This version of the page http://www.sony.ua/article/id/1208433892787 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
BRAVIA E4000 з режимом Picture Frame : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Журнал

Журнал

Нові BRAVIA – справжні шедеври

Створіть власну галерею разом із телевізором BRAVIA серії E4000

Найновіший рідкокристалічний телевізор BRAVIA серії E4000 буде прикрасою кімнати, наче витвір сучасного мистецтва. Навіть якщо він вимкнений.

 

Нові можливості для творчості

Приваблива фоторамка

Як вражаючий витвір мистецтва, телевізор серії E4000 з режимом Picture Frame без жодних перешкод може експонуватися у будь-якій галереї мистецтв.

Він привабливо виглядає на стіні або на столі, і є абсолютно не схожим на традиційні прямокутні чорні телевізори.

Завдяки нашій новій розробці, лінійний дизайн із чіткими, витонченими лініями - це стильне доповнення до будь-якого інтер'єру.

Виберіть колір

Щоб легко пасувати до будь-якого інтер'єру, телевізори постачаються з рамами чотирьох кольорів: темно-синього, алюмінієвого, матово-білого та темно-коричневого.

Розміри екранів: 26 дюймів (66 см), 32 дюйма (81 см) і 40 дюймів (102 см).

Усі телевізори можна монтувати на стіну - більші телевізори постачаються з настільними підставками, а менші телевізори можуть стояти самостійно.

Неперевершені зображення

Додайте своїй кімнаті нової енергії

Не дивлячись телевізор, за допомогою режиму Picture Frame можна відображати на екрані встановлені зображення (від сучасних творів до Ван Гога*) або ж демонструвати власні фото через сумісний USB-пристрій, під'єднаний до гнізда на бічній панелі.

Зображення якості HD відображаються в насичених, теплих кольорах та з досконалими деталями. Режим Picture Frame зменшує яскравість, щоб улюблені зображення нагадували справжнє полотно.

Ці телевізори також заощаджують енергію. Використовуючи режим Picture Frame телевізор споживає на 35 відсотків менше енергії, ніж звичайний телевізор**. Можна встановити таймер, щоб перемкнути телевізор у режим очікування, якщо Ви забудете його вимкнути.



Якість Sony як стандарт

32 і 40-дюймові моделі мають розподільчу здатність Full HD 1080p, що дозволяє переглядати звичайні програми, а також фільми на дисках DVD і Blu-ray Disc™.

Під'єднайте консоль PLAYSTATION®3, щоб насолоджуватися ігровим дозвіллям найвищої якості, або відтворюйте відеоматеріал у форматі HD, знятий за допомогою відеокамери Handycam®.

Наш унікальний пульт дистанційного керування з системою BRAVIA Sync є стандартним для лінійки телевізорів серії E4000, що дозволяє керувати всією системою домашнього дозвілля одним натисненням кнопки. Можна навіть перейти у меню інших сумісних пристроїв, наприклад відеокамер Handycam®.

Більше того, нові моделі обладнано 3 входами HDMI™, завдяки чому набагато легше насолоджуватися фільмами High Definition, комп'ютерними іграми та музикою.

Отже, серія телевізорів E4000 - це шедевр. Ці телевізори чудово виглядають на фоні як витворів мистецтва, так і декоративних подушок; вони зачаровують своїм стриманим і витонченим виглядом.

Дізнайтеся більше про BRAVIA серії E4000.
Виберіть потрібний колір і розмір екрана:


темно-синій - 40 дюймів (102 см), 32 дюйма (81 см), 26 дюймів (66 см)
алюмінієвий - 40 дюймів (102 см), 32 дюйма (81 см), 26 дюймів (66 см)
матово-білий - 40 дюймів (102 см), 32 дюйма (81 см), 26 дюймів (66 см)
темно-коричневий - 40 дюймів (102 см), 32 дюйма (81 см), 26 дюймів (66 см)

* "Пшеничне поле і кипариси", Вінсент Ван Гог
Національна галерея, Великобританія/ Бібліотека мистецтв Бріджмена
** У режимі яскравих кольорів

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності