This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/898 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-06-03. The original page over time could change.
МЕДІА-ПРОФСПІЛКА РЕФОРМУЄТЬСЯ І ЗБИРАТИМЕ ВНЕСКИ НАПЕРЕД
Реєстрація!
Нагадати пароль

МЕДІА-ПРОФСПІЛКА РЕФОРМУЄТЬСЯ І ЗБИРАТИМЕ ВНЕСКИ НАПЕРЕД

16 березня 2009 року . На спільному засіданні комітетів Незалежної медіа-профспілки України та Київської незалежної медіа-профспілки ухвалено рішення про перереєстрацію КНМП на базі статуту НМПУ. Цей крок став результатом кількамісячних переговорів, що мали на меті подолати розбіжності існуючих у профспілці поглядах на взаємодію КНМП і НМПУ. «Ліквідувавши цю проблему, ми зможемо провести реформування профспілки, - сказав голова Комітету НМПУ Роман Скрипін, - і зробити стосунки центру з регіональними організаціями більш ефективними». Голова комітету КНМП Юрій Луканов сказав, що КНМП, перереєстровуючись на базі статуту НМПУ, не втрачає автономії і зможе надалі проводити самостійну діяльність у рамках загальної політики НМПУ».
Комітет НМПУ ухвалив рішення про уніфікацію збирання членських внесків. Відтепер члени профспілки будуть, отримуючи українську прес-карту, вносити платню авансом на рік (або на два – за бажанням) наперед і лише після цього зможуть отримувати профспілкові сервіси: юридичну допомогу, право на участь у тренінгах, право на отримання прес-карти Міжнародної федерації журналістів тощо. Розмір річного членського внеску однаковий для всіх членів медіа-профспілки та становить 180 грн. Наявність української прес-карти – це підтвердження про сплату внесків. Такий підхід спростити не тільки спростити збирання внесків, але і загальний облік членів профспілки. Загальний облік буде вестися через соціальну мережу професійних журналістів http://www.profspilka.org.ua (зараз сайт працює в тестовому режимі). «Таке рішення лише на користь організації і тим профспілчанам, які регулярно сплачують внески. Залишаться реальні люди, які бачать сенс у спільному захисті прав журналістів. Зараз облік членів профспілки неефективний, бо багато формальних членів організації не сплачують внески вчасно – це позначається на ефективності роботи самої профспілки», - сказав голова НМПУ Роман Скрипін.
Нині величезна кількість часу витрачається на «вибивання» внесків із боржників.

Прес-служба Незалежної медіа-профспілки



Коментарів немає

Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі