This version of the page http://www.sony.ua/article/id/1224000778506 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-06. The original page over time could change.
Cyber-shot T700 : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Журнал

Журнал

Cyber-shot™ T700

 

Під'єднуйтеся до Picture Motion Browser

Picture Motion Browser, що входить до комплекту Т700, – це легка у використанні програма для ПК, яка дозволяє Вам отримати максимум від власної цифрової колекції зображень.

Picture Motion Browser копіює всі фотографії та відеокліпи з T700 на жорсткий диск комп'ютера, де вони індексуються у зручних папках для перегляду, пошуку та огляду. На Вашому ПК вже зберігаються тисячі зображень та кліпів? Без проблем: Picture Motion Browser відсортує та проіндексує їх.

Після того, як усі зображення були перенесені з Cyber-shot™ на ПК, Picture Motion Browser може зберегти до40000 зображень на T700 – ідеальному для перегляду зображень на чистому та широкому 3,5-дюймовому сенсорному екрані.

Зберігати контроль легко навіть з більшими колекціями зображень. З одним натисненням Picture Motion Browser відображає всі фотографії, на яких містяться краєвиди, люди чи посмішки. Клацніть на обличчі, і Picture Motion Browser миттєво знайде всі інші фотографії та відео, на яких знято цю особу.

Клацніть на перегляді "Календар" та дивіться знімки і кліпи, відсортовані за днем, місяцем та роком. І це чудовий варіант відстеження особливих спогадів з вечірки, свята, весілля або іншої особливої події.

А якщо у Вас є GPS-пристрій, Ви зможете дізнатися, де саме у світі було знято ту чи іншу фотографію, завдяки чудовим онлайновим мапам Google.

Дізнатися більше про Picture Motion Browser

Діліться спогадами

З Picture Motion Browser дуже швидко та просто завантажувати фотографії та відеокліпи з ПК на популярні обмінні сайти. Файли зображень стискаються автоматично для прискорення передачі даних. ш

Якщо у Вас немає доступу до домашнього ПК, зручна утиліта PMB Portable у T700 допоможе завантажити фотографії з будь-якого під'єднаного ПК. Це ідеальний варіант, якщо Ви у відпустці та хочете показати всім улюблені фотографії і відеокліпи просто з Інтернет-кафе. Picture Motion Browser також дозволяє дуже просто надсилати фотографії та кліпи електронною поштою усього за декілька клацань мишею.

Ви можете переглядати цікаві та динамічні слайдшоу з музикою просто на сенсорному екрані фотоапарата, додаючи неймовірні спецефекти та підбираючи особливу звукову доріжку для додаткових вражень. Все ще бажаєте більше зображення? Просто під'єднайте T700 до телевізора та наповніть кімнату фотографіями і відеокліпами.

Picture Motion Browser також дозволяє записувати фотографії та відеокліпи на компакт-диски чи DVD-диски. І це чудово для збереження в архіві цінних фотографій або представлення їх друзям та родині.

Переглянути інформацію про T700

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності