This version of the page http://www.okeanelzy.com/ua/legal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-04. The original page over time could change.
Правова информація






www.okeanelzy.com
Правова інформація

Веб-сайт www.okeanelzy.com редагується і оновлюється командою О.Е., а також відповідальними за це компаніями-партнерами. Використовуючи даний Сайт, ви автоматично погоджуєтеся з положеннями і умовами, перерахованими в даному документі. Якщо ви не згодні з Положеннями про використання, будь ласка, не використовуйте Сайт.

Положення про використання може редагуватись і змінюватись у будь-який час. Тому при відвідинах Сайту вам необхідно відкривати дану сторінку. Якщо ви продовжуєте роботу з Сайтом після редагування або змін Положення про використання, то автоматично підтверджуєте згоду з новим Положенням.

Весь сайт і його наповнення надаються вам для зручності «як є» і «в наявному об'ємі». Ми не гарантуємо безпомилкову і безперервну роботу Сайту і його сторінок. О.Е. має право видаляти і обмежувати доступ до них у будь-який час. Ніяких явних або таких, що маються на увазі гарантій, включаючи, без обмежень, гарантії права власності, гарантії непорушення, гарантії придатності, що маються на увазі, для продажу, або придатності для конкретної мети, не надається відносно наявності, точності, надійності або змісту даних сторінок. О.Е. не несе відповідальності за будь-які прямі, непрямі, супутні або результуючі збитки, або збитки, викликані особливими обставинами, упущену вигоду або перерву в діяльності, які виникають у зв'язку з використанням даної послуги або нездатністю використовувати дану послугу, навіть якщо О.Е. були проінформовані про можливість таких збитків. У деяких юрисдикціях не вирішується виключення певних гарантій або обмежень відповідальності, тому вищезгадані обмеження або виключення можуть не застосовуватися до вас. Відповідальність О.Е. у такому разі обмежується в максимальному ступені, дозволеному чинним законодавством.

Сайт, можливо, забезпечує зв'язок з іншими веб-сайтами, не контрольованими О.Е.
О.Е. не несуть відповідальності за вміст даних веб-сайтів. Ми лише забезпечуємо такий зв'язок як вашу зручність, і включення будь-яких посилань на дані веб-сайти не може мати на увазі, що О.Е. підтверджує їх вміст.

Якщо ви відправляєте на Сайт матеріали або повідомлення по електронній пошті або іншим способом, всі такі матеріали розглядатимуться як не конфіденційні і такі, що не містять інтелектуальної власності, якщо інше спеціально не обумовлене. О.Е. можуть на свій розсуд будь-яким чином використовувати без виплати відшкодування всі ідеї, концепції, технічні рішення і технології, описані в повідомленнях, відправлених на Сайт для будь-яких цілей. Проте, відправляючи інформацію, користувач погоджується з тим, що О.Е. не зобов'язані використовувати такі ідеї і матеріали, а користувач не може вимагати їх використання. Ви погоджуєтеся не порушувати ніяких судових позовів відносно О.Е. у зв'язку з наданими вами нам матеріалами, а також звільняєте О.Е. від відповідальності у разі збудження будь-якою третьою особою позову у зв'язку з будь-яким матеріалом, наданим вами О.Е.

Всі матеріали, включаючи відео, музику, зображення, фото, графіку і загальний дизайн, розміщені на Сайті захищені авторськими правами відповідно законам країни користувача і міжнародним угодам.

Використання Сайту і матеріалів, що містяться в нім, дозволяється тільки в приватних, некомерційних цілях. Використання прес-релізів і інших документів, що класифікуються як публічні, дозволяється за умови вказівки джерела інформації.

©2007 Okean ElzyПравова информаціяКоманда O.E.ПодякиНаші банериМапа сайту