This version of the page http://ukrprog.com/index.php?categoryID=46 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-06. The original page over time could change.
ІПІТ - UkrProg україномовне програмне забезпечення, аудіокниги, музика, CD, DVD поштою.
Пошук:  
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
Каталог
Кошик
(немає товарів)

Реєстрація
Логін:
Пароль:
Реєстрація | забули пароль?
 
Українська / Русский / English

Головна / Мультимедійні підручники / ІПІТ

Пошук товару в цій категорії

Назва:
Ціна: від до грн.
Мультимедійні програми "Інституту передових інформаційних технологій"

Сортувати по: назві (зрост | спад), ціні (зрост | спад), рейтингу (зрост | спад)

1   2   3   4   5   6   наст >> |  показати всі


подробиці...

Алгебра 10 клас ІПІТ

(голосів: 4)

Ціна: 39.00 грн.
Електронний навчально-методичний комплект «Алгебра 10 клас» - інтерактивний навчальний засіб, що використовує сучасні мультимедійні технології навчання. Він містить найповнішу інформацію по усім розділам курсу алгебри за Ю клас. Мета уроків, які входять до інтерактивного курсу «Алгебра 10 клас», - дати учням базові знання з курсу, що вивчається, допомогти їм засвоїти основні поняття, формули та теореми. Курс містить різноманітний ілюстративний матеріал. В уроках закладено принцип «від простого до складного». До кожної теми вводяться основні поняття та визначення, зручна система пошуку та підказок, що робить процес вивчення матеріалу цікавим та результативним. Теоретичний матеріал згруповано по урокам, які представлені в наглядній формі й доповнені компонентами, які необхідні кожному підручнику [словником, таблицями, біографіями видатних математиків тощо). Кожний урок та тема завершується серією тестів, по результатам яких можна зробити висновок про степінь засвоєння учнями навчального матеріалу. По завершенні теми проводиться віртуальна контрольна робота.
Займатися алгеброю, використовуючи даний інтерактивний засіб, можна самостійно або з вчителем чи з батьками. Диск рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

 


подробиці...

Алгебра 11 клас ІПІТ

(голосів: 3)

Ціна: 39.00 грн.
Електронний навчально-методичний комплект «Алгебра 11 клас» - інтерактивний навчальний засіб, що використовує сучасні мультимедійні технології навчання. Він містить найповнішу інформацію по усім розділам курсу алгебри за Ю клас. Мета уроків, які входять до інтерактивного курсу «Алгебра 11 клас», - дати учням базові знання з курсу, що вивчається, допомогти їм засвоїти основні поняття, формули та теореми. Курс містить різноманітний ілюстративний матеріал. В уроках закладено принцип «від простого до складного». До кожної теми вводяться основні поняття та визначення, зручна система пошуку та підказок, що робить процес вивчення матеріалу цікавим та результативним. Теоретичний матеріал згруповано по урокам, які представлені в наглядній формі й доповнені компонентами, які необхідні кожному підручнику [словником, таблицями, біографіями видатних математиків тощо). Кожний урок та тема завершується серією тестів, по результатам яких можна зробити висновок про степінь засвоєння учнями навчального матеріалу. По завершенні теми проводиться віртуальна контрольна робота.
Займатися алгеброю, використовуючи даний інтерактивний засіб, можна самостійно або з вчителем чи з батьками. Диск рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

 


подробиці...

Англійська мова для початківців ІПІТ

(голосів: 5)

Ціна: 39.00 грн.
Електронний навчально-методичний комплект «HAPPY ENGLISH» є дієвим засобом навчання англійської мови та загального розвитку дитини.
Цілісний підхід до навчання забезпечує розвиток компетенцій учня з говоріння, читання, письма, аудіювання. Мотивацією до вивчення мови є найсучасніша анімація пригод та більше ніж 150 вправ, поданих в ігровій формі. Всі вправи та завдання підібрані з урахуванням вікових та психологічних особливостей розвитку дитини раннього шкільного віку. Прийоми подачі навчального матеріалу стимулюють учня пройти весь курс і повернутись до вивченого матеріалу для його закріплення. Електронний навчально-метоличний комплект відповідає навчальній програмі з англійської мови. Електронний навчально-метоличний комплект створений для дітей молодшого шкільного та дошкільного віку. Диск рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

 


подробиці...

Безпека життєдіяльності 10 - 11 клас ІПІТ

Ціна: 39.00 грн.
Головна мета безпеки життєдіяльності - збереження життя і створення умов для існування людини. Жодна людина не може впродовж всього свого життя передбачити всі надзвичайні ситуації які її спіткають, найбільшу кількість небезпечних ситуацій провокує вона сама.
Основне призначення курсу полягає у формуванні в учнів необхідних складових індивідуальної захищеності людини (готовність адекватно діяти у випадку виникнення небезпеки, вміння і навички свідомого прийняття рішення), усвідомлення своїх прав та обов'язків відносно власного здоров'я, надання медичної допомоги, бачення цілісної картини небезпеки, яка йде з оточуючого середовища. Курс має яскраво визначену практичну направленість. Вивчаючи предмет учні повинні отримати уявлення про причини виникнення різних надзвичайних ситуацій, особливості їх перебігу та прояву; засвоїти алгоритм дій, які знижують ступень ризику для їх життя та здоров'я; отримати навички надання першої допомоги потерпілим.

 


подробиці...

Біологія 10 клас ІПІТ

(голосів: 4)

Ціна: 39.00 грн.
Програмно - методичний комплекс навчального призначення „Загальна біологія, 10 кл.” для загальноосвітніх навчальних закладів (надалі ПМК) в своєму складі містить:
- змістовну частину;
- конструктор уроків.

 


подробиці...

Біологія людини 8-9 клас Віртуальна лабораторія ІПІТ

(голосів: 6)

Ціна: 39.00 грн.
Головне меню містить: - структурований по темах матеріал, який розроблено відповідно до діючої навчальної програми; - кожна тема ПМК містить затверджену кількість наочного матеріалу (моделі, таблиці, лабораторні та практичні роботи) та забезпечено можливість перегляду наочного матеріалу з любої обраної користувачами демонстрації;

 


подробиці...

Географія 7 - 11 класи ІПІТ

(голосів: 6)

Ціна: 39.00 грн.
Під бібліотекою електронних наочностей «Географія» (7 - 11 класи) мається на увазі електронне видання, що включає:
- набір мультимедіа компонентів, що відображають географічні об'єкти, закономірності, процеси, явища;
- простий у використанні редактор, що дозволяє вчителю формувати набори необхідних наочних матеріалів;
- програму-оболонку (програвач).

 


подробиці...

Геометрія 10 клас ІПІТ

(голосів: 2)

Ціна: 39.00 грн.
Електронний навчально-методичний комплект «Геометрія 10 клас».
Містить найповнішу інформацію по усім розділам курсу геометрії за 10 клас. Мета уроків, які входять до інтерактивного курсу «Геометрія 10 клас», - дати учням базові знання з курсу, що вивчається, допомогти їм засвоїти основні поняття, формули та теореми, а також розвивати їх логічне мислення та просторову уяву. Курс містить різноманітний ілюстративний матеріал. Диск рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

 


подробиці...

Геометрія 11 клас ІПІТ

(голосів: 2)

Ціна: 39.00 грн.
Електронний навчально-методичний комплект «Геометрія 11 клас».
Містить найповнішу інформацію по усім розділам курсу геометрії за 11 клас. Мета уроків, які входять до інтерактивного курсу «Геометрія 11 клас», - дати учням базові знания з курсу, що вивчається, допомогти їм засвоїти основні поняття, формули та теореми, а також розвивати їх логічне мислення та просторову уяву. Курс містить різноманітний ілюстративний матеріал. Диск рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

 


подробиці...

Геометрія 7 - 9 класи ІПІТ

Ціна: 39.00 грн.
Педагогічний програмний засіб (ППЗ) "Бібліотека електронних наочностей "Геометрія 7 - 9 класи" створено згідно з чинною навчальною програмою з математики, затвердженою Міністерством освіти і науки України.
Основна мета ППЗ - активізувати пізнавальну діяльність учнів; посилити самостійність в опануванні знаниями, вміннями і навиками, мотивацію та інтерес до навчання геометрії і, тим самим, покращити навчальні досягнення учнів.

1   2   3   4   5   6   наст >> |  показати всі

Оплата


Голосування
Чи потрібно на сайті нові способи оплати?
1. Webmoney
2. imoney
3. Visa/Mastercard
4. Приват24
5. Не потрібно

Новини
09.04.2009
Повідомлення для користувачів сайту

07.04.2009
Додано нову продукцію:

25.03.2009
Додано нову продукцію

17.03.2009
Додано нову продукцію:

16.02.2009
Додано нову продукцію від "Нової школи"

Всі новини детально...

Друзі
  Дошка оголошень
  free.ukrprog.com.ua
  komplektuha.com.ua
  webPC.com.ua
  StickIT.com.ua
Головна   |   Реєстрація   |   Прайс-лист   |   Зворотній зв`язок   |   Про магазин   |   Як купити?   |   Часті питання   |   Обмін посиланнями
© 2006 - 2009 WWW.UKRPROG.COM