|ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події
Новини
Тренінг-консультація для учасників ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець

         2 червня цього року Управлінням державної служби Головдержслужби України у Волинській області спільно з Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій проведено тренінг-консультацію з учасниками другого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець"

        

Проведено перевірку дотримання вимог чинного законодавства про державну службу та Закону України «Про боротьбу з корупцією» державними службовцями у Територіальному управлінні Держгірпромнагляду по Волинській області

2 червня цього року робочою групою Управління проведено перевірку дотримання вимог чинного законодавства про державну службу та Закону України «Про боротьбу з корупцією» державними службовцями у Територіальному управлінні Держгірпромнагляду по Волинській області

 

 

Проведено чергову пряму телефонну лінію "Державна служба"

Начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський провів чергову пряму телефонну лінію «Державна служба»

Начальник Управління узяв участь у нараді при першому заступнику голови облдержадміністрації

Начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський узяв участь у нараді при першому заступнику голови облдержадміністрації

Співпраця з органами прокуратури

Головний спеціаліст сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління Олена Кучмук провела лекцію для працівників Прокуратури Волинської області

Оголошення
Увага! Другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець

 

Увага!

10-11 червня цього року в приміщенні Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування державних підприємств, установ та організацій відбудеться другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець.

Початок Конкурсу об 10.00 за адресою: м. Луцьк, проспект Відродження, 24.

 

За додатковою інформацією звертатись в Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області за тел. (0332) 729 190.


Увага! Програма змагань ІІІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Увага!

 

У рамках ІІІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування змагання з волейболу відбудуться 17 червня цього року (обласна ДЮСШ, вул. Шевченка, 3). Початок змагань о 13-й годині.

Змагання з футболу серед команд першої групи відбудуться 18 червня 2009 року (м. Ковель, стадіон "Верес"). Початок змагань об 11.30.

Змагання з видів спорту за програмою «Здоров’я» проводяться серед команд  першої (міста і райони) та другої (облдержадміністрація та її структурні підрозділи, обласна рада, територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади) груп.


Увага! Продовжується передплата журналу "Вісник державної служби України" на ІІ півріччя 2009 року

Підвищення рівня професіоналізму державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування є необхідною умовою ефективності функціонування органів публічної влади. Однією з умов забезпечення цього завдання є постійне ознайомлення із спеціалізованими виданнями у сфері державного управління. Виданням, яке на високому фаховому рівні висвітлює питання держслужби та служби в органах місцевого самоврядування є «Вісник державної служби України». Тому звертаємо Вашу увагу на продовженні передплати журналу «Вісник державної служби України» на ІІ півріччя 2009 року (передплатний індекс 22965, вартість на квартал 20,44 грн.).


Увага! 9 червня цього року з 10.00 до 12.00 буде проведено чергову пряму телефонну лінію "Державна служба"

 

Увага! 9 червня цього року з 10.00 до 12.00 начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський проведе чергову пряму телефонну лінію "Державна служба".

Із запитаннями звертатися за телефоном: 729190.


Увага! 11 червня цього року з 10.00 до 12.00 буде проведено чергову пряму телефонну лінію "Суспільство проти корупції".

Увага! 11 червня цього року з 10.00 до 12.00 начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський проведе чергову пряму телефонну лінію "Суспільство проти корупції".

Із запитаннями звертатися за телефоном: 729190.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність за 2008 рік
Форуми

Взаємодія з громадськістю

 

 

 Опитування