This version of the page http://www.sony.ua/article/id/1223479028583 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Picture Motion Browser : Sony

Україна

My Sony

My Sony:

 
My Sony

My Sony:

 
  • Головна сторінка
    •  >  Журнал

Журнал

Керуйте спогадами з Picture Motion

 

З часом Ваша колекція зростатиме і знайти якийсь особливий момент у сотнях чи тисячах файлів на жорсткому диску Вашого комп'ютера буде все важче.

Де фотографії з дня народження? Де весільні фотографії? Та куди поділося це відео з відпустки у Новій Зеландії?

Picture Motion Browser – це проста у користуванні програма для ПК, яка полегшує складну роботу з сортування навіть найбільшої колекції медіа-файлів. Відразу після встановлення вона індексує всі цифрові фотознімки та відео, які зберігаються на Вашій камері Cyber-shot та жорсткому диску комп'ютера.

Легкий та швидкий пошук

Перегляд в режимі "Календар" сортує всі фото та кліпи за датою: це непоганий спосіб пригадати, що саме Ви робили якогось певного дня. Інший варіант - переглядати папки, спеціально відмічені позначками на зразок "весілля" або "Різдво у Новій Зеландії".

Знайти якусь особисту згадку ще ніколи не було так просто. Picture Motion Browser автоматично відстежує зображення та кліпи з позначкою "Улюблене". Ви також можете шукати фотографії чи відео за мітками на зразок "Родина" або "Подорож".

Клацніть на зображенні, де є чиєсь обличчя, та натисніть "Пошук обличчя". Picture Motion Browser знайде всі інші фото або кліпи, на яких присутня ця особа. Крім того, можна також шукати краєвиди, групи людей чи посмішки.

А якщо у Вас є GPS-пристрій від Sony, можна навіть побачити Ваші фото та відео просто на онлайнових мапах Google.

Діліться спогадами

Бажаєте поділитися улюбленими моментами з друзями та родиною? Picture Motion Browser дозволяє записувати зображення на диск, або відправляти фотографії чи відео електронною поштою усього за декілька клацань мишею. Файли автоматично стискаються перед відправкою, щоб зменшити розмір електронного листа. Також дуже просто вивантажувати фотографії та відеокліпи на популярні сайти у мережі.

Не приховуйте Вашу колекцію цифрових фото та відео. Отримайте насолоду від спільного перегляду з Picture Motion Browser.

Оновити Picture Motion Browser до останньої версії

Знайти PMB на камері Cyber-shot™ T700

  • Про Sony
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Карта сайту
  • Вакансії в Sony
 
© 2002 - 2009 Sony- Правила та умови користування веб-сайтом   |   Гарантія конфіденційності