This version of the page http://www.sony.ua/pressrelease/id/1204803084878 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Два нових доповнення до фотоапаратів Cyber-shot : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Прес-центр

Прес-центр

  • Головна сторінка
 

Пошук серед прес-релізів

Два нових елегантних доповнення до сімейства фотоапаратів Cyber-shot серії S: тепер з функцією розпізнавання облич

23/1/2008

 

  • Ефективна роздільна здатність 8,1 мегапікселя (S780) / 7,2 мегапікселя (S750)
  • Функція розпізнавання облич Face Detection корегує експозицію й фокусування, щоб зробити портрети більш чіткими
  • Великий 2,5-дюймовий РК-екран із широким кутом огляду
  • Висока чутливість ISO 1250 для зменшення впливу тремтіння фотокамери
  • Зум-об'єктив з 3-разовим оптичним збільшенням
  • Новий елегантний дизайн, плаский і легкий корпус, а також іонно-літієвий акумулятор

 

Cyber-shot S780

 

Київ, 23 січня 2008 р. - Нова серія S фотокамер Cyber-shot доповнена двома новими моделями, які забезпечують відмінну якість знімків і обладнані інтелектуальними функціями.


Привабливі за ціною, нові пласкі та елегантні фотокамери Cyber-shot S780 і S750 надають будь-якому користувачеві можливість робити приголомшливі знімки.


Завдяки високоякісному об'єктиву Sony з 3-разовим оптичним збільшенням і високою ефективною роздільною здатністю 8,1 мегапікселя, модель вищого рівня Cyber-shot S780 створює відмінно деталізоване зображення, що зберігає приголомшливий вигляд після друку розміром до A3. Навіть при більш помірній ціні модель Cyber-shot S750 пропонує ефективну роздільну здатність 7,2 мегапікселя.


Уперше в серії S обидві нові моделі обладнані функцією розпізнавання облич Face Detection. Ця потужна технологія, розроблена Sony, здатна розпізнавати й аналізувати до трьох осіб у кадрі, коректуючи фокусування й витримку для одержання чітких, відмінно експонованих портретів друзів і близьких.


У цих моделях Cyber-shot, вперше для серії S, замість стандартних лужних батарейок використовуються літієво-іонні акумулятори Sony високої ємності. Це дозволяє зробити фотокамеру більш тонкою та легкою, аніж попередні моделі серії S. Крім того, пласкі акумулятори займають менше місця в порівнянні зі звичайними батарейками, коли Вам доводиться носити із собою запасні акумулятори в кишені або в сумці. Це дуже зручно, коли Ви перебуваєте далеко від дому й бажаєте бути впевненими у тривалій зйомці.

 

Фотокамери Cyber-shot S780 і S750 дозволяють робити чіткі, відмінно сфокусовані фотографії без спалаху, коли Ви знімаєте при слабкому освітленні або в похмурий день. Вибираючи за допомогою зручного поворотного перемикача режим високої чутливості High Sensitivity, Ви підвищуєте чутливість до рівня ISO 1250. Це дозволяє вести зйомку з довшою витримкою, щоб знизити ризик тремтіння фотокамери, навіть якщо об'єкт рухається.


Новий багатоточковий режим автофокусування гарантує різке, точно сфокусоване зображення об'єктів, навіть коли об'єкт рухається або перебуває не в центрі кадру.


Знімок і параметри фотокамери можна легко переглядати на великому 2,5-дюймовому РК-екрані з високою роздільною здатністю. Завдяки широкому куту огляду дисплея, зображення на екрані добре видно всім, хто перебуває поруч із Вами. Одним натисканням кнопки вмикається режим відтворення, у якому можна легко й швидко переглядати фотографії під час зйомки. Є також режим виводу на екран гістограми, що відображає в графічній формі розподіл яскравості зображення - це зручно, коли Ви хочете точно відрегулювати експозицію для одержання найкращого результату.

 

Ті, хто тільки починає користуватися цифровою фотокамерою, оцінять зручне відображення на дисплеї індикаторів спалаху, автотаймера та режиму «макро». Передбачені також екранні підказки, які допоможуть Вам обрати правильні параметри для зйомки за різноманітних умов і в кожному з режимів зйомки.


Обидві фотокамери можуть навіть підказати, який мінімальний розмір фотографії варто обрати, зважаючи на майбутній формат друку та обсяг вільної пам'яті.


Фотокамери Cyber-shot S750 і S780 надійдуть у продаж в Україні в квітні 2008 року.

 
  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності