школах області в урочистій лінійці взяло участь і керівництво обласної державної адміністрації. Голова облдержадміністрації Іван Гавчук відвідав у Хмельницькому обласний ліцей для обдарованих дітей. Заступник голови адміністрації Володимир Кирилюк для того, щоб привітати школярів та випускників навчальних закладів завітав до Старокостянтинівського району. Заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук привітав із святом «Останнього дзвоника» учнів Хмельницької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату № 2, що у мікрорайоні Ракове.
29 05 2009
Докладніше ...


Розширене засідання колегії облдержадміністрації в обласному центрі цього разу не проводилося
Чергова колегія стала виїзною і відбулася у Теофіпольському районі. На засіданні голова обласної державної адміністрації Іван Гавчук зауважив, що подібне зібрання керівників районів та структурних підрозділів дозволяє на власні очі побачити життя та розвиток окремого регіону та перейняти корисний досвід.
29 05 2009
Докладніше ...


Брифінг голови облдержадміністрації Івана Гавчука
27 травня відбувся брифінг голови облдержадміністрації Івана Гавчука щодо президентського проекту Конституції України.
Він висловив думку, що в нашій державі обов’язково потрібно міняти систему влади.
“Реформа, або намагання здійснити реформу системи влади в кінці 2004 року, не принесли користі нашій державі. Вона не була продовжена, що викликало конфлікт у представницькій та виконавській системах влади”, - сказав Іван Карлович.
28 05 2009
Докладніше ...


Нарада з питань недопущення необґрунтованого підвищення цін на противірусні та дезінфікуючі засоби
27 травня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Коліщака відбулась нарада-семінар з питань недопущення необґрунтованого підвищення цін на противірусні та дезінфікуючі засоби і тест-системи для забезпечення умов запобігання виникненню серед населення області захворювання на свинячий грип (“грип А”).
28 05 2009
Докладніше ...


Прикордонна академія відзначає своє професійне свято

В Україні День прикордонника вже відзначають 17 років поспіль. Та його коріння сягає початку минулого століття. Кожного року двадцять восьмого травня традиційно проводяться урочистості, на яких збираються колишні та майбутні прикордонники. Останніх, ось вже більше десяти років готує Національній Академії державної прикордонної служби імені Б.Хмельницького. Цьогоріч, від імені облдержадміністрації, привітати прикордонників з їх професійним святом у вуз завітав заступник голови адміністрації з гуманітарних питань Микола Вавринчук.
27 05 2009
Докладніше ...


Проведено одноденний семінар-навчання з питань запобігання проявам корупції
27 травня 2009 року в Малому залі засідань обласної ради, Управлінням державної служби Головдержслужби в Хмельницькій області було проведено одноденний семінар-навчання з відповідальними працівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади з питань запобігання проявам корупції.
27 05 2009
Докладніше ...


Завершився вивіз боєприпасів з військової бази, яка знаходиться в 7 кілометрах від атомної станції

27 травня 2009 року завершився вивіз боєприпасів, що понад півстоліття зберігались на артилерійській базі боєприпасів , розташованої неподалік міста Славута Хмельницької області. У заході взяв участь голова Хмельницької обласної державної адміністрації Іван Гавчук, керівники військового відомства, місцевих органів влади, мешканці району.

27 05 2009
Докладніше ...


Що підвищить конкурентноздатності товарів і послуг Хмельницького регіону?

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Вавринчука відбулося засідання круглого столу «Роль і значення інтелектуальної власності в інноваційному розвитку економіки».
Круглий стіл відбувся при підтримці Хмельницької обласної державної адміністрація, Державного департаменту інтелектуальної власності, Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області
Хмельницького регіонального навчально-наукового центру та Державного інституту інтелектуальної власності.
27 05 2009
Докладніше ...


“Чернелівку” очікує друга черга
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот дав інтерв’ю журналісту “Урядового кур’єру”.
Розмова стосувалась будівництва другої черги водогону від с.Чернелівка Красилівського району до м.Хмельницького.
Як уже відомо 28 квітня 2009 року було підписано розпорядження Кабінету Міністрів України щодо затвердження робочого проекту будівництва цього об’єкту.
26 05 2009
Докладніше ...


Обласне свято «Шана таланту молоді нашій» професійно-технічних навчальних закладів області
Днями управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді за участю заступника голови ОДА Миколи Вавринчука було проведено свято «Шана таланту молоді нашій» професійно-технічних навчальних закладів області.
26 05 2009
Докладніше ...


На Хмельниччині вже затверджено мережу стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

В обласному центрі відбувся семінар-нарада щодо оздоровлення дітей влітку 2009 року за рахунок всі джерел фінансування під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Вавринчука. За словами Миколи Пророковича, в 2009 році заплановано оздоровити 95 тисяч дітей Хмельниччини. Це менше ніж минулого року.
26 05 2009
Докладніше ...


Незалежне оцінювання знань допомагає ефективно боротися з проявами корупції у вищій школі

Заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук провів першу пряму телефонну лінію «Запитай у влади» після своєї відпустки. Напевно, саме тому під час лінії на посадовця обрушився шквал телефонних дзвінків від мешканців Хмельниччини, а на саму зустріч із одним із керівників області прийшло чимало журналістів.
26 05 2009
Докладніше ...


Інвестиції зовнішньоекономічної діяльності Хмельницької області у січні–березні 2009р.
На тлі світової фінансово-економічної кризи потоки інвестицій мають тенденцію до скорочення. Зважаючи на процеси, що відбуваються в економіці України, пряме іноземне інвестування Хмельницької області виглядає таким чином.
Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку області на 1 квітня 2009р. становив 133,8 млн.доларів, що на 2,5% менше, ніж на початок року, або 99,7 дол.США в розрахунку на одну особу.
26 05 2009
Докладніше ...


Володимир Кирилюк провів прийом громадян у Деражнянському районі
У п’ятницю 22 травня 2009 року у приміщенні Деражнянської районної державній адміністрації відбувся виїзний прийом громадян, який провів заступник голови обласної державної адміністрації з питань агропромислового розвитку Володимир Кирилюк.
25 05 2009
Докладніше ...


Форум «Влада і бізнес - партнери»

Президент України Віктор Ющенко взяв участь у черговому форумі «Влада і бізнес - партнери» .

Також у форумі взяли участь підприємці, керівники органів місцевого самоврядування, представники виконавчої центральної та місцевої влади.
25 05 2009
Докладніше ...


На обліку служб у справах дітей Хмельницької області перебуває 2425 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування
При цьому, в регіоні продовжується робота з розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Так у 2009 році, не дивлячись на економічні негаразди, було створено шість нових сімей, в яких влаштовано 9 дітей вказаної категорії та чотири дитини було влаштовано у раніше створені дитячі будинки сімейного типу.
25 05 2009
Докладніше ...


Управлінням Головного управління державної служби в Хмельницькій області було проведено пряму телефонну лінію на тему „Суспільство проти корупції”
25 травня 2009 року з 11-ї до 12-ї години, Управлінням Головного управління державної служби в Хмельницькій області було проведено пряму телефонну лінію на тему „Суспільство проти корупції”. Послугами лінії скористалися сім громадян з шести районів та міст обласного підпорядкування нашої області.
25 05 2009
Докладніше ...


У 2009 році заплановано оздоровити 95 тисяч дітей Хмельниччини

Про це заявив заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук під час інтерв’ю ХОДТРК «Поділля-центр».
25 05 2009
Докладніше ...


Колегія Новоушицької районної державної адміністрації
21 травня цього року, заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України Віктор Міщишин прийняв участь у роботі засідання колегії Новоушицької районної державної адміністрації, що пройшла під головуванням голови Новоушицької районної державної адміністрації Антона Бугерка в залі засідань районної ради.
22 05 2009
Докладніше ...


Тримаємо на контролі виплату зарплати населенню
Заступник голови облдержадміністрації Віктор Коліщак провів засідання комісії щодо заборгованості із виплати заробітної плати та рівня заробітної плати у Кам’янець-Подільському та Славутському районах.
Як повідомлено на нараді, за попередніми даними, станом на 1 травня 2009 року сума заборгованої заробітної плати в області, порівняно до початку минулого місяця, зменшилась на 0,9 млн. грн. та становить 22,3 млн. грн., з яких по Кам’янець-Подільському району – 874,0 тис. грн. або 3,9% загальної суми боргу по області та по Славутському району – 1156,5 тис. грн. (п’яте місце по області) або 5,2 відсотка.
22 05 2009
Докладніше ...


Інвалідам – податкові пільги
22 травня відбулося засідання обласної регіональної комісії з питань діяльності підприємств та громадських організацій інвалідів. Головував на зібранні заступник голови ОДА Микола Вавринчук.
22 05 2009
Докладніше ...


М. Дерикот взяв участь у засіданні Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України
21 травня перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот взяв участь у засіданні регіонального відділення Асоціації міст України, яке пройшло у м.Красилові.
На зібранні були присутні міські та селищні голови населених пунктів Хмельниччини – члени АМУ.
22 05 2009
Докладніше ...


Привітання

Проскурівсько-Чернівецька операція Збірник документів і матеріалів

Проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України»

Пояснювальна записка до законопроекту

Порівняльна таблиця до законопроекту


Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ