This version of the page http://www.sony.ua/pressrelease/id/1172517886448 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Безмежна досконалість : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Прес-центр

Прес-центр

  • Головна сторінка
 

Пошук серед прес-релізів

Безмежна досконалість

Нова серія цифрових фотопринтерів Sony з найвищою якістю друку

27/2/2007

 

  • Фотопринтери DPP-FP90, DPP-FP70 і PP-FP60 використовують технологію друку методом сублімації барвника
  • Великий 3,6-дюймовий дисплей зі змінним кутом нахилу (тільки в моделі DPP-FP90)
  • Процесор BIONZ забезпечує мінімальний час друку фотографій з високою роздільною здатністю.
  • Система Face Detection, боротьба з «ефектом червоних очей» і невдалим фокусуванням, функція фонового підсвічування/контрастності
  • Технологія TruFast забезпечує друк фотознімка 10х15 см за 45 секунд

 

DPP-FP70

 

27 лютого 2007 р. Тепер друкувати чудові фотографії професійної якості удома значно легше й швидше ніж раніше. Поліпшений дизайн, висока якість друку й швидка, надійна робота виводять останню серію цифрових фотопринтерів Sony на новий рівень.

Три нових фотопринтери поєднують у собі дивну якість зображення й максимально швидкий друк із чудовим компактним дизайном, що ідеально підійде до будь-якого інтер'єру як удома, так і в офісі.

Нова серія представлена двома абсолютно новими моделями - DPP-FP90 і DPP-FP70 - які використовують найсучасніші технології обробки зображення й друку, створені компанією Sony, для досягнення чудового результату. Ці моделі доповнює фотопринтер DPP-FP60 із дводюймовим рідкокристалічним дисплеєм. Ця доступна за ціною модель фотопринтера надійде у продаж у комплекті з Bluetooth-адаптером DPPA-BT1 (модель DPP-FP60BT), що дозволяє здійснювати бездротовий друк безпосередньо з мобільного телефону, портативного комп'ютера та інших пристроїв, що підтримують Bluetooth-технологію. Всі нові принтери сумісні з Bluetooth-адаптером DPPA-BT1, що продається окремо як додатковий аксесуар.

«Старша» у лінійці модель цієї серії відрізняється від інших фотопринтерів своїм величезним екраном (3,6 дюйми) з регульованим кутом нахилу для зручного використання. Цей великий дисплей використовує технологію Clear Photo LCD, що забезпечує неймовірно природне висококонтрастне зображення з неперевершеним рівнем деталізації та має роздільну здатність 230000 пікселів. Фотопринтер DPP-FP70 обладнаний 2,5-дюймовим РК-дисплеєм з фіксованим кутом огляду.

 

DPP-FP60

 

Незважаючи на різницю в розмірі дисплеїв, ці принтери використовують сучасні технології Sony, які перетворюють домашній фотодрук у більш швидкий, універсальний і творчий процес. Моделі DPP-FP90 і DPP-FP70 обладнані потужним цифровим процесором обробки зображення Sony Bionz, що раніше використовувався тільки в цифровому дзеркальному фотоапараті α100. Цей процесор забезпечує обробку файлів для друку з високою роздільною здатністю до 48 мегапікселів і має значно більш високу швидкість обробки даних, ніж попередні процесори.

Процесор Bionz здійснює інтелектуальне регулювання параметрів для одержання найкращого результату, зберігаючи при цьому незмінну швидкість друку. Новітня технологія Auto Fine Print 4 автоматично корегує баланс білого, яскравість, відтінки, контрастність, градацію тонів і різкість перед початком друку, що сприяє створенню природної текстури й кольорів. Для одержання більш природного зображення обидва принтери можуть обробляти додаткову інформацію, що зберігається у файлі разом із самим кадром, зробленим за допомогою цифрового фотоапарата Cyber-shot або дзеркального фотоапарата DSLR-A100.

Процесор BIONZ дозволяє відновлювати невдалі знімки й зберігати їх без використання комп'ютера, програмного забезпечення для редагування зображень або спеціальних знань. Після натискання рожевої кнопки Auto Touch-up принтери FP90 і FP70 автоматично виявляють і виправляють різні дефекти зображення, такі як ефект «червоних очей», а також оптимізують динамічний діапазон з метою компенсації погано експонованих знімків або проблемних знімків з фоновим освітленням. Обидва принтери можуть навіть виправляти хибне фокусування, що також є причиною зіпсованих фотографій.

Моделі FP90 і FP70 використовують технологію Face Detection, завдяки якій обличчя на фотографіях виглядають ідеально експонованими й природними. Процесор Bionz автоматично виявляє обличчя в кадрі й робить відповідне регулювання контрастності й інтенсивності кольору.

 

Висока якість друку доповнюється її високою швидкістю. Висока роздільна здатність зображення, одержана завдяки використанню новітніх цифрових фотоапаратів означає збільшення розмірів файлів і часу їхнього друку. Однак технологія Sony TruFast дозволяє здійснювати друк фотографій розміром з поштову листівку (10х15 см) усього за 45 секунд (DPP-FP60 - 63 сек).

Зображення перед початком друку можна збільшувати, зменшувати, вирізати, переміщувати й обертати, контролювати яскравість і баланс кольорів. Передбачено цілий ряд спеціальних ефектів, серед яких «чорно-білий», «сепія +», «риб'яче око» і світлофільтри. Для більшої зручності принтери мають кілька додаткових функцій - індекс, календар, фото на документи, а також новий режим Superimpose для створення оригінальних вітальних листівок і запрошень, що містять ваші власні повідомлення й картинки.

Фотопринтери FP90 і FP70 мають вбудовану ручку для перенесення й випускаються у двох варіантах кольору: білому і чорному. Для максимальної сумісності із сучасними цифровими камерами передбачені роз’єми для підключення різних змінних носіїв і для карт пам'яті MemoryStick, SD і CF.

Обидва принтери підтримують технологію PictBridge™, що забезпечує безпосередній друк з будь-якого сумісного цифрового фотоапарата завдяки стандартному USB-з'єднанню. Прямий друк можливий також з USB-носія із флеш-пам'яттю або з жорсткого диска, приєднаного через USB.

У комплект фотопринтерів входять наступні аксесуари: лоток для паперу, адаптер мережі змінного струму, картридж/папір для чистки, компакт-диск із програмним забезпеченням (драйвер для принтера, програма Picture Motion Browser).

Фотопринтери DPP-FP90, DPP-FP70, DPP-FP60 і DPP-FP60BT надійдуть у продаж в європейських країнах у травні 2007 року.

 
  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності