This version of the page http://www.sony.ua/article/id/1222694813136 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-06. The original page over time could change.
Телевізор BRAVIA X4500 : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Журнал

Журнал

Вершина дизайну і технологій

Нова серія BRAVIA X4500 переносить перегляд на вищий рівень

Прекрасні чисті зображення настільки реальні, ніби Ви бачите це насправді. Новий РК-телевізор BRAVIA X4500 розроблений для відображення речей, справді цього вартих, як увімкнений, так і вимкнений.

 

Нове вікно бачення

Кришталево чисто

З останніми технологіями від Sony новий телевізор серії BRAVIA X4500 вражає яскравими кольорами та деталями.

З можливістю надання зображень 1080p HD, цей телевізор подібний до кінотеатру. Зображення настільки реальні, неначе Ви дивитесь у вікно. А на екрані розміром від 40 до 55 дюймів вони навіть можуть бути більшими, ніж реальні.

Гладкість скла

Що б Ви не дивились, технологія Motionflow Pro 100 Гц робить будь-яку швидку сцену гладенькою, наче скло.

Вона знижує розмитість за рахунок збільшення частоти кадрів та акуратного створення додаткових кадрів між існуючими, передбачаючи рух в усіх напрямках. Також ми додали "фонове миготіння", щоб нейтралізувати будь-яке мерехтіння у високошвидкісних зображеннях.

Надаючи Вам найширший діапазон кольорів, моделі 46 та 55X4500 роблять темні відтінки темнішими за нічне небо завдяки технології динамічного діодного підсвічування RGB (червоний, зелений, синій). Це забезпечує приголомшливий динамічний коефіцієнт контрастності — більше, ніж 1000000:1.

Динамічне діодне підсвічування RGB реагує на те, що відбувається на екрані, дозволяючи підсвічуванню вимикатися у темних областях зображення. Результат — чисті, дійсно чорні відтінки, які дають Вам більш деталізоване зображення, а також телевізор, що споживає менше енергії.

Побачте більше

Під'єднуйтеся

Підключення BRAVIA до навколишніх технологій дуже просте. З DLNA (Digital Living Network Alliance) Ви можете передавати мультимедійні дані з інших підключених до мережі пристроїв, наприклад, з Вашого ноутбука VAIO або іншого персонального комп'ютера.

Перетворіть свій телевізор на галерею, переглядаючи свої улюблені фото з комп'ютера в чітких ідеальних деталях у форматі високої чіткості High Definition. Або вмикайте список улюблених композицій, збережений на своєму ноутбуці.

Розроблено для перегляду

Бажаєте побачити дещо надзвичайне? Вам навіть не треба вмикати свій телевізор BRAVIA. X4500 має унікальний надтонкий повітряний дизайн, що чудово доповнює будь-яке житло.

Особливої вишуканості модному вигляду та персональному налаштуванню надають додаткові чорні або червоні решітки динаміків на вибір.

Отже, дивитесь Ви найновіший блокбастер, чи поринаєте у наповнену динамічними сценами гру PLAYSTATION®3, чи телевізор взагалі вимкнений, - все одно серія X4500 залишається вартою того, щоб на неї дивитись.


Дізнайтеся більше про серію BRAVIA X4500:

52 дюйми (132 см)
46 дюймів (117 см)
40 дюймів (102 см)

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності