This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=78 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-05. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Про нас/Хто ми

Хто ми


    Група компаній «ФОКСТРОТ» — одна з найбільших комерційних структур України, що стабільно працює в економічному просторі країни й активно впливає на розвиток громадянського суспільства в державі.

    Група компаній «ФОКСТРОТ» — це розгалужена по всій Україні мережа сучасних магазинів та центрів сервісного обслуговування, де працює близько 9 тисяч чоловік.

    ГК «ФОКСТРОТ» представлена торговельними мережами: «Фокстрот. Техніка для дому», «Фокстрот. Цифрова техніка», «FoxMart», «Техношара», «Секунда» та «Montres». Оптимальна система управління, потужний інвестиційний ресурс, ефективна координація та кооперація дій, проведення спільних маркетингових заходів забезпечують високий авторитет торгової марки та стабільний розвиток холдингу. Як результат — довіра найвідоміших світових корпорацій, міцні партнерські стосунки з діловими колами в усіх регіонах України.

З 2008 року до складу Групи «ФОКСТРОТ» входить компанія DEPOT Development Group, яка займається управлінням нерухомістю. У цьому ж році задекларовано створення управляючої компанії Групи "ФОКСТРОТ" з метою підвищення ефективності інвестицій в бізнес-проекти Групи "ФОКСТРОТ" і надання ним сервісних послуг.
 

Склад ГК «ФОКСТРОТ»
Суспільне визнання ГК «ФОКСТРОТ»:
 
 







29.05.2009
Співзасновники Групи «ФОКСТРОТ» — в рейтингу «Фокуса»
Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев увійшли до числа 100 найвпливовіших киян за версією журналу «Фокус», зайнявши відповідно 96 і 97 місце
21.05.2009
Партнер «Весни...»
Управляюча компанія Групи «ФОКСТРОТ» стала партнером VII Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах»
16.05.2009
Курс на інтелект і швидкість
Компанія «Мікроприбор» взяла участь в 13 Європейській конференції дистриб'юторів годинникової продукції CASIO



© 2007 Група компаній «ФОКСТРОТ»
© 2007 Розробка "N3"
Дизайн студії Webkomora
Новини Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції